Популярни снимки за

Всички снимки

Хайде да чешим езиците :o)

Нека всеки каже как определя последната промяна в сайта
Нека да изчакаме да завършат промените . Хубаво цвете в логото!
големите заглавия стават безмислени
kefi ma
Mislq che pri posledno komentirani snimki mogat da bydat pokazani poslednite 8 (vmesto 4)
А каква е промяната ?
в коментарите на първа страница, освен оценка за работите на авторите се споделяха техники, начин на заснемане, противопоставяха се мнения, получаваше се диалог,и всичко това и още много, се виждаше от стотиците които са отворили в момента първа страница на сайта.

Сега това е невъзможно.

И по добре да си чешем езиците, отколкото да мълчим като риби
еххх ако може да се направи и така че коментарите на автора под собствената снимка да не се отчитата като такива всичко ще е ок
hateras, zatova ima forum a i v chata komentarite si izlizat. S novata shema smqtam che shte se izbegne seira, v sluchaite kogato nqkoi se e zacheknal s drug pod nqkoq nishto i nikakva snimka i tq vzeme che stane nai-gledana za denq. Za golemite zaglaviq svetal veche go e kazal. Izobshto, taka faktora gledaemost shte byde po-obektiven.
Съгласна съм с kozmo
Но имам една забележка - сега виждаме 4 кадъра "Последно качени" и 4 кадъра" Последно коментирани"...та те в 90% от случаите се припокриват. Нормално е да се коментират в момента качените ( ако си заслужават, разбира се) и затова се получава да ги гледаме едновременно и на двете места.
Според мен би трябвало софрутера да забранява припокриването и като последно коментирани да се показват различни от последно качените.
ами да се махне категорията - най гледана снимка, и без това в много случаи това са снимки на голи мацки...
И на мен ми харесва промяната, има доста положителни неща в нея, поради изброеното по-горе от Козмо
Cпоред мен трябва да отпадне и подреждането на дневните снимки по гласове и по посещения, така ще се увеличи посещаемостта !
добре е че виждаме последно коментираните снимки, до да се виждат и коментарите
До сега много често минавах през първа страница именно за да поглеждам какво се коментира. Сега за това трябва да влизам в чата ли?

Не мисля, че е нужно последните коментари да излизат на първа страница, но например едно линкче в профила на всеки към коментарите би било много удобно. Който иска чете, който не иска - не го прави. А и така няма да се ограничаваме само с последните ,а например може да се следят всички коментари от деня и да се черпи много полезна информация, когато се коментира по същество интересна снимка.
Определено подкрепям hateras..доста по-скучно е, особено за хора,които стоят повече в сайта, от колкото за тези, които влизат през седмица....
az pak si misleh che mi se e schupil kompa i zatova ne mi izlizat. .

mai shte izcheznat populistite v saita
: cielo prava si
Съгласна съм с hateras и cielo
Съгласна съм с hateras ! Допада ми и идеята на loveforever! Не ми харесва промяната!
Козмо

ДО сега голям сеир беше с тез коментари на първа страница.
НАИСТИНЕ е добре обаче д асе виждат 8 от последно коментираните снимки вместо 4 ...МИСЛЯ..
А аки се сложи и възможност за пращане на лични бележки между потребителите ще отпаднат много безсмислени коментари и чат под снимки!!
BirdOfPray, "А аки се сложи и възможност за пращане на лични бележки между потребителите ще отпаднат много безсмислени коментари и чат под снимки!!" - това с личните съобщения го предлагам от 2 години (така ще може да получаваш съобщения дори когато не си влизал с дни).
Относно "безсмислени коментари и чат под снимки" - въпроса за неудобният чат също е дъвкан-дъвкан, та чак изплют; не влизам в чата от месеци. Писането на подобни коментари под снимките е част от забавлението ми, понякога...
Аз тъкмо свикнах с всички + и - на сайта и сега ми е некак си некомфортно, един вид, така да кажа, ако мога по такъв начин да се изразя, за да ме разбере този, който трябва, ако иска да разбере моето мнение, въпречи че не съм убеден, че има изобщо значка за това кво мисля аз точно (исках да направя заплетено изречение, ама май не успях ).
А да видим ко ша стане сега - може пък да стане по-добре след промените. Лично аз, освен всички останали неща, които съм коментирал и предлагал на Пламен, бих искал да може да се прави селекция по дати - от дата до дата да се показват всички снимки по посещение/гласове/коментари или друг критерии (има случаи, в които не съм влизал с дни в сайта и когато се появя ми се иска да мога да видя всичко, което съм пропуснал - независимо от галерията и/или друг критерии на качване от автора. Искам също да мога да трия снимки от галерия "4coolpics" - понякога там качвам забавни снимки на форумци, от някоя сбирка - ей така, за бъзика, но не искам да остава там да дълго... Искам също като активирам код, да не се налага всеки път да си пиша номерът на телефона, щото отново са излезли нули.... Искам, когато ползвам Mozilla Firefox да ми работи кропа като хората и да виждам нормално к`ви кропове предлагат останалите, а също искам и опцията Ч/Б да ми бачка.... Казах ли, че много хора се оплакват от невъзможността да си сменят галерията, ако са я сбъркали първоначално? Искам да мога да си избирам в "Любими мои" снимки на автори, които са ме впечатлили и които да виждам и друг път; както и да виждам в профила на някого неговият избор на любими + избарните негови от други; а също и моите снимки в избрани от други юзъри. Искам и к`во ли не още?!

Всъщност, що не се пише на коя дата какви промени са правени? И какво точно е променено последно - видно и нетолкова видно, че се повдига тази тема?

Редактирано от автора , 16.03.2007 12:29:02

Съгласна за кроповете,много е гадно така...Аз през някой друг месец влизам с internet explorer-a и така си преглеждам кроповете,но не мога да си кропвам,когато си искам...Също идеята за снимки по дати е много добра....
Подкрепям и loveforever-отлично предложение-всички ще са доволни
коментарите се правак не само доавтора на снимката , а в много случаи и до тези които присъстват в сайта в момента
върнете коментарите
Споко бе хора - казах Ви, че е временно :)
syglasen sam s hateras !!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола