Популярни снимки за

Всички снимки

Хайде да чешим езиците :o)

То това му беше интересното на тоя саит! Коментарите! В другите саитове няма толкова коментари щото не се виждат!!!А като няма коментари мен не ми е интересно! С показването на коментарите сойта печелеше много защото общуването, комуникирането беше на съвсем друго ниво! Всички го виждаха и реагираха мигновенно! Получаваше се диалог!!! Сега сайта е НЯМ!!! Постепено ще намалеят и коментарите, а то само гласове /като навсякаде/ мен не ме топлят!!!
щом Админа казва СПОКО значе работите ще се оправят
а аз ще си сваля лепенките ат устата(Invalid img)
странно колко много противници има.интересно за вас кометарите са по важни от снимките ли
аз лично съм твърдо за новата система -премахва нещата които най много ме дразнят и прави сайта доста по фотографски ,а за забавления си има чат там са и коментарите
А като няма коментари мен не ми е интересно! - hateras

samo che taka kato ne se vizhdat komentarite mnogo hora propuskat seira. tia anonimni vampiri deto samo chakaliat seir i si traiat, neglasuvat, negledat, a samo seirdjiistvat.

ADMIN, i taka i inache si e extra. sega obache mi e nikvo takova, kosmichesko, vakumno, kuho. siakash niama zhivot. ama ti si gledai da ima space for ads.

primer. turi neshto si tam deto da se vizhda adjiba koi e v saita, neshto si tam "users online". turi ljubimi snimki, yako e.

oshte nemoga az lizhno da vzeme kraino reshenie.
svetal, "доста по фотографски" сайтове, където да се търси представяне и играждане на име от фотографи, има достатъчно за българското пространство. Философията на този сайт и хората, към които е насочен, очевидно е друга. Ако "за забавления си има чат там са и коментарите" то сайта щеше да се казва "Чат за забавления с/покрай/за снимки/фотография" и организацията му щеше да е друга още първоначално.
balevsky дефинираи какво точно е забавлението което изпитваш когато четеш коментари от рода ++++ браво и др или заяждане между няколко човека

Редактирано от автора , 16.03.2007 14:10:46

Сега народа ще почне със спам под снимките , само и само да се виждат на главната страница.
Cпоред мен трябва да отпадне и подреждането на ВСИЧКИ СНИМКИТЕ ОТ ДНЕС по гласове и по посещения, така ще се увеличи посещаемостта, ще отпадне гледането само на рейтинговите снимки.
svetal, неописуемо
Всъщност, ако мъъъъъничко по-сериозно треба да ти дам ответ, ще уточня, че не всички коментари са от типа, посочен от теб. Понякога, когато не се преминава границата на благоприличните реплики и думи, дългите коментари под дадена снимка доста ме разтоварват... какво като не са фотографски анализ на показаната снимка?! в крайна сметка, рядко в сайта съм забелязал градивна критика от някого, а тези, които си позволяват да я дават, нямат нищо против и да се забавляват по необичаен/недопустим за другите сайтове за фотография начин. На тази логика, ако има недоволни, че в сайта част от коментарите не са пряко свързани със съответната снимка или са откровено демонстративно отношение между двама или повече души, то тогава дай да не се организират месечни сбирки и да се пуснат теми, в които хората да бъдат агитирани да не посещават събирания, на които я има фотография, я не... (що ли последната сбирка бе преименувана на фото-запой /мисля, че не бъркам думата/? Защо после от нам си колко МВ изснимани снимки на подобни "фото"пленери виждаме предимно снимки от/под/на масите вечер/нощем и все по-малко фотографски? ... Живеем в демокрация и там, където има положение норми/правила/граници хората се държат както намерят за добре. Щом сайта позволява чат под снимките - тебе що ти е? Ако е под твоя снимка - Пламен въведе опцията (която на предни подбни дискусии беше изпросена) да се трият нежелани коментари.
vladimir666,

Редактирано от автора , 16.03.2007 14:34:31

Balevsky

Редактирано от автора , 16.03.2007 14:53:51

Направило ми е впечатление , че преди година от един еднодневен пленер се изкарваха 5 пъти повече снимки от един тридневен, сега. Преобладават на маса.
vladimir666, явно забавлението преобладава покрай фотографията
кой каквото го влече
Истината е някъде по средата. Имаше си чар в това да се виждат последните коментари за дадена снимка, но когато една такава се превърне в място за препирни, много бързо този тип коментари избутват другите, по-позитивните.. в които се споделя кое, как, къде и защо е снимано. Макар че, ако сеира е под някоя снимка, то проблема няма да се реши и по новия избран начин, понеже тя ще седи на първа страница непрекъснато, значи се коментира...Може би трябва да се търси решение близко до това предложено от loveforever... Но не бива да се отнема и правото на хората да се забавляват заедно, нали все пак идеята на този сайт е да се забавляваме заедно
za da se vleja v zaglavieto na temata, mnogo me radvat:

1. vpechatlenieto na vladimir665+1
2. balevski: що ли последната сбирка бе преименувана на фото-запой

edno goliamo sardechno ha-ha-ha.
novata versia vodi do nov vid izkriviavania.
От ден на ден сайта става някак по-заспал. Не знам това на какво точно се дължи и доколко е желан ефект, но напоследък констатирам липса на творчески ентусиазъм, а както се вижда от тази тема няма мерак и за чесане на езици

Що така бе хора?
loveforever подкрепям те на 100%
"нов коментар за снимка" кому е нужно това??? Нали пестим место???
Това май само е копирано от чата. И според мен начина по който се виждат сега не е удачен. Има много ненужна информация, а в стария вариант беше много по-удобно и прегледно.
Смятам се за мъдър човек, доколкото русото пространство на възрастта ми го предполага Някой вярвя ли ми???.... Глупости са това, с коментари или не, гласове или не, или посещения, или не, на първа страница... (във ФФ ги няма, във Фкулт ги има) и какво от това?!?!? Юзерите занимаващи се и харесващи фотография са почти едни и същи А тези, които искат да развият способностите си в нея, скоро проличават. Дайте повече свобода на тези хора: като искат да трият - да трият, като искат да не им коментира, дебил под снимките да го забраняват (както във ФКулт), като искат да си виждат интересните теми и кадри от деня на първа страница, нека ги следят... Обичам този сайт, той ми даде много и искам да го вида добър!

Редактирано от автора , 17.03.2007 01:35:04

Пламене, знам, че ще направиш това, което си решил и не те упреквам - все пак този сайт е твоя рожба
Това което на мен ми се губи напоследък е неговата уникалност.
Не го прАви един от многото - нека си остане НАШИЯТ ЛЮБИМ сайт - нашето уютно, домашно местенце за забавление. "СЕРИОЗНИ" сайтове много - аз не искам да съм сериозна - искам да науча нещо забавлявайки се, искам да видя приятни хора и да се забавлявам с тях, искам да споделя проблемите си (с фикуса например) и смеейки се някой да ми обясни, че бъркам тук и там и работата ще стане. Това, че съм балък и плява, вече ми е обяснено по другите сайтове. Избрах този за мой, защото той ми дава възможност за релакс, защото тук никой не се приема прекалено насериозно и защото имаШЕ много готини юзъри. Липсва ми оная нажежена атмосфера, когато живота тук кипеше и вреше отвсякъде. Надявам се сега спим зимен сън и с нетърпение чакам пролетното пробуждане.

Редактирано от автора , 17.03.2007 05:48:39

si111, здрасти Силве - радвам се, че се включи отново; липсваш (ми) в сайта /често се сещам за онази наша снимка с таблата с бирите, от сбирката в Свиленград/ - и без тебе сайта не е същият.
algaivel, Галя, твоето сърце е толкова добро, че често съм вдъхновен от теб (кой казва, че си "балък и плява"? )Благодаря за споделеното по-горе. Абсолютно потвърждаваш и моето мнение, че този сайт е място за релакс, забавление и място, където срещнах и се запознах с много готини хора (ако почна да изброявам, списъкът ще бъде дълъг и се боя да не изпусна някого, а и за голяма часто от "новобранците" имената/никовете на "старите муцуни" няма да им говорят нищо).
Аз също се надявам... "надеждата умира последна, защото преди това е убила човека, който се е надявал"!
Aз пък искам да мога да си трия снимките навсякъде и по всяко време! Мрън-мрън-мрън...
Вие сте ги начешали, ама няма кой да чете това отгоре....

Напоследък сайта е много по-малко посещаван от преди, съдя по броя качени снимки. Не знам на какво се дължи това, но админа да измисли нещо за да не потъне кул-а в скука....
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола