Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за фотопленер-гр Кърджали 27-29 04

Две стаи с по две легла,за нощувка събота вечер.През останалото време - снимки
АЙДЕЕЕЕ НЕ ОСТАНААААА........ тия дни качваме програма
ehhh kak vi zavijdammm ... ama drug put....
Мога да бъда обявен за карък на годината Веднъж ще има пленер в родния ми град, а аз съм на път да го пропусна. Детето до вчера беше в болница, от днес и аз съм с температура, а като за капак колата тотално сдаде багажа Направо ми се реве от яд...
В най-добрия случай може да се домъкна сам използвайки колата на arhangel. Стискайте палци да се оправят нещата, че наистина ми се идва! МНОГО!!!
graphic, стискаме !
graphic, има още време, стегни се Стискам палци
За съжаление се оказва, че аз няма да мога да дойда , но забавлявайте се добре и после ще гледаме резултата
Някой друг който да съжалява? ама така е като не събирам капаро... Ако има и други които ще се обадят в последния момент да казват.Знам че има и други мероприятия по същото време...неможе да се иде навсякъде
Аз може да имам проблем с транспорта-малко ми се объркаха плановете Ще направя всичко възможно,но може да дойда на 28 вместо 27
Значи сериозно- ако е така питам се има ли смисъл? От тези 20-30 записани 10 ще спят в хотела.Извинявайте но ще ми се изсмеят за отстъпки и нещо организирано!Съжалявам че като ви питах предварително имаше много желаещи. http://www.4coolpics.com/photo-forum/1/18465.html
Явно съм си губил времето,ще го имам предвид за напред!

ARGO, ще има ли пленер, или не?
ARGO, никви такива отиваме и това е!!!

Единственото което остава на тия дето не дойдат ще е наистина да съжаляват.
(защо избяга ARGO )

Редактирано от автора , 23.04.2007 19:49:24

ARGO, последната сричка нещо не я разбрах
ARGO, и какво значи това?
Аз ще тося лаптопа, уроците дет си ги обещал да не ги забравиш в София
лаптоп и ФШ ? :P
Лаптоп и ФШ? Аз и уроци?
бахти бъга каде ми качи отговора
Последно пропада ли пленера ? Да си правя ли самостоятелни резервации ? Така или иначе съм решил да съм там тези почивни дни ![
Chochko, там сме
ARGO,Лаптоп и ШОП разбира се
Съжалявам много,възникна проблем от лично естество и моята група от четирима не може да дойде А много исках... Извинявам се.
малко ще сме ама силни ще сме
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола