Популярни снимки за

Всички снимки

Записване за фотопленер-гр Кърджали 27-29 04

Chochko, стига рИва
Кат сме казали отиваме, значи отиваме и туй то.
АРГО, ко стана с таз програма дай да видим къде ще ни водиш.
Една препоръка- разделете си обектите на две - на север и на юг от река Арда. Примерно на север: каменна сватба, телевизионна кула при село Иванци (страхотна панорама към града и двата язовира), скалните гъби, Перперикон, Моняк и обратно в Кърджали.
На юг - Татул, вкаменената гора, Устра...
Струва си да видите и стената на яз.Кърджали - такова хидротехническо съоръжение не е за изпускане.
Със сигурност няма да съжалявате! Не пропускайте пленера - идете и заради мен
Даите някви телефони да мога в събота да се обада да видя къде се намериме ?
Направо не мога да повярвам, че на пленер, на който има толкова многа за снимане(освен на масата) останаха толкова малко хора...сигурно ресторанта не ви е харесал, или не сме уцелили времето. Не е ли по-добре да се напием в София и да отложим Кърджали за по-добро време? само питам...
П.С: Разбрах че има и други отказали се!!

Редактирано от автора , 24.04.2007 23:45:35

Бихте ли ми обяснили само ако отидем (нашата група) и не искаме отстъпки, ще ни върнат ли?
И ако може и мате жилание моля споделете все рак някой друг ще дойде ли?
Ние твърдо сме там, ако ще камъни да падат от небето
algaivel, сигурно накрая само организаторите няма да дойдат .
Ако поне в четвъртък на сбирката се каже ясно, че ще има пленер, пък бил и той мини/микропленер, аз ще дойда.
DareDevil, аз нали знаеш, че в четвъртъците съм трудна...
algaivel, знам, надявам се другите да кажат - тук или там.
DareDevil, и аз много се надявам
Ако ли пък не кажат, ще ни глидан шИдьоврите после и само ще цъкат с език
algaivel, кога смятате да пътувате?
Ами ако не тръгва тайфа в петък, най вероятно в субота сутрин, като се има предвид, че пред нас са 4 почивни дни;)
algaivel, а и в събота май ще се пътува по-спокойно.
DareDevil, да пълчищата ще са се изнесли
Ние също ще сме там, с или без пленер ! Ще тръгнем сутринта в събота, по-раничко.
Аз ще пътувам в петък привечер, ама ако някои даде телефон за да мога в събота да намеря групата няма да е зле.

Редактирано от автора , 25.04.2007 10:06:29

ТАКА! Наща група отпрашва в петък и ранния следобед мислим да сме там събираме се около 20 души.
ARGO, телефон за връзка ми прати (ако не искаш тук, на е-майла ми от профила)... заминавам след 20 минути!
0887097354 Argo
Има ли парола дето трябва да се каже на рецепцията при настаняване
parola sigurno niama ... ama 6te 4akame da pusnete kadri (ne samo na masata )
Chochko- Изникна проблем. До днес не се знаеше колко хора ще се съберем , не събирахме капаро и се проточи нашето потвърждение за резервация.Преди малко говорих с хотела и за съжаление са ни отписали.Проверих и в други 2 хотела и там е заето!
Получава се неприятно,но още по неприятно щеше да е ако бях потвърдил 30-40 места (както се очертаваше в началото) и бях дал капаро.Жалко че много народ се отказаха в последния момент и така се получи ситуацията в момента.Задължително трябва да се събира капаро за предстоящи пленери!

ARGO това значи ли че няма да има пленер?
Издирва се телефон на Горнодоленският манастир Св. Кирик и Юлита. Има вариант там да има места?
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола