Към всички останали - има един текст, чийто смисъл е " който е безгрешен, пръв да хвърли камък по мен". Сайтът има значение само за броени хора. Не се връзвайте на някакви "доказателства", само поради това, че ги е споменал админа. Мислете със собствените си глави и дръжте на вашето мнение. Дано този пост оцелее малко по-дълго от споменатия по-горе. А дали отново ще бъда баннат - на кой ли му дреме, след като и на мен не ми дреме!
Редактирано от автора , 21.04.2007 21:51:07
Ми, трие жената, докато може
1 admin : 21.04.2007 17:53
Голям зор да изтриеш 66 коментара но аз ги виждам
19 фалшиви гласа - един от рекордите за сайта!
2 loveforever : 21.04.2007 19:40
(1) admin: След като това те радва - гледай!
Такива неща не се случват всеки ден
Това под снимката:
http://www.4coolpics.com/author_photo/2300/60493.html
Тъпо!...
Скучаете ли?
От: loveforever
Дата: 04.04.2007 15:05
Какво е скуката за вас?
Как се борите с нея и успявате ли?
Как сайта ви помага за това?
Re: Скучаете ли?
Дата: 04.04.2007 15:16
Иначе казано какво кара човека да вършите неща, които другите намират за безмислени, досадни, дори глупави?
Намирате ли за забавни простотиите или това е просто начин на живот?
Какво е за вас фотографията, а хората, а приятелите, а непознатите?
Искате ли да се усъвършенствате, да ставате по-добри или вече постигнали своя максимум?
Мислите ли за това как времето на живота изтича през пръстите ви и вместо да го оползотворите вие просто го пилеете?
Ако имате отговор на някой от горните въпроси, моля споделете!
Re: Скучаете ли?
От: Accept
Дата: 04.04.2007 22:15 Отговори
loveforever, да не са те наели от "Ем Пи Ем Пя" за социологжическо проучване?
Re: Re: Скучаете ли?
Дата: 04.04.2007 22:24
Цъ!
На всяко нещо му търсите комерсиализма.
Просто съм любопитна и вместо да правя догадки рекох да почерпя информация директно от извора, но както гледам той нещо се спотайва.
На мен друго ми прави впечатление,имаше нещо писано по форума за това.Преди рядко се срещаха снимки с по 100 гласа, победители в конкурси бяха снимки с по 40-50, сега е обичайно да имаш 20-30 на ден, дане говоря за обичайните бози с много гласове дето все още не мога да си обясня по какъв критерии са ги получили.
А и бях писал някъде, че ако гласуването е анонимно и скрито, ще има доста изненади,от към гласове.
И както винаги съм казвал, признанието не идва от гласовете поне за мен.
Айде стига толкова, че се отплеснах пак.
Редактирано от автора , 22.04.2007 09:17:54
Това с точките е смешно според мене. И аз имам тук два профила, един мой и един на съпруга ми. Въпреки, че той влиза тук повече от мене сигурна съм, че дори не е гласувал за повечето ми снимки- Админ може да го провери.
Забавлявайте се и това е
Що се отнася до loveforever тя има хубави снимки и незнам защо е било нужно да го прави. Това, че хубавите снимки тук не се оценяват е факт.
Аз не съм печелила никога конкурс, но това не ме прави нещастна а напротив- така смятам, че не съм достатъчно добра и има още какво да научя.
Така, че забавлявайте се
Успех на всички тук И не нападайте толкова loveforever - всеки греши понякога
Ако нема некъв подобен скандал пълна скука в сайта. Само ми пишете +++ под цветята и конете. Ако не качвам нови цветя и коне и това даже не се случва. Но по-важното е, че днес са постъпили 750 нови юзъра само от гугъл.
А "WellВаканция"?
http://www.4coolpics.com/article.php?id=57
Редактирано от администратор , 22.04.2007 10:52:17
Редактирано от автора , 22.04.2007 11:22:01
Много добре знаеш, че това е и мое IP но ти беше удобно да обвиниш Дани.
Редактирано от автора , 22.04.2007 12:14:58
Поздрави от един Amateur!!!!!!!!!
И кому е нужен този компрамат?
Изглежда точно като показните акции на полицията срещу торентите.
То тва ще ми е първата и последна награда
Justice for a!L
Редактирано от автора , 22.04.2007 19:16:44
Работата е толкова ясна, че няма накъде повече. Не е първият случай да разкрият някой потребител с много регистрации от неговото IP, по някаква случайност гласували за него (без негово знание, разбира се...)?!?
И когато го помолят за обяснение, почти винаги влиза в употреба теорията за конспирацията ... нищо ново под слънцето! И после реакцията, която никак не е на човек изненадан или заинтересован да разбере кой го е злепоставил (ако е човек от семейството или приятел - да се извини и от негово име) ... нищо такова!
Това триене на снимки и коментари ми прилича по-скоро на замитане на следи. Винаги съм бил против възможността да се трият коментари под снимките, което дава възможност на някои да моделират коментарите под снимките си, оставяйки само позитивните и отстранявайки критичните и тези с неудобни въпроси, но това е друга тема.
Не го очаквах и аз, и то от талантливата и спечелила си име тук Loveforever! Защо бе, Дани? Кое е по-ценно за теб - гласовете и наградите, или уважението на твоите съфорумци? Жалко ако е първото!
Според мен поне, нещата са поправими. Какво пък толкова, ако вземеш да се извиниш и да обещаеш, че няма повече така да правиш, всички смятам, ще ти простим и случая скоро ще се забрави. Става малко като в детската градина, но и проявата ти е от такова ниво. Ако не го направиш ... оставаш си с този резил, forever.
То е ясно кои са мазниците! Гледаш няква НИКАКВА снимка и изведнъж сума и гласове това са МАЗНИЦИТЕ те се мазнят на всекий за да им гласуват като че ли от тези гласове им зависи живота!!! А не си дават сметка че по този начин не се развиват а самодоволни от "резултатите си" тъпчат на едно и също место! Още повече новите хора гледат и се учат от техните"хубави" снимки и се мъчат да снимат като тях!!!
Редактирано от автора , 22.04.2007 20:31:13