За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Ceco, аз пък предлагам да изпържи един куп кюфтета, Жоро да вземе няколко каси бира и да ходим да простим.
Неутрален съм в случая. Не защитавам, нито обвинявам.
Обвинява админа!!!
Ако решите да си гласувате за снимките с други никове, от едно и също място ли ще го правите?
Аз НЕ!
И ако съм в ситуацията на Loveforever в момента какво да правя? Да доказвам, че нямам сестра???
Или да си посипя главата с пепел???
Ми тя си каза каквото има за казване.
Обвинява админа!!!
Ако решите да си гласувате за снимките с други никове, от едно и също място ли ще го правите?
Аз НЕ!
И ако съм в ситуацията на Loveforever в момента какво да правя? Да доказвам, че нямам сестра???
Или да си посипя главата с пепел???
Ми тя си каза каквото има за казване.
IVU, напълно подкрепям и ще помогна при пърженето на киФтетата, може и някой рибок да хванем за мая
Според мен всеки има своята истина и всеки е прав за себе си.
Има грешка, има и прошка, има правила и много, много труд за да съществува този сайт и да ни събира и радва. Нека не забравяме това.
Дани, моля те помисли отново
Пламене, знам че е много трудно да угодиш на всички
Нека бъдем готината снимаща банда и за съучееч да направим разумните компромиси в името на фотографията (това което ни е събрало)
Според мен всеки има своята истина и всеки е прав за себе си.
Има грешка, има и прошка, има правила и много, много труд за да съществува този сайт и да ни събира и радва. Нека не забравяме това.
Дани, моля те помисли отново
Пламене, знам че е много трудно да угодиш на всички
Нека бъдем готината снимаща банда и за съучееч да направим разумните компромиси в името на фотографията (това което ни е събрало)
СЪУМЕЕМ
Хора тва което прочетох ме потресе, в момента не мога да осъзная кой крив кой прав. Не мога да повярвам че Дани е способна на това, и знам че ужасно много ще ми липсва, ако наистина се "махне" от сайта. Нека Пламен да изтрие тази тема и да забравим това което сме прочели в нея в името на задружието което ни прави така единни и сплотени. Аз съм сигурен че всеки ще загуби от това ако Дани не е с нас, а никой няма да спечели нищо. Ако някой мисли че ще спечели нека да напише в темета. Галя ако отивате с тази цел паля колата и идвам до софия да присъствам.
Редактирано от автора , 22.04.2007 22:38:54
Васко, очаквам Пламен и Дани да си стиснат ръцете и да запрашим за кифтетата (Жорка и за рибоците;))
Бирата къкто разбирам е от Иву
Бирата къкто разбирам е от Иву
Aide i az shte donesa ot bashtinata RAKIA
И сега какво?
Бозо, - нищо.
BOZO: Нищо!
V_Power, какво означава това - "...в момента не мога да осъзная кой крив кой прав." ама разбираш ли "Нека Пламен да изтрие тази тема и да забравим това което сме прочели в нея в името на задружието което ни прави така единни и сплотени."?? Ами ако loveforever има някакво обяснение за случилото се, къде да го напише? Или направо да слага кюфтетата и да не се занимаваме, за по-лесно.
Докога в тоя форум ще се трие? За какво изобщо се пише аджеба.
Нелепици!
Докога в тоя форум ще се трие? За какво изобщо се пише аджеба.
Нелепици!
Не съм по писанията, но сметнах за нужно да се изкажа, все пак съм квалифициран като юзер-фантом.
Приятели сле с Жоро и Дани от години.Много сме слушали за сайта даже с желание си направихме регистрации.Гласували сме за много техни снимки, включително и тази на гларуса. Не съм видял никъде да се упоменава,че не трябва да гласуваш за приятели или каквo IP можеш да ползваш.
Изводите всеки сам си прави.
Приятели сле с Жоро и Дани от години.Много сме слушали за сайта даже с желание си направихме регистрации.Гласували сме за много техни снимки, включително и тази на гларуса. Не съм видял никъде да се упоменава,че не трябва да гласуваш за приятели или каквo IP можеш да ползваш.
Изводите всеки сам си прави.
kozmo, така ше стане много красива дискусията, форума и целия свят изобщо = като изтрием това което не ни харесва и оставим това което ни харесва. Аз така си трия коментарите под снимките с критиката и оставям само плюсчетата
dexter, наистина ли правиш това??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Аз явно съм голям наивник
Аз явно съм голям наивник
да, това за целия свят...особенно кефи
Искам достъп до текущите логове за активността по сайта - само да гледам, без да модифицирам. После ще има много сърдити хора и страшно глупави оправдания. Ама поне ще е забавно.
krasiSt,
Това с айпитата е логически извод (а не забрана) от факта, че около 30 бота гласуват под твои снимки - всичките ресистрирани и излизащи от едно и също айпи - говоря примерно. И като имаш 30 бъгави регистрации става интересно като се уплетеш в някакъв спор и объркаш прозореца на браузера - аз затова го обичам сайта - има си забавление тука, като свърши купона ще остане време и за снимане
krasiSt,
Това с айпитата е логически извод (а не забрана) от факта, че около 30 бота гласуват под твои снимки - всичките ресистрирани и излизащи от едно и също айпи - говоря примерно. И като имаш 30 бъгави регистрации става интересно като се уплетеш в някакъв спор и объркаш прозореца на браузера - аз затова го обичам сайта - има си забавление тука, като свърши купона ще остане време и за снимане
Kozmo
Айде да не трием и да не забравяме!
krasiSt, яко
Хм! Въртите, сучете, все към моята логика се приближавате
admin, аз откога станах юзер - фантом. Сякаш вчера беше, когат' седяхме на една маса след Годечкия пленер и сладко, сладко си ядяхме кифтетата и си пийвахме.Сещаш се, нали? Е, вярно, не съм голяма фотографка ( то, това според мен си е и до дарба ), но съм присъствала на една - две сбирки ( б.а. Годеч, Елена, ... ); когато имам време влизам и просто чета някои от темите; рядко дискутирам във форума, да не кажа изобщо, не че нямам мнение, но по натура съм си такава, че не обичам да влизам в спорове - това, което за някои хора е хоби. Та, какво имаш против това, че съм гласдувала за снимка на собствената си сестра - разбира се, че ще гласувам - щом ме кефи. Гласувала съм и за други снимки, на които съм попадала съвсем случайно и въобще не им познавам авторите.
Редактирано от автора , 23.04.2007 00:50:58
katrin85, нямам лично отношиние към теб, loveforever или jororib. Не бъркам служебните с личните отношения и това, че седя на една маса с useri по пленери и на срещи, не означава, че ще допусна грубо нарушаване на правилата и уронване престижа на сайта.
Доказателствата, които съм показал по-горе не са единствените, проверил съм където трябва (извън сайта)преди да изнеса информацията.
loveforever е наказана и нейно право е да реши дали да се извини или не.
С чиста съвест мога да се срещна с нея и семейството й, на която и да е сбирка или пленер.
Доказателствата, които съм показал по-горе не са единствените, проверил съм където трябва (извън сайта)преди да изнеса информацията.
loveforever е наказана и нейно право е да реши дали да се извини или не.
С чиста съвест мога да се срещна с нея и семейството й, на която и да е сбирка или пленер.
Искам и аз да се включа в спора. Есетествено е че може и друг да е сядъл и да се е регистрирал на комп. на Loveforever, но числото 19 ме притеснява. Всички имаме приятели, които биха се радвали да ни помогнат, но не е това начина да се издигаме в очите на хората. Приемам че авторката може би не е знаела за това че и "помагат" но след като е разбрала е трябвало да вземе мерки и да се спре това порочно гласуване. И може би го е направила - незнам. Снимките и се прекалено хубави и наистина невиждам смисъл да прави нещо подобно, но и админа си е прав. Било с нейно или без нейно знание - ТАКА НЕ МОЖЕ.
Казах каквото имам да казвам.
P:S:
Правете любов, а не война
Казах каквото имам да казвам.
P:S:
Правете любов, а не война
Аз примерно мога да си сменям IP-то през 1 минута и мога да имам стотици адреси и никога не можете да докажете, че съм аз :) Айде стига сте нападали момичето, всички правим грешки. Понякога ни се иска нещо да стане по нашия начин но то не става и тогава се опитваме да го наклоним към определена посока и правим грешки. Голяма работа сега, че имала 20 юзера. Ще и ги изтрие админа и с тях и гласовете ще си идат и всичко ще си дойде на място пък и тя вече няма да регистрира други и това е. Айде лек ден и пускам една мацка да се кефите :)
Май сега ще изкарате админа виновен. По другите сайтове те трият на минутата за такова нещо.
Знази Ми6ока(един пич , който пускаше цветущи теми) е комплексар и не знам какъв си , а за други да няма проблеми.
Това със съдаването на кухи никове е науважение към труда на другите потребители , а и не е етично като цяло.
Знази Ми6ока(един пич , който пускаше цветущи теми) е комплексар и не знам какъв си , а за други да няма проблеми.
Това със съдаването на кухи никове е науважение към труда на другите потребители , а и не е етично като цяло.
За да коментирате, моля, влезте в профила си!