Популярни снимки за

Всички снимки

Защо "избяга" loveforever?

има три регистрации: на сина ми и на жена ми
В стара тема админът изтри мой пост, в който цитирах закона за авторското право и сходните му права. След това ме банна. Админ, след като се накажеш сам за това, че правилата на сайта ти са в разрез с българското законодателство, тогава наказвай и loveforever.
Към всички останали - има един текст, чийто смисъл е " който е безгрешен, пръв да хвърли камък по мен". Сайтът има значение само за броени хора. Не се връзвайте на някакви "доказателства", само поради това, че ги е споменал админа. Мислете със собствените си глави и дръжте на вашето мнение. Дано този пост оцелее малко по-дълго от споменатия по-горе. А дали отново ще бъда баннат - на кой ли му дреме, след като и на мен не ми дреме!

Редактирано от автора , 21.04.2007 21:51:07

А аз кво нарушение съм извършил, та по същия начин си трия снимките от конкурси преди да е свършил конкурса?!?

Ми, трие жената, докато може

1 admin : 21.04.2007 17:53
Голям зор да изтриеш 66 коментара но аз ги виждам
19 фалшиви гласа - един от рекордите за сайта!

2 loveforever : 21.04.2007 19:40
(1) admin: След като това те радва - гледай!
Такива неща не се случват всеки ден

Това под снимката:
http://www.4coolpics.com/author_photo/2300/60493.html

Тъпо!...

Скучаете ли?
От: loveforever
Дата: 04.04.2007 15:05

Какво е скуката за вас?
Как се борите с нея и успявате ли?
Как сайта ви помага за това?

Re: Скучаете ли?
Дата: 04.04.2007 15:16

Иначе казано какво кара човека да вършите неща, които другите намират за безмислени, досадни, дори глупави?
Намирате ли за забавни простотиите или това е просто начин на живот?
Какво е за вас фотографията, а хората, а приятелите, а непознатите?
Искате­ ли да се усъвършенствате, да ставате по-добри или вече постигнали своя максимум?
Мислите ли за това как времето на живота изтича през пръстите ви и вместо да го оползотворите вие просто го пилеете?

Ако имате отговор на някой от горните въпроси, моля споделете!

Re: Скучаете ли?
От: Accept
Дата: 04.04.2007 22:15 Отговори

loveforever, да не са те наели от "Ем Пи Ем Пя" за социологжическо проучване?

Re: Re: Скучаете ли?
Дата: 04.04.2007 22:24

Цъ!
На всяко нещо му търсите комерсиализма.

Просто съм любопитна и вместо да правя догадки рекох да почерпя информация директно от извора, но както гледам той нещо се спотайва.
Вокси, не знам защо ме цитираш, но ще обясня смисъла на думите си - "Ем Пи Ем Пя" ще рече " Хем Пи, Хем Пя" - става въпрос за пиене и пеене, демек вземам на подбив въпроса, защото не виждам смисъл и перспектива в него. Впоследствие отговарям на всички въпроси, защото ми беше интересно дали и някой друг ще им отговори.
JJ Cale - Cocaine.mp3
На никой не му прави чест да има по 20-30регистрации, а още по малко да си гласува за снимките, все едно да живееш в измислен свят и да си викаш "Колко съм добър".
На мен друго ми прави впечатление,имаше нещо писано по форума за това.Преди рядко се срещаха снимки с по 100 гласа, победители в конкурси бяха снимки с по 40-50, сега е обичайно да имаш 20-30 на ден, дане говоря за обичайните бози с много гласове дето все още не мога да си обясня по какъв критерии са ги получили.
А и бях писал някъде, че ако гласуването е анонимно и скрито, ще има доста изненади,от към гласове.
И както винаги съм казвал, признанието не идва от гласовете поне за мен.
Айде стига толкова, че се отплеснах пак.

Редактирано от автора , 22.04.2007 09:17:54

Най-добре победителите в конкурси да се оределят не по брой точки а да се измисли друг начин.
Това с точките е смешно според мене. И аз имам тук два профила, един мой и един на съпруга ми. Въпреки, че той влиза тук повече от мене сигурна съм, че дори не е гласувал за повечето ми снимки- Админ може да го провери.
Забавлявайте се и това е
Що се отнася до loveforever тя има хубави снимки и незнам защо е било нужно да го прави. Това, че хубавите снимки тук не се оценяват е факт.
Аз не съм печелила никога конкурс, но това не ме прави нещастна а напротив- така смятам, че не съм достатъчно добра и има още какво да научя.
Така, че забавлявайте се
Успех на всички тук И не нападайте толкова loveforever - всеки греши понякога
Уа! Разгеле! Темата е свалена от първо място във форума. Бях започнал да се притеснявам, че това е най-важното нещо в нашите творчески кариери...

Ако нема некъв подобен скандал пълна скука в сайта. Само ми пишете +++ под цветята и конете. Ако не качвам нови цветя и коне и това даже не се случва. Но по-важното е, че днес са постъпили 750 нови юзъра само от гугъл.
Jujeee, не ни подвеждай!
А "WellВаканция"?

http://www.4coolpics.com/article.php?id=57

Редактирано от администратор , 22.04.2007 10:52:17

kpstudio съгласен съм с гласуването под анонимни снимки но едва ли нещата ще се променят. Те ще влизат в профилите на "приятелите си" и ще си пращат линкове по кюто! Просто трябва да се създаде непримирима атмосфера против МАЗНИЦИТЕ!!!

Редактирано от автора , 22.04.2007 11:22:01

Да! GQG, подкрепям и според мен това е правилния начин.
Много добре подкрепяш идеята когато някой не ти се мазни и казва това което мисли дирекно е това е резултата.
Много добре знаеш, че това е и мое IP но ти беше удобно да обвиниш Дани.

Редактирано от автора , 22.04.2007 12:14:58

Хора снимайте, четете, гледайте какво правят можещите! С точки нито ще забогатеете, нито ще станете по-добри.Усмихвайте се и снимайте, снимайте, снимайте. Сега поне е лесно!!
Поздрави от един Amateur!!!!!!!!!
GQG - и аз смятам така...
GQG, а кои са МАЗНИЦИТЕ?
Admin, верно аз бях забравила Дори наградата все още не съм си взела, благодаря
Уфффффффф!
А защо е тази инсинуация срещу Дани?

И кому е нужен този компрамат?

Изглежда точно като показните акции на полицията срещу торентите.
Jujata, да си имаме уважението, наградата си я получи още на следващия ден, лично ти я предадох. Хайде сега да не остават драгите съфорумци с впечатлението че съм я запазила за себе си и съм се заредила с лубриканти и прочее убавинки...
Да бе скъпа, и аз това казах: бях забравила направо, дори още не съм си осребрила талона.
То тва ще ми е първата и последна награда
Хитрата сврака с двата крака!!

Justice for a!L

Редактирано от автора , 22.04.2007 19:16:44

За каква инсинуация говориш, Sailor??? По принцип рядко взимам отношение по такива теми и никак не ми е приятно, но след такова дебелооко изказване ...

Работата е толкова ясна, че няма накъде повече. Не е първият случай да разкрият някой потребител с много регистрации от неговото IP, по някаква случайност гласували за него (без негово знание, разбира се...)?!?
И когато го помолят за обяснение, почти винаги влиза в употреба теорията за конспирацията ... нищо ново под слънцето! И после реакцията, която никак не е на човек изненадан или заинтересован да разбере кой го е злепоставил (ако е човек от семейството или приятел - да се извини и от негово име) ... нищо такова!

Това триене на снимки и коментари ми прилича по-скоро на замитане на следи. Винаги съм бил против възможността да се трият коментари под снимките, което дава възможност на някои да моделират коментарите под снимките си, оставяйки само позитивните и отстранявайки критичните и тези с неудобни въпроси, но това е друга тема.

Не го очаквах и аз, и то от талантливата и спечелила си име тук Loveforever! Защо бе, Дани? Кое е по-ценно за теб - гласовете и наградите, или уважението на твоите съфорумци? Жалко ако е първото!
Според мен поне, нещата са поправими. Какво пък толкова, ако вземеш да се извиниш и да обещаеш, че няма повече така да правиш, всички смятам, ще ти простим и случая скоро ще се забрави. Става малко като в детската градина, но и проявата ти е от такова ниво. Ако не го направиш ... оставаш си с този резил, forever.
loveforever
То е ясно кои са мазниците! Гледаш няква НИКАКВА снимка и изведнъж сума и гласове това са МАЗНИЦИТЕ те се мазнят на всекий за да им гласуват като че ли от тези гласове им зависи живота!!! А не си дават сметка че по този начин не се развиват а самодоволни от "резултатите си" тъпчат на едно и също место! Още повече новите хора гледат и се учат от техните"хубави" снимки и се мъчат да снимат като тях!!!

Редактирано от автора , 22.04.2007 20:31:13

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола