Популярни снимки за

Всички снимки

Защо "избяга" loveforever?

Mano, айде стига с тез айпита.. на всички тук ни е ясно, че 19 потребителя от едно айпи в един сайт, който е строго профилиран не е случайно.. Айде сега... де го тоз квартал фотографи.. или фирма фотографи, или.. т.н.... Теорията е едно, на теория може да е така и потребителите винаги с това се оправдават, ама на практика хората вътре в кухнята знаят, че нещата се правят с цел.

И моля те айде да не си говорим, че ако това нещо се беше случило с друг потребител, не толкова активен постингите тук щяха да бъдат коренно различни.
Именно заради това, че стават грешки аз помолих loveforever да обясни нейната гледна точка. Мисля, че всеки може да прецени къде е истината... Никой не е казал, че сега ще си набиваме канчетата, ама съгласи се, че тия неща никак не са коректни и потребителя направил това нещо се излага много сериозно и лъже единствено себе си!

Аз само чета и мълча, но за себе си правя доста изводи!
Жалко само, когато усилията на някои отиват напразно, нека всеки го разбира както иска.....
Не трябва ли щом админ е установил злоупотреба да вземе мерки и резултатите от нея да бъдат коригирани?

На какво основание компроментирана снимка продължава да стои в челото на конкурсна галерия? А има ли и други такива снимки?

Не трябва заедно с снимката да бъде заличен и виновния автор? Кому е нужно такива неща да съществуват? Това ли е за пример?

Не трябва ли при наличието на всички кухи профили да бъдат изтрити ? Вместо това какво – те си стоят и вдигат броя на потребителите, а уличения нарушител много удобно се използва за създаване на зрелище. Или просо е много по-изгодно да се вдига пушилка, вместо да се оправят нередностите?

По-добре едва ли някой би го казал!!!! Евала сесо!!!!
Mano къде е тази анархия дето можеш да си сменяваш ИП-то през 1 минута? Някой го каза по-горе, че е нормално някой близък да гласува от твоя комп(респективно ИП), но пък 19 гласа, бая голяма рода излиза!
Както Асинка каза и за мен всичко е ясно!
Villa moqta roda e tam nqkade okolo 15-19 ako ne i pove4e taka 4e vseki ima po tolkova no realno poglednato e 4e vseki si e prav za sebe si...,aide da ne drunkam pove4e
колкото и да пишете , няма оправдание
Асинка - аз затова си пускам снимките без гласуване... ако някой реши че снимката заслужава да се види - ще каже.. ако не, не искам да се боря с юзърчета (не визирам ловфоревър) дето дигат пуническа война от една моя критика...
Аз си помълчах (че бях и доста стрестната от фактите), но сега давам предложение да спрем да пишем по темата. Не ми се иска вече да я виждам на първа страница!!!

Мъчно ми е за Дани и не толкова, че се е полакомила (какви ли глупости не прави всеки един от нас), ами че не събра смелост да каже едно "Съжалявам!" - можело е да стане още при първо лично предупреждение и да не ставаме свидетели на такава грозна картинка.
mama
най-трудно е в човешката същност да признае грешка...
ceco
Asinka
mama

Язък, че не скучахме по по-приятен начин!...

Дани, поправимо е, мила, и никак не е страшно.
хаххаха защо ли не се изненадвам на всичко което става!!!
AYD-предаване за малолетни "При нас е весело"

Е това е то забавлението с фотография - лъвфоревър/loveforever/любовзавинаги/ се е забавлявала докато е снимала, обработвала и качвала снимки, после пак е било забавно да създаде 20-тина кухи усера и да си напомпа снимките и самочуствието разбира се, участия в конкурси, награди - какъв меркантилизъм. Обаче (винаги идва едно ОБАЧЕ) на admin не са му харесали кюфтетата - и греда! Срам и позор, възход и падение. Спрайт !

А хората се трудят - проксита търсят, програмки за маскиране на МАК си свалят, троянци си развъждат - истерия дори страшна!

Идва ред на истинското забавление - admin не е вчерашен, седем пъти са го вкарвали в комуна за лечение на зависимост от валидол и лексотан - пуска скрийншотчета и хвърля лъвфоревър на тълпата - да лети коса, кожа и зъби. "Леб и сеир", както са казали римляните. Групите са 2 - едни хулят, други успокояват - има грешка, има и прошка, ама тези 4 сбъркани дечица кака ли да си ги гледа...

Значи лъвфоревър си сменява ISP-то, чака има-няма месец и пристига с нов усернейм - дреме и на птичката. Голяма работа, че вече няма червени фигурки пред ника. Вие какво очаквате - тълпа да се надигне и да и опнат въжето на "Народно събрание"?

Трябва да има и такива моменти, и то задължително - иначе къде отива забавлението? Скука!

admin, гледам има потребителски интерес - една анкета с тема "Какво да правим с loveforever" ще бъде забавна - Vox Populi, Vox Dei.
Абе аз дефакто и деЮре, при рутиране от моя страна (а аз рутирам) бих могъл да докарам към 100-тина потребители от мойто АЙПИ, тва са некви помисли на глас, обаче.... къФ е варянта, точно тея 100 човека да влязат в http://www.4coolpics.com и да цъкнат гласче на снимката ми, май по-добре да си пиеме с админа на една маса, ем сити ем доволни при изложби . А що се отнася до регистрациите от мойто ИП има поне 5 ама сега си смених ИП-то та наш как ке се разбере кой кого.... . Аре по-добре да се видиме У ЧетвъртаК0 па да пиеме по едно и че го мислим тогава, са кво има да блещим е ли е, еили не е?!?! И + тва аз кат влязох тука бех качил снимка (от плакат, но обработена) коят се водеше че не е моя!!! Махнах я забравиха 0рата па я глей са и червени флагчета имам За тва у ЧетвъртаК0 кат големи хора да напрайм демоПрошка щот ако всеки се замисли няма как да не намери грешка в него си - или вие сте свети води ненапити?!!!
И накрая искам да добавим, че кат стана модератор, че ви баннем вСичките, Пламен ми е обещал 1 час модериране
този филм не ми харесва.
И аз пием по сбирките ма никой не ще да ми гласува
дубриутру
От: mitkowin
Дата: 23.04.2007 18:52
Абе аз дефакто и деЮре, при рутиране от моя страна (а аз рутирам) бих могъл да докарам към 100-тина потребители от мойто АЙПИ, тва са некви помисли на глас, обаче.... къФ е варянта, точно тея 100 човека да влязат в http://www.4coolpics­.com и да цъкнат гласче на снимката ми, май по-добре да си пиеме с админа на една маса, ем сити ем доволни при изложби . А що се отнася до регистрациите от мойто ИП има поне 5 ама сега си смених ИП-то та наш как ке се разбере кой кого.... . Аре по-добре да се видиме У ЧетвъртаК0 па да пиеме по едно и че го мислим тогава, са кво има да блещим е ли е, еили не е?!?! И + тва аз кат влязох тука бех качил снимка (от плакат, но обработена) коят се водеше че не е моя!!! Махнах я забравиха 0рата па я глей са и червени флагчета имам За тва у ЧетвъртаК0 кат големи хора да напрайм демоПрошка щот ако всеки се замисли няма как да не намери грешка в него си - или вие сте свети води ненапити?!!!
И накрая искам да добавим, че кат стана модератор, че ви баннем вСичките, Пламен ми е обещал 1 час модериране

Абе теб кога те пуснаха от ТВУ-то?!

Редактирано от автора , 23.04.2007 22:44:06

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола