За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
М?
Тц!!!
Блях.....тц!
Тоя па

аз що питаш

нъцки
питай GQG, евентуално:)
hahaha Andro prav si, samo GQG moe da kaje istinata

Гавра...
.. IMA !

След 5 такива чашки и усмиваката докарвам и чалга слушам :)
.. Askeer_a sqm go vodil iz tziganski svatbi po na6iya kray .. i stana 4ovek .. ey go ,na ! Jivee v Angliya .. Pi6e muzika za seriozni filmovi i teatralni Kompanii !
temata e 6iroka .. ima mnogo posredstvenost , no ot druga strana , ima mogq6ti talanti , koito li4no kato muzikant uvajavam do bolka..

Ех, басисте мой - ние с теб много добре знаем, че от чалга до "чалга" има разлика като от небето до земята...Темата е широка, ма ние не сме тесногръди...затова ще си ч караме, както досега - каквото ни харесва - харесва ни, независимо дали някой ще го нарече чалга (като обида)..или чалга - с любов:-)
А това, че си изиграл важна роля в моя творчески и житейски път - това и врабчетата дето ги щракаш...и гълъбите (още ли ги мразиш?) го знаят
А това, че си изиграл важна роля в моя творчески и житейски път - това и врабчетата дето ги щракаш...и гълъбите (още ли ги мразиш?) го знаят

Askeer:.. hee-heee.. i Tvoyta ne e lesna..

ЧАЛГАТА СИ Е ЧАЛГА И ВСИЧКАТА СИ Е ПРОСТОТИЯ А ТИЯ ДЕТО Я СЛУШАТ СА ПРОСТАЦИ Надушвам я от 100 км чалгарията и не ми се правете на разбирачи!!!

GQG, brqh...

GQG
"Аз съм шефа на "Национална служба за борба с чалгата" И мога да изразявам мнението си кадето искам! Борбата против чалгата ми е основен преоритет!!! Такива като теб дето иж не слушат чалга са ми ясни"

"Аз съм шефа на "Национална служба за борба с чалгата" И мога да изразявам мнението си кадето искам! Борбата против чалгата ми е основен преоритет!!! Такива като теб дето иж не слушат чалга са ми ясни"
BOZO И ти да не си си кючекчия ааа???

Редактирано от автора , 29.04.2007 21:09:33
GQG, хвърлили са ми пъпа в двора на Милко Калайджиев :Д:Д:Д
GQG, простаци са тия, които се обаждат на ауфтакт и имат повредена суперфорация на екстензорните рефлектори...
Askeer Razbirachev
Askeer Razbirachev

Askeer, aaa.. ima edin mnogo cenen muzikalen termin... "tablanet sys kiks na slabo vreme v generalna pauza"

'От: GQG
Дата: 29.04.2007 18:04 Отговори
ЧАЛГАТА СИ Е ЧАЛГА И ВСИЧКАТА СИ Е ПРОСТОТИЯ А ТИЯ ДЕТО Я СЛУШАТ СА ПРОСТАЦИ Надушвам я от 100 км чалгарията и не ми се правете на разбирачи!!! '
.. eto , GQG , kogato govori6 na moi Priyateli muzikanti.. za Muzika .. i ne se pritesnyava6 da se 'izpusne6' s pqlni 6epi- na publi4no myasto .. nyama po- golyama 4algiya otkrita.. ni pod vodata .. ni nad gorata..
Дата: 29.04.2007 18:04 Отговори
ЧАЛГАТА СИ Е ЧАЛГА И ВСИЧКАТА СИ Е ПРОСТОТИЯ А ТИЯ ДЕТО Я СЛУШАТ СА ПРОСТАЦИ Надушвам я от 100 км чалгарията и не ми се правете на разбирачи!!! '
.. eto , GQG , kogato govori6 na moi Priyateli muzikanti.. za Muzika .. i ne se pritesnyava6 da se 'izpusne6' s pqlni 6epi- na publi4no myasto .. nyama po- golyama 4algiya otkrita.. ni pod vodata .. ni nad gorata..

НЕ на чалгата!!!
bass Това е моето мнение и аз не се отказвам от него! Повечето хора не обичат чалгата, но понеже ги е страх да изразят мнение си мълчат и тя ни залива с помия!!! Трудно намирам вече заведение в България дето да не ме залеят с гнусна чалга! Мисли каквото искаш А АЗ ИМАМ ПРАВО ДА ГОВОРЯ КАКВОТО СИ ИСКАМ! Ако нещо не съм те разбрал, извини ме моля те това е заради латинските букви с които пишещ

Редактирано от автора , 30.04.2007 15:36:41
За да коментирате, моля, влезте в профила си!