Популярни снимки за

Всички снимки

Има ли фенове на чалгата в този сайт?

.. ne pozna .. teya ne gi upotrEbavame .. ako iska6 da 'sviri6' u takta , spomni si kakvo kazahme s Askeera po vqprosa .. ne Ti otiva da 6orka6 po videlo na magistralata
.. hayde i da izpolzvam slu4aya da napusna Kinoto sqs slednite pouki : ako ima obideni - ne e tryabvalo ..
ako ima nedovolni - ne e nevqzmojno ..
ako ima yadosani - ne e preporq4itelno..
tuk sme ,za da pravim Snimki, taka ,4e :Pove4e snimki .. i po malko 'dqrveno filosovstvane' po vqprosi v strani ot fotografiyata .. i v Muzikata e taka - koyto mnogo 'lopa' prazni prikazki - slabo sviri .. Nazdrave na kompaniyata .. i tova e edinstvenata i poslednata mi 'interventziya' po nefotografski temi..
Askeer, дължа ти извинение! Моля те да извиниш грешката ми!
мислех си че повечето хора като игнорират чалгата, просто я игнорират.
Когато на готин човек му е кофти това е блус, когато на кофти човек му е готино - това е чалга.
Малко е пресилено, и разбира се, не важи за всички случай, но има изключение, за които е в сила !
Та не, не слушам чалга, не харесвам чалга, нямам чалга !
Слушам единствено по принуда(купони, знаете как е).
Samo rock .Nikva 4alga
Stiga ste q dyvkali taq bezmislena tema, q po-dobre kajete ima li nqkoi izlishni bileti za koncerta na Iron Maiden ot 35lv.??
А така! Само Iron Maiden. Една приятелка имаше 2 свободни , ама замина за Пловдив. Утре като се върне ще я питам.
Mersi, da si jiv i zdrav!
anti-4alga.free.bg - тдва е саита на организацията анти чалга.
Kozmo, съжалявам , но билетите са продадени почти веднага след като ми е казала.
Успех в търсенето!
Jeana_Dark: "Samo rock .Nikva 4alga"

Защо винаги трябва да противопоставяме???
цитат: 'Когато на готин човек му е кофти това е блус, когато на кофти човек му е готино - това е чалга.'

Благодаря ти за това изречение, beelonzz, не четох цялата тема залудо:)
bobbie.. ayde sega .. kaji mi .. s kakvo amerikanskata 4algiya ya tolerira6 pred na6ata ..
za amerikanskata ne znam sigurno i te imat chalga... obache eto kakvo e za men bulgarska chalga - da otidesh da vidish kurshunskite vodopadi i vsichki livadi da sa oseyani do zuko s pieshti bira i yadyashti adski gadno mirisheshta skara i "muzikata" koyato dunyat da se chuva chak gore na nai-visokoto i vsichko da e osvineno i zamurseno do stepen da ti otshte i da snimash- ey tova e za men chalga i ya namiram za izkluchitelno gadna i zamursyavashta dushata..
къ да не се възхитиш?

http://vbox7.com/play:18b2ce99

цепи мрака
не харесвам и не слушам чалга.мисля ,че няма "чалга" и "чалга".
не я:)

аз си слушам джим морисън и пинк флойд където и да съм....
Малииий,нещата стигнаха почти до "разговори по мъжки навън".И след като споделяме,подчертавам,споделяме мнения,защо е тази нетърпимост към всички мнения против чалгата?Веднъж само си позволих мнение "против" по повод една снимка на Азис и резултатът беше същият.А поводът за дискусията беше съвсем конкретен въпрос,който получи единични конкретни отговори.Не е ли по-важно да запазим добрия тон,макар и да е старомодно в нечии очи.
Чалга = кич = бездарие = лош вкус = липса на въображение = тъпота. А около 80% от световното население е просто тъпо. Само да поясня, че в този смисъл, чалга може да е дори зле интерпретирана класика. Кво да го говорим повече.
Nazdrave na vsi4ki Chalgari s pesenta na ork.Kamchiq - Kombaina Vyrshachka :D
http://www.youtube.com/watch?v=G5H50j4DHXk/

Редактирано от администратор , 05.08.2007 19:34:12

http://www.youtube.com/watch?v=ia34kknFpk0/

Редактирано от администратор , 05.08.2007 19:34:41

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола