Популярни снимки за

Всички снимки

Нова среща на 17-18.09.2005г. в Боженци

Здравейте, отново!
Пак повдигам темата за следващата сбирка!
Наско предложи "да се съберем в с.Боженци.Намира се на около 15км от Габрово в посока Велико Търново.Това е едно малко селце намиращо се в Стара планина.Природата е удивителна,къщите са в "стар стил",има доста ресторантчета на сносни цени,а при дъждовно време също има къде да се скрие човек".
Датата е 18-и септември. На въпроса на Админ-а поема ли Наско организацията, последния отговори
"Разбира се!мога да поема всичко по организацията.Ще бъда 20 дни в Габрово и мога да отскоча по всяко време до Боженци".
За да го улесним е добре да се направи списък на тези, които отсега са наясно желаят ли и дали могат да пътуват на тази дата. Според мен е добре да се тръгне на 17-и (събота) и да отпътуваме на 18-и следобед обратно кой откъдето е. За тези, които са от София можем да се разберем да пътуваме заедно няколко коли (тези, които нямат собствен превоз - ще ги вземем при нас). Админ-а (както и други желаещи за Боженци) ще са на фотоваканцията и нямат въможност да се включат в организацията, затова разчитаме на Наско (основно) и на добрата инициатива на останалите желаещи.
Аз възнамерявам да си намеря заместник за 17-и и 18-и (че имам работа тези дни) и да пътувам с колата си (мога да взема хора, които нямат кола; но за това ще уточним допълнително). Нека да започнем да приемаме заявки. Моля Наско да провери цените за нощувка и условията при групови посещения. Предполагам, че няма да има нищо против той да поеме заявките на желаещите като всеки може тук да пише идва ли или не, има ли собствен превоз (възможност да поеме хора в колата си) или да търсим място.
Наско, поеми и дискусията (като организатор на събитието) в нета тук, за да следиш заявките.
Айде, купонджии и мераклии за приятни емоции - "от всите краища на България - съберете се" Отново имаме възможност да общуваме и да имаме хубаво време заедно!
Самотно варненче си търси транспорт до Боженци...
Самотно варненче, ела на Боженци и няма да си самотно
17-ти е работен ден май.
Защо да е работен? кой ден се отработва? да ти каа, по 22-25 септември се събират повече почивни дни - не може ли тогава да го направим, ако 17-и (събота) е работен ден?
Става, само дали ще дойдат много хора? аз съм за!
Колкото се съберем, но няма да сме под 10 човека си мисля.
наистина има разбъркване на работните дни
уточнете датите
Админ, ти и жена ти идвате ли? няма ли да се запишете?
Imam golqo jelanie, no skoro shte potvyrdq sys sigurnost prisystvieto si v Bojenci. S kola sym i mesta ot sofia za Bojenci i obratno ima.
Flowerfly, ще тръпна в очакване за отговора ти!
17 е работен ден не става ли 24-25
Съсъ сигурност 17 е работен ден
това е заради 22
ще се почива 22,23,24,25
така че нека да бъде на 24-25
Боженци е красиво място не бива да се изписка
Да, щом е почивен ден значи тогава за Боженци ще се отложи може би за следващата седмица. Какво мислят и останалите? удобно ли ви е?
т.е. да се организира мероприятието за дните около 22, 23, 24, 25? Аз съм
Аз така или иначе не зная кога би ми било удобно от сега. Каквото решите, ще се опитам да се вместя...
Браво, Ивайло! Ще се надяваме да се видим!
Илски, хайде да идва времето да се запознаем лично!
ОЧЕВИДНО СРЕЩАТА ЩЕ СЕ ОТЛОЖИ ЗА 22-25.09. (в този период), заради работния ден, който е 17-и. Наско, може ли за тогава да направиш резерве? колко души могат да се включат за посочения период и за колко дни да идем - два ли да бъдат пак?
Utre shte napisha ceni na noshtuvki v razlichnite kashti koito sa v bojenci.A 17 naistina e raboten den,zatova ne smqtam che shte e problem sreshtata da se sastoi za data ot 22-25.Samo shte se radvam da se sastavi spisak s hora i da se aktualizira postoqnno.izvinete me za latinicata no nqma kirilica v zalata!
Ще ти простим за латиницата (но само сега)
Ок, провери, за 22-25 (в този период може да направим едно ходене с една нощувка, поне; зависи от цените). Така ще има време и тези от Фотоваканцията дет са били да си отдъхнат и да съберат сили за нова среща - иначе ... ша се откажат!
nasko,гледай съседни къщи да бъдат!
GQG, ако може - и съсдни стаи
И да са близо до кръчма!!!
търся си съквартирантка
броите ме и мен
svetal - супер
кандитат(ка) съм за съквартирантка

шегувам се!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола