Популярни снимки за

Всички снимки

Да изпратим лятото в Боженци – 22-23 Септември!

Отварям тази нова тема, че старата хем не е много актуална и се бъркат хората, хем се попретрупа...

В резюме записалите се до сега:

1.nasko_
­2.VoxGabr­ieli
3.bal­evsky
4­.ttommy-dvam­a vazrastni i edno dete
5.flowerfly
6­­.svetal
7.GQG
8.z­grync -2
9.Monika moje bi?
10.si111,VD - 3
11.lansky - 2 (3?)
12.admin - 3

Хайде допълвайте и да улесним Наско и себе си! :)

Редактирано от администратор , 21.09.2005 07:23:38

Zdraveite vsichki!Vchera bqh na bojenci i sobstvenicite na 2 ot kashtite se saglasiha da mi dadat oshte nqkoj den otsrochka za rezervirane na staite.I taka,da kaja nqkolko dumi za samite stai.Ednata kashta razpolaga sas 17 legla v troini stai,no az ot moi saobrajeniq si mislq che po konfortno shte ni e ako sme po dvama vav staq,a cenata na chovek e 15 leva.Drugoto hotelche e dvoini stai,usloviqta sa dobri.Cenata na chovek e 18 leva.Ima i nqkoi kashti s malko po niski ceni(ot porqdaka na 2-3leva),no usloviqta sa frapirashti.
Do 17:00h na 14 septemvri (srqda) trqbwa da zapazq staite i zatova shte se radvam spisaka s horata da e napraven.E nqkoi i po kasno da reshi da doide pak shte se nameri kade da spi,no nai dobre vsichko da se napravi predvaritelno.
Vchera pak se ubedih che Bojenci e prikazno mqsto!!
Izvenete me za latinicata!!Blagodarq!!!
С VD смe заедно, той влиза в тримата
zapisah se
аз съм само с жената - двойна стая
Фоксиии, що така ме пренебрегна, ъм ?
Там съм- реших
1.nasko_
­2.VoxGabr­ieli
3.bal­evsky
4­.ttommy-dvam­a vazrastni i edno dete
5.flowerfly
6­­.svetal
7.GQG
8.z­grync -2
9.Monika moje bi?
10.si111,VD - 3
11.lansky - 2
12.admin - 3
13.jujata
Tova mai sa zapisanite do tozi moment.Ako nqkoi ne se vijda v spisaka da se zapishe:)
Ne mojah da razbera da li shte idva ilski?
Мър' маме, нал рече че си снаха тамошна и за хотела да ви не броим сите!!!? А ако вземеш да не дойдеш, лошо тогаз!!!
Наско, и аз не успях да разбера.
nasko_, останаха ли свободни места? Ако да, резервирай и за нас една (за мен и Невена).
ilski,sega otivam da pravq okonchatelno rezervaciq,tova oznachava che shte vi zapazq staq!
Здравейте!!Вчера направих резервация и капарирах една цяла къща и няколко стаи от друга.Резервирах и заведение което е на центъра на боженци,и едва ли ще ни обегне нещо.Имам и телефоните на други къщи и ако все пак някой не е решил все още а иска да дойде,няма да ми е проблем да се опитам да запазя места.
Браво Наско за страхотната организация!
Браво, Наско, за организацията!
Балевски - плагиат.
Bravo nasko, blagodarq za organizaciata !
ilski, не предпочиташ ли някои неща да се повтарят и потретват!?
Е не бързайте да ми благодарите де!Удоволствието беше мое и дано всичко бъде както предварително е уговорено.
Здравейте!!Сбирката която ще се състои на 22 и 23 включва една нощувка и тя е на 22 септември.Знам че е ясно,но въпреки това получих няколко запитвания.
А по кое време ще се видим в Боженци (или който когато пристигне?) и второ, как ще се намерим? Не съм ходила там и не познавам района, та за това си питам.
КАкто изглежда ще се познаем по хапаратчетата!
Вокс, ще ми дадеш ли назаем твоя?
Моя е малък! Но ще си го менкаме, ако кажеш! ;) И ако си имаш xD card...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола