Популярни снимки за

Всички снимки

Фен-клуб на снимащите с Д50

А има ли програмка, която да оправя тези 'ефекти' на fish-eye обективите..?
FinTaRa: Май питаш за това http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=24&product=349&show=additional#slides-pane-0
Но доколко ще сработи с електрониката си нямам идея.
Да, за това, но се отказах.. или ще си взимам никор 50/1.8 или сигма 70/300 ... Ама това после, събирам пари
FinTaRa, има някакъв плъгин за фотошопа гледах АРГО май беше пуснал снимки ако не се лъжа дори и да не е пуснал той ще може да каже как става мисля
Всъщност то в CS3 (а може и в CS2) Photoshop има Filters => Distorit => Lens Correction..
FinTaRa, ясно получава се готин ефект
FinTaRa, Никон кепчър има такава корекция
а за оправяне на този ефект ли става въпрос защото аз си мислех за направата му
А има ли програмка, която да оправя тези 'ефекти' на fish-eye обективите..?

Аз го разбирам да премахва този ефект

Редактирано от автора , 25.11.2007 12:50:00

Точно така
и аз го разбирам ама си мислех за друго
FinTaRa, качяай си Никон Кепчъра и действай... да не кажа "Аз казах ли ти?!"
Абе сложих си го аз Кепчъра, но все едно няма никакви настройки... Или са скрити (е, намирам ги,..) но в Адоуб Камера Роу по ми харесва
Брях! Как да няма бе.. всичко си има Натискаш си стрелкичката на всяка опция и ти отваря едно прозорци, прозорци.. всичко си има.. и аз лично го намирам за по-добър от РоуШутър например. Е, зор беше да кача пълната версия и затова чак сега го ползвам
Първата любов ръжда не хваща
И аз се върнах в "клуб Никон"!
... е не точно с Д50, но ...
Я, че хубава тема :)))) и аз - с D50 18-55 55-200 (и двата без ВР), 50/1.8 - естествено, както и едно F55 - турбо сапунер ама - SLR

Лично мнение - картинката по-ме кефи от Д80 (нищо, че е по-нов) ...

Всъщност, Никон - май се прекараха с модела Д50, щот събраха екстрите от д70 и д200, поорязаха ги (заключване на огледало, къстъм криви, ДОФ превю, предната врътка) - и пуснаха "нисък клас" ... малко по-късно се усетиха, и махнаха мотора от тялото ...

Имам на Том Хоган - гайда - на английски - ако на някой му трябва ... (и за д70, д80 и д300 - май)
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола