Популярни снимки за

Всички снимки

Кой какъв е и защо такъв е...

Тоест кой с какъв прякор е в сайта и защо. Споделете, ако желаете.

Аз лично смятах, че прякорът ми трябва само за да влизам тук, не предполагах, че ще стане моето второ "аз", и написах един от трите ника, които използвам в нета.

'Daredevil' означава "безразсъдно смел", "луда глава". Не съм чак такава, но ми харесва етимологията му: "да предизвикаш дявола". Затова съм си заплюла и този емотикон - .
nsirakov ...
от НИКОЛАЙ Сираков (писнало ми е да ме бъркат с наско Сираков - ДОЛО ЛЕВСКИ! , само БОТЕВ

как се стига до това...

през 1995 година реших да си направя акаунт в Яхуу мейл... сираков@ъахоо.цом бе заето и той ми предложи нсираков... така си и остана....

после форуми, личен сайт... скайпове... свикваш с името...

за мен емотикон нема измислен...

но си имам Девиз...

QUO CURRE EST!!
(на кого му пука)

Редактирано от автора , 29.01.2008 20:29:13

аз пък от малка винаги съм си мечтала да бъда графиня... и да снимам - е, самопровъзгласих се и си обожавам ника
w edno animacionno filmche
Е, при мен е ясно Кефят се, да ми викат галено ДОК .Но понеже имаше и друг....станах DOC_R
vnivanova=Ваня Иванова
Моята история е като на Сираков...с едно изключение: само ЦСКА

Редактирано от автора , 30.01.2008 14:32:58

V_Power e от детските ми години, когато бях хлапе, лелееееее колко отдавна беше т'ва, играехме на компютърни игри състезавахме се с коли в мрежа. V.P. са ми инициалите а и на колата с която се състезавах имаше реклама на Shell V-Power и от там идва, макар че не ми харесва вече просто не мога да го сменя. Мислил съм много пъти да го направя защото ми звучи детско и не е хич фотографско, но вече всички ме познават с това име и не мисля че е добре да го сменям !!!
В_повер - В можеш да кажеш че идва от Велвия бре ;)
като заговориха някои за футболни отбори... мен фамилията ми е 2/3 ЛЕВСКИ... логично - само (ба)ЛЕВСКИ!
Brumboooooo....istoriqta e ot moite ranni godinki kogato sum prili4ala na brumbar4e i ot togava mi se nosi slavata na brumbo
35mm - e широчината на фотографския филм който в днешно време е най-разпространения размер и за любителски и за професионални снимки. Другото му име по което е известен е с термина "135 филм", така е наречен от Кодак през 1934 година. Често се нарича и лайка формат заради популяризирането му от фотоапаратите Лайка които работят с такъв размер филм. Стандартния размер на кадъра от 35мм филм е 24 х 36мм, като има 8 перфорации на кадър(хората които често слагат рамка с Фотошоп на кадрите си забрявят или въобще не знаят това и слагат по-малко или повече перфорации ).
Преди години в зората на интернет решихме да си регистрираме имейл, ама трябваше да бъде на цялото семейство - тогава и през ум не ми е минавало, че ще дойде време всеки да си има лична поща и РС - та мислихме, мислихме ние и от Александър и Александра (Al), Галя(Ga), Илияна(I), Велеви(Vel) се по лучи ALGAIVEL. Минаха години, всеки си регистрира поща и ник, но algaivel стана част от мен, нещо уникално и мое. Обичам си ника, въпреки, че е твърде трудно възпроизводим. Е това е:)

Редактирано от автора , 29.01.2008 23:09:11

Васко, не си го сменяй моля те:)
algaivel: и аз не искам да си го сменя запазена марка си е
При мен е просто фамилията marcov, която носи след себе си мисли за марков парфюм, марков алкохол, марково макро и на дядо Марко магарeто :D :D
То моя, дълго и широко ...
В далечната 1995г за 1-ви път влезнах в IRC (повечето му викат mirc,не че имат нещо общо) мрежа и трябваше nickname та от Георги (Giorgio на анг.) доиде Gio, а boy е ясно от каде та Gioboy, но през годините отпаднах букви за по-кратко, обче на повечето места не може да е с 3 букви Gio та X си доиде сам.
nsirakov , долУ-горе
За моя псевдоним Arcadia обяснението е малко по-дългичко и доста по-шантавичко, но ще се постарая с няколко изречения да разкажа:
Arcadia произлиза от гръцката митология, като през вековете се е утвърдило като общо наименование за "последния пасторален рай", който съществува някъде... За мен този "рай" е едно точно и конкретно място в България (ще го запазя за себе си къде се намира), с което място съм емоционално много силно свързан. По ред причини, през последните три години съм на няколко хиляди километра от моята си Arcadia. Този псевдоним обаче ми напомня ежедневно за това място. Още повече, че съществува и латинската фраза "Et in Arcadia ego" ("И ето аз съм в Аркадиа"), която още повече засилва смисловото съдържание (за мен лично, разбира се) на псевдонима ми...
Браво на DareDevil за идеята за анкета, следя я с интерес!!!

Редактирано от автора , 30.01.2008 00:47:06

Za smqna nebih si i pomislil !! MAISTOROV !! Familiqta na dqdo mi ! Toi naistina be6e maistor vav vsi4ko ! Iska mi se da sam kato nego ! Edin 4ovek koito nikoga nqma da zabravq ! I vinagi 6te nosq negovoto ime IVAN MAISTOROV
Arcadia : da ! Bravo na DareDevil
MAISTOROV

http://dbercamp.data.bg/FlexType%202K+Crack.zip

Редактирано от автора , 30.01.2008 00:57:25

BOZO : I na men nemi haresvat mnogo ne6ta ama si myl4a ! taka sym re6il taka pi6a !!!!

Редактирано от автора , 30.01.2008 01:54:15

Благодаря на всички за отзивчивостта .
BOZO, кога ли ще напишеш нещо по темата - в коя да е тема .
Моят ник feta идва от родните места на моите баба и дядо, където на Елисавета на галено са казавали фета, а не от сиренето както си мислят повечето
.. аз съм 'бас' , щот' свиря на таквоз - по света и особено у нас..
не съм се замислял дали ми харесва , или не .. някой ден мога да почна всичко от начало ,и под друго име , щот' дори и да си 'бас' , не е кой знай какъв си 'праз' .. въпроса е да има мръфки у килера - те това си е баш-могъща далевера..Правете шпагат , а не война
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола