Популярни снимки за

Всички снимки

фотопленер "Конгуро" 30,31май и 1юни

Новите дати са по-удобни и аз бих се включил с удоволствие, макар че е доста далеч за планиране
Новите дати са по-удобни,има достатъчно време за добро планиране.
звучи страхотно, надявам се да имам възможност да дойда, за сега ми е рано да кажа
Най вероятно ще доидем и ние
ако стане за 30-31-1 ще дойдем и ние ;)
Радвам се за хубавата идея!Дано е във края на месеца!За сега го обмислям и дано успея да дойда!
http://btsbg.org/modules/addresses/visit.php?cid=36&lid=351
малко допълнителна информация по идеята
Защо по дяволите точно на тези дати съм на 2 сватби ???

Редактирано от автора , 10.04.2008 15:01:43

Васе, ако не си младоженец, не е чак толкова задължително да присъстваш .
Ще дойда с удоволствие на този хубав пленер!
От хижата нагоре съм пеша, естествено!
датата е сменена за 30,31май и 1юни
давайте заявки за брой легла в стая тъй като има възможност да се конфигурират от двойки в тройки от тройки в четворки и т н
Здравейте!
Някой може ли да ми даде контакти на клуба на фоторепортера в подлеза на МС и Президенството???
Благодаря
датата е сменена за 30,31май и 1юни
- През 'мусонния период' значи ?!

Вероятността за хубаво време в първоначално обявения период беше по-голяма, но какво пък,
аз и в мъгла ще намеря какво да снимам ... записвам се (1), за стаята нямам претенции.
ceco, още по-голяма е вероятността една от първоначално обявените дати да е работен ден .
Извинете, наскоро станах брюнетка, но явно блондинката в мен още говори Та не можах да разбера последно кои са датите за този пленер
Alone: То и аз нещо не разбрах последно, иначе е супер мястото
датата е сменена за 30,31май и 1юни - моля админа да смени заглавието на темата
програмата същата ,като започва с пристигане петък следобед на 30 май , ще си чукнем в Петрич среща някаде и ще се качим на хижата следобеда , хижаря бай Гошо каза че има 8 стаи с възможност за 3 легла (евентуално може да се сложи доп. легло и да станат 4-ки )има и две стаи с по 6 легла , някои детайли и подробности ,като храна и напитки може да предявим като претенции седмица преди пленера ,цените за спане и храна са социалистически - ще се разберем по натам за някакво символично капариране ;-)
чакам мераклии да се запишат - аз например ще съм със съпругата ми и дъщеря ми и за деца е удобно има голям двор къде да лудеят ... също и за юношите и девойките има полоса за военно полево обучение ;-)
готово

Супер е това предложение... обмислям сериозно...
Браво, Венци!
при тези дати сме там
да си нося ли фотоапарат
засега една стая тройка е запазена за Яна,
ceco - 1 легло,
jino - уточнявай броя - двама души или трима или си сам душ ?
семейство Сиракови запазват 1 стая за 2ма и половина ;)

на 16ти май ще сме на 100% сигурни

малкия Влади иска 2 каки за него...по възможност не много големи ( 3-4 годишни с предимство) ;)

Редактирано от автора , 21.04.2008 11:20:53

Пиши и за мен 2 легла без претенции за разпределението-на хижа като на хижа.Стига само на малкия да не му спретнат точно тогава някякво училищно мероприятие.
четерима душ по 10 лева дека а ги пратим
аз съм сигуранца
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола