Популярни снимки за

Всички снимки

фотопленер "Конгуро" 30,31май и 1юни

двама над 30... и двама под 10 години
Венци, ние сме трима:) Дано е рекъл Господ всичко да е наред при нас до тогава:)
Сираков, чети по добре - датите са сменени - не е на 16-ти
хайде пиши ме и мен 2 бр.
галя много добре чета... на 16ти ми свършва изпита АКО го взема ще съм в настроение да се веселя на края на месеца.. до тогава нищо не знам
нИКИ, ЩЕ ТИ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ:) сИГУРНА СЪМ, ЧЕ ЩЕ ГО ВЗЕМЕШ;)
засега една стая тройка е запазена за Яна,
ceco - 1 легло,
silvia - 2
algaivel-3
jino - 2+2
kia -2
DareDevil - 3

--------
колЕбаещите ги чакам търпеливо,извън горните стаи има малък резерв това е къщата за офицерския състав на заставата ,50м под хижата там съм запазил за мен една двойка ,за админа една двойка или тройка ,за благоевградчани една стая ,но те не са в гореобявената бройка така ,че места има
абе ще дойдем
или ще черпя
или ще мия от мъка

ама каквото сабя покаже
+ една стая със сабя под дюшека за nsirakov
Венци, пуснах ти имейл. Записвам се, няма начин- Сираков ше черпи за взетия изпит не искам да пропусна

Понеже бях там преди 4-5 дни искам да Ви предупредя да се настроите точно като за хижа, не за хотел защото снимката горе не е актуална, преди година беше много чисто и приятно което не мога да кажа за преди 5 дни.В Петрич има няколко хотела, поне в момента се сещам за 3, което също е възможен вариант, пътят с кола действително е 20-30 мин., (не че не съм се качвала от стадиона за час пеша до горе)
Иначе планината е много приятна и Ви пожелавам приятно изкарване.
А забравих
http://photo-cult.com/showpic.php?aut=chukcha1&id=324481
Това е снимано само на стотина метра зад хижата
(знам аз кой вися там, и ме остави да се оправям с детето )

Редактирано от автора , 10.05.2008 16:29:07

редник Гълъбов кажи най после ша требе ли да плащаме нещо предварително или направо на место
jino страшин летинант о.з. Гълъбов от трета ШЗО мотострелкова рота на Цоньо кашика докладва:
плащане на место ,на 16 май ,две седмици преди семинара правя вечерна проверка ,и окончателна резервация , както и обсъждане на програмата в детайли ;-)
венци
предлагам ако се съберат повече от капацитета на хижата палатков лагер да се прави

п.с да не се чете патков
Записвам мен + още двама, за една тройка.
Ако не ти е проблем , моля отговори ми на мейла, дето ти пуснах1
Пишете ме и мен + 1 за стая двойка.
Не ми стана ясно има ли осигурен транспорт при пристигането от Петрич до хижата или всеки ще се оправя както може? :)

Редактирано от автора , 13.05.2008 23:15:36

ще направим една контролна среща на кафе в петрич в петък ранен следобяд и после на "конете" ,ще се помисля за доп. транспорт акo се наложи ,ако не успеем да се групираме за да се качим ;-)
Записвам се и аз за 1 брой креват, 2 нощувки.
до момента потвърдили заявка и оставащи сигурни са следните участници:
firefighter - 2 легла
duni - 2 легла
steffo - 1 легло
invisible - 2 легла
Desso - 3 легла
nsirakov - 2 легла
ceco - 1 легло
silvia - 2 легла
algaivel - 3 легла
jino - 2+2 легла

преглеждайки коментарите по горе отбелязвам че от : DareDevil,spstefanov,GioX,SVS,nadin,javor,и т.н.

очаквам потвърждение

моля записалите се ,на които нямам мобилни телефони да ми ги съобщят на лично с. или по емейл или с смс /0885426526/ за да имаме връзка помежду си .Също така моля участниците да ме уведомят дали пристигат с лични автомобили или с обществен транспорт за да уредя транспортирането им от Петрич до хижата.
Добре би било да знам кои от участниците са с джипове или високопроходими коли за да направим разчет как ще се комбинираме при качването и още за колко участници да осигуря превоз от хижата нагоре . Храната ще уточним седмица преди пленера .Програмата - както е описана по горе в общ вид ,ще я конкретизираме по натам .
0878929159, с личен автомобил, и желание за снимане...

Пехата предполага и той че ще дойде ако има места?

нейде едно легло може ли да му се уреди?
спстефанов да не се чуди и мае а да идва.......
писах и Пехата в предполагаемите
Да повторя, че май стана сакатлък.
0898225914, Стефан, steffo. Имам кола и бих пътувал с нея, ако се съберем 3-4 човека. За организатора - колата ми не е за планинско каране. Ако има промени - ще пиша.
От Яна
Потвърждавам участието си на трима за една стая - тройка. Телефон за връзка - 0878397010. Със собственна кола съм, но тя не става за катерене по билото на планината. Ще чакам, за повече подробности по срещата в Петрич на 30 Май (петък), тъй като мога да пристигна в късния следобед.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола