Популярни снимки за

Всички снимки

Полезни ли са за сайта подобни снимки?

Хм, в края на краищата, всичко опира до личната преценка. На някои просто им липсва елементарна самокритичност.
eii,propilyano vreme da cheta temata...
i jalko za tezi deto ne im chetat kritikata....
ей за такива снимки и профили става дума ;(

кому са нужни

http://www.4coolpics.com/petq_9191.htm
inaned
nsirakov

И още мноОоОго "класици"....

Редактирано от автора , 16.06.2008 18:35:04

Бозо - въпросната петя дори възмутено ми е изтрика коментарите.. демек това което пуска си е в реда на нещата....
nsirakov,
Позната история, нали НеСтаБилеН?
Бозо обясних ти че си прост (ма пак 6е ти кажа защо)снимката ти: www.4coolpics.com/photo/BOZO/195915.html Е елементарна затова защото си:1во-осветил си тамните места(сенките)но не спираш до тук,а ги оцветяваш в синио и 2ро-набласкал си толкова цвят че от кадара нищо не е останало(язак!)казва ти го 4овек които не разбира от фотография ама грам :]Снощи ти написах това 10 пьти а ти все го триеше (защо ли?! ;) ) Не ми се праи на разбирач щото не си....така че бегаи

Редактирано от автора , 16.06.2008 19:24:58

Екстра

Кажи като отстраниш всички правописни грешки да вляза да го прочета
малко не ми се занимава с теб :Д Но трябва да знаеш:Преди да критикуваш,погледни себе си(аз ако бях щях да изтрия снимката!)
нестабилен - не си прав снимката на БОЗО е много добра
UnStAbLeee,
Скоро поглеждал ли си в профила си?
Що да нема сини сенки,някаде (Invalid img)

Редактирано от автора , 16.06.2008 19:10:51

UnStAbLeee, няма как да разбереш, липсата на фокус води до цветни лекета...нещо като снимка, но фъфлеща...
Подобре така ,от колкото на фокус,прецакана от фотошоп!Не знам какво си си мислил докато си развалял снимката си...да не си бил пиян,нещо...?!
UnStAbLeee, като по-прост от теб да ти кажа ли как се вмъкват картинки в текста, виждам, че се затрудняваш....
Ще ти осигуря курс по правопис за да водим нормален диалог, искаш ли?
Не,покажи ми -Как я правиш,тази чудна,синя сянка
UnStAbLeee, ако глупостта имаше криле ти щеше да летиш...
По скоро щяхме да сме с сини сенки-нещасник!
нестабилен, последните ти думи са комплексарси изпълнения, не виждаш ли, че се излагаш така
ахам..
nestabilno e mom`eto - takava e dneshnata mladej uvi... nqmat gram vaobrajenie i vazpitanie
ХОРА, КАЖЕТЕ КАКВИСНИМКИ ПРЕДПОЧИТАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ

ТАКИВА?

ИЛИ ТАКИВА?

И СПОРЕД ВАС ПОЗИТИВНА КРИТИКА ЛИ ТРЯБВА ЗА ТОВА?
сираков, кауза пердута е тва ... няма смисъл ... (писах нещо - в темата за анкетата - и точките) ... тва е матряла, толкоз ...
КАЖИ че съм Дон Кихот, но не мисля че сайта е пълен с хора без всякаква самокритичност.. дано по-скоро се осъзнаят
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола