Популярни снимки за

Всички снимки

Полезни ли са за сайта подобни снимки?

ми, не си дон кихот ...
въпроса е, че всеки си гледа от неговата си куличка ...

абе, баси темата ... има да я разтягаме ... ама - който не иска да чуе - няма да иска ...

тва е ...
ти викай БРАВОС на снимки без фокус, пък после иди обяснявай че си бил саркастичен ... момчето вече те боготвори

ми ...
то - въпрос на самокритика ...

иначе - в този сайт хората си качват снимките за спомен, тва - дет се кефят - че са го снимали, и т.н. ...

трудно ще се преориентират (пийзажите - мноу вървят тука) ...

а, да .. не казах "БРАВОС", а "браус!"

и, кво да ме боготвори човека - аз - немам червеничко ...

//ред: - неккви печатни грешки ...

Редактирано от автора , 18.06.2008 21:20:35

кликни (Invalid img) Искам да попитам-Колко прост треа да си,за да качиш тези 2 дечица ,как чуркат?!

Редактирано от автора , 18.06.2008 23:24:47

Съжалявам, че се намесвам,
не искам да взимам страни,
но искам само да напомня, че това е сайт, в който "талантите прохождат", и според мен е единственото комюнити, в което хора, като мен например - тотални любители, които просто са тук, за да се учат, да пробват и да прохождат - могат да се чувстват удобно. Не ме разбирайте погрешно - съвсем съгласна съм, че повечето от показаните в темата снимки не казват много, но една по-сериозна цензура пък също нищо добро надали ще донесе :)
Просто имам лоши спомени как ме баннаха на два пъти от един друг бг сайт, заради 2 снимки
( http://www.4coolpics.com/author_photo/10711/171213.html и http://www.4coolpics.com/author_photo/10711/217978.html ), с които естествено не претендирам за грам професионализъм, но пък причината за бан и двата пъти беше "кич и нулева художествена стойност", което, казано по този начин, е малко или много обидно :)

С горното нещо искам да кажа, че всяко нещо просто трябва да има мярка, и да се намери перфектния баланс, за да е приятно на всички тук :)

Усмивки!
UnStAbLeee, пред теб всичко просто бледнее...:Д:Д:Д
Аз ще добавя тази:

(Invalid img)
UnStAbLeee, намери си чеп за зеле - някое непотребно дърво, например. Ти не ставаш.
Алелееееее, нестабилен, как си се омешал тука с професионалистите бре? Остави ги да правят историята на фотографията и се забавлявай Нали виждаш, че агитка агитатору око не вади :-)
Нали виждаш, че агитка агитатору око не вади :-)

sled dneska se ubedi nali :)
ей, не се наиграхте

аз - таман да плюна нещо - то 5-6 други изскочили

chiphead, ами много закъсняваш
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола