Популярни снимки за

Всички снимки
nsirakov: Напротив, тези условия, вкл и фото-форум съм ги чела още преди няколко няколко години - не съм съгласна с тях и не се регистрирам - такива сайтове има не само в Бг.

Критика търпя - това съм го доказала, не само тук. Всеки започва от някъде нали? Това, че ти си започнал преди четири години (примерно) а аз вчера (пак примерно) това значи ли, че аз нямам право да се науча? Ти обаче не четеш какво съм написала и само си чешеш пръстите и увърташ, за да стигнеш до точката на пресичане с мненията на приятелчетата си в този сайт - т.е. аз не търпя критика и искам, под предлог че искам критика, някой да ми похвали снимките.
хаха знаеш ли.. точно Джино не го познавам... нито лично нито виртуално...

за ученето аз почнах по-зле и от теб.. но когато ми дърпаха ушите си ги отварях а не плачех за "отношение". "толерантност" и "добър тон".. всушвах се във всичко и си взимах бележка...

това че мислиш

Ти обаче не четеш какво съм написала и само си чешеш пръстите и увърташ, за да стигнеш до точката на пресичане с мненията на приятелчетата си в този сайт

за мен значи само едно... ти не търсиш ИСТИНСКА ГРАДИВНА КРИТИКА (защото градивната критика е нещо доста пиперливо)
nsirakov: много сори, но добрият тон и толерантността са част от това да уважаваш другите, включително когато ги критикуваш. Има много начини да кажеш едно нещо, но ти, както и други писали тук, едва ли ще разберете, защото точно тази част не ви е позната.
дрън-дрън... за мен си ясна вече... търси си внимание другаде.. ( а ако искаш критика) насреща съм ( ама няма да има +++ обещавам) :)

аз казах
ХАУ

over and out
До админ-а:Ако може да нема бан,пак ако има-здраве

Редактирано от автора , 30.06.2008 00:39:54

Спазвайте добрия тон!
админ - както виждаш на простотиите отвърнах с мълчание.. ама днешната младеж яко е изтрещяла

Траи ве Спенс-песента от която си взел цитата се нарича:Критика на рапа,от там ли се злобиш да критикуваш?!
Работата е там приятелю,че убиваш желанието на хората да снимат?!Добре,знаеем че снимаш-нека си мислим че и ние можем,пьк ако не те кефи некоя снимка,лесно е-просто отмини..Фотография-преведено в прав текст от латински на бьлгарски е:Рисуване с светлина!Арее да не ми казваш как да фотографирам-може ли?!?

Редактирано от автора , 30.06.2008 13:37:32

nsirakov: Ти най-много приказва от всички затова не се пиши ангелче. Освен това не съм ти ясна, защото не ме познаваш - правенето на изводи за някой от няколко писания никога не е правилно.

UnStAbLeee: Споко, който иска да снима и иска критика винаги ще намери място, където да му я дадат - интернетът е достатъчно обширен и има достатъчно хора които знаят как да го направят.

Ето няколко линка как се прави конструктивна критика. Ако не шпрехате инглиш - ще ви ги преведа:

http://applekid.deviantart.com/art/Criticism-26936171

http://www.minoritycareernet.com/newsltrs/96q2give.html

Редактирано от автора , 30.06.2008 14:14:41

Помислих, че са линкове към критики за твои снимки и побързах да ги отворя!

А ти щом шпрахаш инглиш, що не си наптравиш труда наистина да ги преведеш за всички ни тук. Ще направиш добра услуга, вкарвайки дискусията в по-полезен конструктивен тон, а!?
елено моме.. я кажи що се правиш на итересна

аз съм приказвал най-много от всички.. да права си ама и това не заслужаваш... тръгнах с добро , но стана ясно набързо що чиниш елено моме...

що не пуснеш в дежиан арт котарака да гледаме конструктивни критики, ами си тръгнала да се дърлиш кат ощипана госпоица ....

виж какво пише в девиан арт-а...

-Be direct (бъди директен)
начи съвсем директно ти казахме че котарака няма художествена стойност така заснет за да го критикуваме

-Be specific. Don't just say "I like it." (бъди специфичен, не казвай само Кефи ме (или +++) (чухте ли това АГИТКАТА...

съвсем специфично ти казахме че не ни хареса снимката и няма какво да и критикуваме

-Be well-rounded. (бъди дебел... )

ами аз съм 120 кила.. от това по-дебело здраве му кажи

хихихихихихихихихих

стана ми ясна еленке... явно си от недораслото поколение... ама ще пораснеш ще се научиш... дотогава от мен критика няма да видиш не защото не искам да е давам, а защото не обичам да говоря на вятъра... критика бих дал на човек, който ще е чуе, дори да не е съгласен...

баста от мен
Тук стана като оня виц за мръсното семейство.
nsirakov: Преди да започнеш да обиждаш може да понаучиш малко английски и да не правиш смешни преводи (Между другото може да станеш и малко по-учтив - след като ти преведох "Как да снимаме пейзаж" можеше поне да изпратиш един е-мейл с Благодаря - нямаше да ти се счупят пръстите - ако не си спомняш, беше преди около година и половина). Може, вместо да се правиш на ударен, да прочетеш какво съм написала за твоята критика - не съм я пропуснала и съм си взела поуката от нея. Не виждам защо се правиш на обиден - това, което аз съм на писала е за други, които, по български обичай предпочитат да обиждат, за да се направят на интересни. Освен това изваждено(-и) изречение(-я) от контекста може да се интерпретират по различен начин:

Be well-rounded. Give feedback on both positives and negatives. Бъдете изчерпателни (не дебели). Дайте както позитивни, така и негативна оценка.

VoxGabrieli: Ще го преведа ако получа разрешение за това - oбаче незнам дали си заслужава. Откакто съм пуснала темата бивам обиждана за това, че искам някой, не само да каже, че снимката нестава, но и да се аргументира защо и по незнайни за мен причини това се оказва толкова трудно нещо. От писанията в този форум (без тези под снимките) получих нормална критика само от Desso, nsirakov, inaned и chiphead след което започнаха обидите по незнайни за мен причини вероятно поради факта, че всички само философстват, но не четат аз какво съм написала.

Предлагам на админа да затвори темата - от нея вече няма смисъл - предпочитам да не бъда обиждана повече а и има от къде да получа критиката, и вече съм я получила. Но си взех поука - никога вече този сайт.
Жалко е наистина - когато се регистрирах преди около 2 години ми беше интересно, сайтът беше забавен не само за професионалистите, потребителите изказваха мнение не само с +++ и ---, искала съм критика и съм я получавала - изобщо беше много приятелски настроен сайт. Но след като се върнах след около година и нещо откривам очевидна разлика. Не искам да коментирам повече - едва ли ще остана в този сайт, а и явно той няма нужда от хора като мен - нищо че мото му е - тук прохождат талантите..
Благодаря за вниманието.

Редактирано от автора , 30.06.2008 17:48:45

елена - помня още тогава че ти благодарих... забравил съм кой го е превел... все пак минаха година и половина

аз не се правя на обиден.. ти се правиш на такава...

никога вече този сайт.

що??? Щото ти казахме че снимката с котарака не става за художествена фотография??? само заради това ли... не ставай смешна ели - държиш се като дете...
elena, какво разрешение ти трябва и от кого!?? Мен ако питаш, а сигурен съм и повечето от хората тук, бихме искали да прочетат статиите относно критиката и критикуването. Твърдя, че така ще се върне темата там където и е същността – в добрия тон и добронамереността!

Хайде, залавяй се за перото, аз отивам при админа да ходатайствам за разрешение! Па ше видим, може и по една ракия да обърнем!

Редактирано от автора , 30.06.2008 20:18:33

VoxGabrieli: Авторът притежава правата за това писание и не мисля, че е редно да бъде превеждано и публикувано без негово разрешение, както не е редно и нечия снимка да се появи в чужд профил, пък била тя и променена във фотошоп. Ще го преведа ако авторът даде разрешение за това.
Да се чете по-долу!

Редактирано от автора , 30.06.2008 22:53:15

Долу... :(

Редактирано от автора , 30.06.2008 22:54:15

elena, леле, че се измъкваш, като [няма да кажа какво] от [няма да кажа от какво] !!!

Джумбуш да става, а!?? Да върви "лафа" и юзърите да кликат!???

Джумбуш да става, а!?? Да върви "лафа" и юзърите да кликат!???
He is a very well rounded personn

аз съм по-як
VoxGabrieli: Aко аз взема снимка, направена от теб, и я сложа в моя профил всички ще кажете, че съм я откраднала и че трябва да я сваля.... каква е разликата между снимка и нечия статия-никаква. Ако искате някой да уважава авторските ви права, трябва и вие да уважавате чуждите автрски права, пък било то и на информация от интернет. незнам как хора, които претендират да са високо интелигентни и уважавани, могат да си позволят такова поведение. между другото, за твое инфо: всеки превод е авторски труд и принадлежи на преводача, който го е направил. Никой няма право да го копира без разрешението му, но всеки има право да прави свой превод на изходния текст. Предполагам, че другата част от закона за авторското право ви е ясна... ако не - lex.bg
elena, брях, че серт девойка!

но всеки има право да прави свой превод на изходния текст.

1. Правиш превод на изходния текст.

2. Публикуваш го тук, като описваш източника: името на автора, сайта, на който е публикуван оригиналния текст, евентуално дата на първоначална публикация ако е известна.
Така не накърняваш неимуществените права на автора и издателя, в случая уеб-сайт. За имуществени права - заплащане при употреба (четене, превод и последващи публикации) - авторът явно не претендира, щом е предоставил статията за публикация в публичното пространство - сайта в случая.

3. Подписваш статията като преводач, с което установяваш авторство върху превода си и носиш отговорност за всички и всякакви неточности спрямо оригинала. Явно не претендираш за имуществени права, видно от предните ти постинги, така че тук проблем също няма.

4. След като публикуваш по описания начин статията тук, в 4coolpics.com, изпращаш кратко мейлче на автора и / или администраторите на сайта, където статията е публикувана в оригинал. В текста на писмото пращаш линк към вече направената публикация тук, изразяваш задоволството си от възможността да преведеш и публикуваш Авторската статия, съобщаваш, че е проявен интерес към нея, в резултат на което ти си се потрудила. Накрая изразяваш надеждата, че Автирът няма нищо против статията да се превежда публикува и на чужди езици, но ако се появи възражение, публикацията ще бъде спряна.

Редактирано от автора , 01.07.2008 17:11:48

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола