Популярни снимки за

Всички снимки

Румен Димитров Динев(dexter) в неизвестност!!! Декстър прегазен от влак преди 2 месеца? Мир на праха на Декстър! Съболезнования към родители и близки.

"Видях, че в този и в другите фотографски сайтове има съобщения за издирването на Румен Димитров.
Видях във Фото-култ, че неговия GSM e 088 41 43 71 . Позвънях, но е или с изключен апарат, или няма обхват. Обадих се се на оператора на Mtel и го помолих, ако има възможност от там да помогнат с нещо."
VyacheslavPopov

ВАЖНО:

Столичното Шесто РПУ, близки и приятели издирват Румен Димитров Динев

Последно известно за Румен е, че на 21 юли (понеделник) е напуснал вилата си в кв.Симеоново с лек автомобил "Пежо 206", сив металик N 4992 XT и от тогава е в неизвестност.

Последната кола в колоната.

Румен е висок около 180 сантиметра, слаб, с кафяви очи, чуплива къса черна коса и продълговато лице. Облича се спортно.

Умоляваме всички, които разполагат с някаква информация да се обадят на телефон 166, 02/982-17-60, 982-17-55 или в най-близкото подразделение на полицията!

При мен има доста голямо количество плакати, ако някой желае да разпространява да се свърже на PM.

Редактирано от администратор , 13.10.2008 20:05:08

Някой знае ли повече подробности за изчезването му?
Аз също се опитах да се свържа с него,но без резултат С каквото можем ще помагаме..само дано скоро да се появи и да е добре!!
Тук е влизал последно на 16.07.2008, но информацията е, че е изчезнал е понеделник вечерта.Дано се намери човека жив и здрав!!!
Колеги съфорумци, от понеделник привечер Румен Димитров /dexter/ е в неизвестност. Обявен е за общодържавно издирване. Умоляваме Ви, ако някой знае нещо, говорил е с него, виждал го е или знае нещо, което би било от ползва на разследването на компетентните органи да се обади на тел. 9821755 – 6 РПУ София.
Благодаря Ви!
Дано не се е случило нещо сериозно и се намери жив и здрав!
стискаме палци за добро развите на събитията

Редактирано от автора , 25.07.2008 19:51:18

oleee kvo li e stanalo?
Дано всичко бъде наред!
........... в първия момент си помислих, че е някаква гадна шега....

Дано наистина да е жив и здрав и да се появи скоро!!!

Редактирано от автора , 26.07.2008 23:04:57

Това е най-гадното нещо което може да се случи на близките му.Когато човек е в неизвестност е най-страшно защото постоянно си мислиш, че може би има нужда от помощ , а ти не можеш да помогнеш защото незнаеш къде е.Дано наистина всичко да е наред!
дано
още инфо: http://news.ibox.bg/news/id_338753115
Според колеги от култа колата на dexter е пежо 206, сив металик с регистрационния номер С 4992 ХТ. Оглеждайте се за такава кола.
Последно ми е оставил коментари на 15-ти. И си разменихме инфо къде съм снимал. Дано не е тръгнал натам сам :( В планината е по-добре да не си сам.

Дано всичко е ОК..
по К1 - току-що мина инфото за издирването, казват за пежото - номера - не го казаха ...
и в централната на канал 1 - мина (по битиви - нямаше)
O6te li e v neizvestnost
Идеята за частен дедектив май е уместна, като знам как полицията проспива времето за съществено разследване. Патил съм, заради това говоря...

Дали ако има финансов проблем за родителите на dexter да наемат частен дедектив, ние от фотографските форуми не можем бързичко да спретнем едно дарителство за тази цел!??

Нека някой от по-близките му колеги фотографи да се наеме да разговаря за това с родителите и да действаме както можем тук!...
Vox Съгласен съм с идеята...
И аз! Ако можем да помогнем с нещо, само кажете!
Подкрепям те Voxi
Някой да издири домашния му телефон, аз ще говоря с родителите му и детектив ше наемем !!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола