Популярни снимки за

Всички снимки
... на какво приличате !
Коментари под снимка:

1 chujdata : 29.10.2008 10:20
да....
2 warr : 29.10.2008 10:21
xaresva mi!
3 Vian : 29.10.2008 13:23
Хубава е!
4 tonik : 29.10.2008 14:23
!!!
5 cielo : 29.10.2008 16:20
(4) tonik: !!!
6 kshivacheva : 29.10.2008 19:14
Страхотно!
7 angeo : 29.10.2008 19:45
(6) kshivacheva: !!!
8 dikra : 30.10.2008 07:33
Красиво!
9 hem_hem : 30.10.2008 13:23
(8) dikra: Да!
10 burberry : 31.10.2008 16:08
харесвам!
А хубава ли е снимката ?

Всъщност ме накара да си погледна моите коментари.
колко пъти съм се впускал в полемики относно същото - ядат ме с парцалите.... но си прав боровинка... трябва да се погледнем всички
какво да се прави, при толкова много хубави снимки...епитетите свършват
Борисе преди време ти бях предложил нещо,малко са хората в саита на които да тежи думата.Ти си от тях

Редактирано от автора , 31.10.2008 16:40:52

Да!
сериозно - Боровинката е много прав. Ама с ръка на сърцето трябва да призная, че и аз коментирам от време на време така. Понякога обаче казвам кое ми харесва и кое - не.
Аз пък си ценя удивителните Рядко ги пиша и когато ги напиша, наистина имам предвид това.
Естествено като видя, че някой пише под всяка 3-та снимка възклицания, не мога да се зарадвам, когато пише възклицания и под моите снимки... но пък от други потребители бих се трогнала и на една удивителна само (както и глас не е равно на коментар - често гласувам без да коментирам и често коментирам без да гласувам, понеже съм счела, че за глас се очаква повече)

Та... проблемът не е в написаното, а в критериите и мотивите, с които се пише.
браво маме...
Ако направите така, че да се вижда кой е гласувал, няма да се пишат безсмислени коментари. Мнозина по този начин маркират гласа си.
като (4) ...

ми така е, боровинка, нема оправия с коментарите ... (за съжаление)
Ами като правиш по 60 коментара на ден, после чакаш благодарност, независимо каква помия си качил - За справка - най коментиращите автори в сайта http://4coolpics.com/users.php?usord=coms

Редактирано от автора , 31.10.2008 21:19:49

Всички сте прави ... Но когато видиш снимка, която има примерно 30-40 коментара, и все от рода "хубаво", "харесвам", "красиво" и т.н.,а ти се ще и ти да кажеш нещо приятно, щещ не щещ пишеш някакво банално възклицание. Още повече, че такива като мен, които не са дотам навътре във нещата, не могат да си позволят да направят конкретни коментари, като не разбират толкова от фотография... Затова си мисля, че тези повтаряни думи ще продължават да се пишат под снимките.
Хи-хи, хубава тема. Само едно ми е интересно - защо никой (с едно изключение) не използва Х-чето (опцията "изтрий коментара") срещу подобни банални възклицания и повтарящи се похвални епитети?! Напротив, в някои случаи авторите благодарят за тях ... с което поощряват следващите ... абе, един вид си ги просят. Трият се най-често негативни коментари (макар и не толкова еднообразни) ... понякога и основателно ...
Хубавото на моето 73 място е, че съм "върху" sladosti. Толкова е жизнеутвърждаващо!
цецо :) аз ли съм изключението :)
borovinka,

Покажи как. Използвай моят профил!
Аз като курдисана най-отгоре, да си кажа... Има автори, на които даже не си и помислям да пиша коментар, защото са на светлинни години над мен. В същото време не мога да скрия възхищението си и единственият начин да го засвидетелствам е с една такава емоция. Съгласна съм, че има хора в сайта, които карат на конвейр с удивителните, но има и като мен, при това доста, които влагат емоция в такъв кратък коментар.Понякога просто нямаш думи да изразиш възхищението си, понякога толкова ме провокира кадърът, че не се сдържам и изписвам цяла тирада, особенно ако темата или посланието на снимката ме вълнуват. Има и кадри, които отбелязвам по този начин, просто защото нямам време да изписвам мнението си, а знам, че авторът чака нашите отзиви, и като ми харесва, защо не? Идеята, харесалите кадъра да могат да се видят при гласуването, ще спести всички тези препинателни знаци. За мен е важно кой гласува за снимката ми, нормално е , когато имаш отзиви от повече хора с червени квадратчета да ти става по-драго, все пак освен да качваме снимки тук, повечето се надяваме и да се понаучим
Най ме кефи DOC_R :-)
Я се вижте . . .
.. нека всеки да си бъде естествен - както го разбира и както му е удобно .. не може и да изискваме от Другите да бъдат такива , каквито на Нас ни се иска.. в края на краищата се Тук познаваме вече и знаем 'кой , как , какво и до колко ..'
удивителни ,въпросителни ,коментари , гласове от профили-фантоми - ' всички на хорото ' .. и един ден , като се отиде с дадена снимка и в друг форум , тогава всеки сам може да си направи преценка за себе си .. Няма страшно..Поздрави !
Bass -
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола