За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
някъде на юг...
ДА!!!
Пламене, МНД предложи тя да организира следващата сбирка на Трявна (гарантира да е топла вода и парно/печки); намира се сравнително в центъра на България и ще е удобно за хора от всички краища на Бг, а и има какво да се снима.
и какво да се изпива....
balevsky в трявна студено бе даи да се съберем на топличко един път
дай да палим гумите и към хавай
jumbo в хавай много горещо бе говорим за топличко
ми то студена бира в комбинация с жега = на прохладно
Студена бира с горещи форумки - още по-добра комбинация
Трявна не е лошо място за сбирка,преди дни бях за няколко часа там,не останах твърде очарован,но и вероятно не съм ходил на подходящите места.И аз ще се радвам ако се съберем някъде в южна България.
балеФФФски
това с горещите форумки да не те опари половинката
това с горещите форумки да не те опари половинката
Джъмбо, ти нал` стискаш Никончето - кво те вълнуват форумките?!
хайде в Свиленград
GQG съгласен с I_ran ще организираме всичко
Melnik ?????????
http://www.journey.bg/bulgaria/bulgaria.php?&city=1772>ype=18&searchsub=1
На около 20 километра от Мелник,можете да намерите и Рупите!
На около 20 километра от Мелник,можете да намерите и Рупите!
Ако искате на топличко, мога да ви предложа местенце с горещи минерални извори и много яки места за снимане между Пирин и Родопите. Проблема е, че трябва да имате бански... Мога и да го организирам. Ама за варненци е доста далечко, но ако трябва да опознаят България си заслужава пътя и няма да съжаляват, определено...
http://www.4coolpics.com/show.php?aut=2714&id=10725
Редактирано от администратор , 25.10.2005 14:30:23
Май не се отваря, виж кадъра на lacho, "Някъде в планината"
Добре де хайде някаде по средата. Търново ДЕИСТВИКЕЛНО Е МНОГО ХУБАВО И ИМА СТОТИЦИ ИНТЕРЕСНИ ОБЕКТИ И УДОБСТВА ВСЯКАКВИ И Е ПО СРЕДАТА, ЩЕ ДОЙДАТ ОТ ВСЯКАДЕ ХОРА!
Ами тогава, да остане предложението на МНД....
Подкрепям GQG. Хубави места в България дал господ, но за да е удобно за всички, трябва да е някъде в средата - Търново или около него. Трявна става или пък Узана, където е и географският център или Котел - Жеравна. Ако ви се пътува повече - Мадара (есента там е много красива).
търново е скука.....
а за топлите бани е идея да киснем ама не искам да предизвиквам паника като се съблека гол
а за топлите бани е идея да киснем ама не искам да предизвиквам паника като се съблека гол
За да коментирате, моля, влезте в профила си!