Популярни снимки за

Всички снимки
е че аз да не се крия бре??

изсра ми се под снимката след напълно нормалният ми въпрос "какво точно имаш предвид под "интресно хрумване" - какво беше това хрумване и аз не разбрах.. явно и ти не си знаела за какво говориш

опитах се да ти подскажа че това което правиш е глупост, радвах се като малко дете на всяко твое АДИОС (което ти не спазваше само след минутка).. накрая ти турих една майна барем се сетиш...

ВЗЕМИ ПОРАСНИ МИЛА...

ники и аз изпитвам същото към теб и аз те обичам,така че стига мрънка,защото знаеш че не беше точно така.Но да приемем че това е твоята гледна точка,а другото е моята.Нормално е да има неразбирателство щом стигнахме до тук.Не си разбрал е смешно изказване,защото си наясно че трябва да си леко мръднал за да не го разбереш,а ти не си.Казваш че не си малоумен,значи логично да си го разбрал.Следователно щом си го разбрал защо ме питаш?И защо не попита онези,които влезнаха преди мен и оставиха коментари от типа харесва ми...какво му харесва точно?...благодаря за посещението...
В знак на благодарност за задоволеното ми любопитство, бих искала да напиша за всеки от двама ви по нещо :)

Из мъдростта на вековете:

"Морето се вълнува от само себе си, а на дъсчицата й се струва, че това вълнение е предназначено за нея."

"У всеки човек има точно толкова високомерие, колкото ум не му достига."

Мир вам.
След дългия /и продължаващ/ трудов ден и пулсиращата болка в главата от хорските глупости, разбрах, че има хора и в по-лошо състояние от моето, което донякъде успокоява Но пък за това си има специализирани консултации и хора с дипломи, които да помагат на нуждаещите се.
kozmo уважавам мнението ти и се съгласявам с теб.Благодаря за пожеланието,всичко най и на теб и много усмихнати дни
svet_1999 а именно за това става въпрос,благодаря за мнението ти...
светльо... кога ще ходим да косим трева...

козмо... нито съм Море нито ме вълнува какво мисли ( и по-скоро не мисли) ра4ет.. тя казва че имала търканя с мен преди.. аз що не помня.. сигурно е било в някой неин сън..

ра4ет престани да слагаш твоите "съждения" в мои думи

защото знаеш че не беше точно така.

НИЩо НЕ ЗНАМ РАЧЕТ... АЗ ОБИКНОВЕННО ГОВОРЯ ОТКРИТО, БЕЗ НЕДОМЛЪВКИ, щОМ НЕ СЪМ ГО НАПИСАЛ, ЗНАЧИ НЕ Е ТАКА...

Редактирано от автора , 26.11.2008 22:45:17

хм..не ме разбра - бих ти препоръчал ето този сайт например: http://drgerev.com/
ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА И ПОМОГНЕ СВЕТ...даже аз не мога..
ех, жалко, имах надежди за това девойче, но явно нещата са такива, каквито са
всеки с проблемите си.. остави е да се оправя както може ;)

днес агенцията ми прати календара със снимката :) (дето не седяла добре на хартия)... тия дни ще имаме подаръци за бабите ;)

обади ми се да ти е пратя да видиш какви са сладури :)
да разбирам ники,тя е от агитката ти.Радвам се че сте се намерили.Нормално е да има различни мнения пък дори такива като вашето,но който е прочел си е направил изводите за себе си.С продължаването на леките гъделичкания,които ми указвате ме карате да се смея,защото без да осъзнавате доказвате сами за какво говоря в същност аз.Благодаря ви
кой е ТЯ???

пак говориш несвързано.. какво сме доказали???

какво ВСЪЩНОСТ говориш ти???
а бе ники събуди се май само ти незнаеш за какво става дума(за svet_1999)става дума с който си разменихте реплики тук.Благодаря ти че пак я завъртя.

Редактирано от автора , 26.11.2008 23:06:28

ами мила явно ПАК не си в час...
СВЕТ не е ТЯ а ТОЙ...

все още чакам обяснение на думите ти които не разбирам... какво сме доказали... щото ние само си лафим, не доказваме нищо...
ники няма да го разбереш,то който трябваше го разбра,ти не се хаби не е нужно...
цензура му е майката, това е сайт за фотография все пак...
Не се престаравайте,виждам интереса ви.Но няма нужда да се хабите излишно,но пък се смея с глас на вас...

Редактирано от автора , 26.11.2008 23:15:47

ra4et, виж колко е интересно все пак, говорим си, комуникацията е важна в този забързан свят, да седнеш, да отделиш две думи /каквито и да са те/ за човека, който те интересува
svet_1999 много хубаво го каза направо супер,съгласна съм с теб
Започвам тази тема с въпрос:Трябва ли да понасяме грубото отношение и обидните нападки на персони от сайта мислейки се за аристократи,собствен­ици на сайта или дясната ръка на онзи големия горе?

покажи ми една обидна дума под снимката

Малцина­ от вас станаха свидетел на борбата която се развихри на 25.11.2008г.

Аз не разбрах че водиш война... всичко което видях бе твърдението ти "Интересно хрумване" на което най-спокоино те попитах какво имаш в предвид...след което ти пполудя...

Тогава направих грешката да оставя коментар,под снимката на една всеизвестна личност в сайта,която не веднъж е демонстрирала трудния си нрав и грубото си отношение към съфорумци

интересно кого съм нагрубил, обидил, бичувал, утрепал или изнасилил?? иди доказвай че нямаш сестра

Отправи към мен хаплив въпрос(за незнаещите ще оточня,че преди време имах конфликт със същата персона и лично според мен ми има зъб от тогава):

Научи правописа, такива думички се учат в 4ти калс...
зъби имам точно 32... но всичките са си мои... чужди зъби не пазя...
аз с теб конфликт НИКОГА не съм имал

ra4et: би ли пояснила за кое говориш? че не разбрах дали говориш за кадрирането, текста, заглавието или рамката?-беше въпроса придружен с изкуствена усмивка,естествено въпрос който бе възможно да бъде зададен и на неколцина други,които бяха оставили подобни коментари,но не той бе зададен към мен с цел

усмивките се наричат емотикони, това значи усмивка на всички жаргонни емотикони... това как го разбираш си е твой проблем

въпросът ми бе зададен КЪМ ТЕБ, защото ТИ БЕ тази която писа за "хрумване".. а аз исках да разбера какво имаш в предвид"

Естествено аз отговорих на въпроса с кратък изчерпателен отговор с който целях да не се задълбочавам,защото знам че моето мнеие за този аристократичен екземпляр няма значение:

25.11.2008 (4) nsirakov: За всичко общо... ra4et

това е толкова изчерпателно, че направо онемях... и те попитах отновона което кратко и изчерпателно ти ми отвърна

"25.11.2008 (7) nsirakov: и все пак не се заяждай...целият сайт знае че те дразня нещо,това не значи че нямам право да пиша под снимките ти така че задаи въпросите които задаваш на мен на себе си,а и при условие че знаеш отговора е излишно да задаваш въпроси...адиос... ra4et"

де го ръгаш.. де се пука...

Eстествено продължи да ме предизвиква,като паралелно с разговора ни триеше коментарите под снимката си(демек спама му дойде добре,защото цял ден снимката му се въртеше и бе видяна от мн.хора,но явно неискаше никой да види истината)...

сникмата е пусната в 15:09м, без право на гласуване... това ако е цял ден, аз явно живея накратко...

просто махнах простотиите ти с идеята като млъкнеш да се кротнат нещата.. явно ти си искала да блестиш, щото не млъкна...а както знаеш "истината се вижда в профила на автора"

В предния конфликт между нас се биеше в гърдите като казваше че със злобизма си(който той нарича съвет)съветва хората като мен и ги учи на нещо,тогава аз му обясних че грубоста няма нищо общо с съвета,но очевидно тук имат пръст възпитанието и манталитета.

за това мога да те осъдя за клевета - свет (е адвокат) я кажи по кой параграф да е подведем под отговорност... бих искал в срок от 48 часа да ми намериш тези "мои" думи... ПРЕСТАНИ ДА СЛАГАШ ЛЪЖИ В УСТАТА НА ДРУГИТЕ!

Противно на желанието ми да го разкарам,че не ми се занимава той продължи,като ми отправи обидни думи на лична за да не бъдат видяни преполагам от съфорумци,мога да приложа и снимка с обидите му за да докажа твърдението си

КАКВОТО ТИ КАЗАХ НА ЛИЧНИ СИ Е ЗА ЛИЧНИ... но не желаех да цапам под симката

и така нататака.. и така нататака... не ми се занимава повече... ра4ет твоя воля...

АДМИН... щО НЕ ЗАТВОРИШ ТАЗИ ТЪПОТИЯ... ВЕРНО ЧЕ ДИГАМЕ РЕЙТИНГА НО НЕ МИСЛЯ Е ОТ ПОЛЗА ЗА КОГОТО И ДА БИЛО
чети 5 поста по-горе
И той кво?
Сираков, за момичето има надежда - младо е, ще порастне и ще се отрака, няма вечно да храни "палачите" си. За теб бих рекла, с времето ставаш все по-високомерен и циничен... Така и не разбра че грубите съвети не достигат адресата си, а отскачат от него както чук от наковалня.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола