какви отговори да искам, като не аз съм задал въпросите...
[25.11.08 15:54] ти луда ли си или недо*&#$#", то бива инфантилизъм от твоя страна, но прекаляваш... вземи малко да порастнеш-Това за мене си е лично да ти кажа

Редактирано от автора , 27.11.2008 00:23:24
Редактирано от автора , 27.11.2008 00:27:51
По капките и сребърни вървя,
а утре сам ще бъда капка бяла
под тая необятна синева.
Пчелите ще ме търсят по цветята,
щурците - в кладенчета от лъчи,
земята - в облаците и тревата.
А аз ще бъда в твоите очи.

Какво доказвате и на кого? Усмихнете се, плеснете се по дупетата и си подайте ръка.
Нали сме тук за нещо което ни събира, нещо което всички обичаме, нещо което ни носи ПОЛОЖИТЕЛНИ емоции. Не са ли достатъчни отрицателните в живота та да ги пренасяме и тук?

след всичката помия която съвсем незаслужено ра4ет хвърля отгоре ми, сега аз излизам виновния...
за какво???
ЖАЛКО ЧЕ НАИСТИНА СЕ ОКАЗА ЧЕ НЯМАМ СЕСТРА... УВИ

Рачет ти мамина златна що пастираш тука лични съобщения бре моме ,не е хигиенично ... то не ,че нямах съмнения ,че никисираков "налита" на по апетитните форумки кат вълк на младо агне ама ,като извадиш думите от контекста и хоп ги плеснеш тука ... батко ти ники има да черви бузи без да е пил капка вино

РА4ЕТ НАПРАВИ ЦЯЛА МЕЛОДРАМА ОТ ЕДИН МОЙ ВЪПРОС
'КАКВО ИМАШ В ПРЕДВИД ПОД ИНТЕРЕСНО ХРУМВАНЕ' -ТОВА Е ПОПИТАХ
Редактирано от автора , 27.11.2008 09:06:50

по тъпи съждения от твоите не бях чел за себе си.. тотално си объркала понятията и представите си за мен...
но успешно повтаряш едни и същи глупости...
давай смело
почна да ми става забавно до къде можеш да идеш
трябва да издадеш книга... развинтеното ти въображение ще ти помогне в първите 200 страници...
хайде да те видим - онзи ден ти 4 пъти ми каза АДИОС АРИВЕДЕРЧИ И т.н. и пак пишеш...
покажи че това не те засяга
СПРИ
ако след този пост има дори един препинателен знак от теб значи ТИ СИ ТАЗИ КОЯТО ИСКА ПОКАЗНОСТТА И ЗЛОБАТ :)
мен не ме интресе твоето мнение, като гледам и другите не ги интересе...
аз спирам до тук
повече няма да е отварям темата...
НО АКО ТИ ПИШЕШ ПОТ ТОЗИ МОЙ ПОСТИНГ - ЗНАЧИ ПРОБЛЕМЪТ НАИСТИНА СИ ТИ...
ЧАО МИЛА...

Рачет, това ти го написа по-горе, защо се връзваш на откровения опит да те предизвика. мисля, че за повечето от обидите, които си получила, сама си си виновна. Това не е обвинение, гледай на нещата по-философски, приеми, че има хора всякакви . И ако имаш време намери снимкат на Балевски /една от тези на конгреса на БСП/ и прочети излиянията на Бойко. Повярвай след тази полемика, ще ти стане по-леко.
Горе главата и се забавлявай.
Но Козмо с 2 цитата успя да резюмира всичко --еййй, страшна си !!!Липсваше ми напоследък

Редактирано от автора , 27.11.2008 12:49:03
Източник: psihichnozdrave.com

Редактирано от автора , 27.11.2008 12:57:17
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...
След час човекът вече огладнява