Популярни снимки за

Всички снимки
ра4ет думи без всякакъв смисъл -

какви отговори да искам, като не аз съм задал въпросите...
ники понеже те обичам и щом държиш,ще пусна стръв за сеирджиите [25.11.08 18:37] пий си хапчетата
[25.11.08 15:54] ти луда ли си или недо*&#$#", то бива инфантилизъм от твоя страна, но прекаляваш... вземи малко да порастнеш-Това за мене си е лично да ти кажа благодаря на всички за интереса...
а ето че и придлагам нещо топло,топло от личната ми 27.11.08 00:17] направих те за смях със собствените ти глупости... и за какво бе нужно всичко това??? горката...неразбрана... онеправдана... и станала за смях...усещането за гореспоменатия злобизъм направо ми смърди хахаха

Редактирано от автора , 27.11.2008 00:23:24

ники понякога трябва да знаеш кога да спреш,зашото ти ставаш смешния...

Редактирано от автора , 27.11.2008 00:27:51

Росата в равнината е изгряла
По капките и сребърни вървя,
а утре сам ще бъда капка бяла
под тая необятна синева.

Пчелите ще ме търсят по цветята,
щурците - в кладенчета от лъчи,
земята - в облаците и тревата.
А аз ще бъда в твоите очи.
Вижте къде е Евтим Евтимов, вижте къде е тая тема... Стоп и лека нощ на всички.
stv_1999 прав си и лека нощ
nsirakov, ra4et що не седнете да изпиете по бира и да започнете отначало? Обикновено след токива разгорещени спорове зе зараждат хубави приятелства. Убедена съм, че и двамата сте симпатични ,млади и добри хора. Защо се хабите да се карате?
Какво доказвате и на кого? Усмихнете се, плеснете се по дупетата и си подайте ръка.
Нали сме тук за нещо което ни събира, нещо което всички обичаме, нещо което ни носи ПОЛОЖИТЕЛНИ емоции. Не са ли достатъчни отрицателните в живота та да ги пренасяме и тук?
algaivel Подкрепям мнението ти.Много си права.Определено сме тук да се забаляваме,това се опитвам да кажа толкова време.Благодаря за мнението
Благодаря на всички за времето което насилствено им откраднахме,но така се получи.Желая хубави прекрасни дни изпълнени само и единствено с положителни емоции.Усмихвайте се повече и бъдете положителни
галя, аз не се карам, защо извъртате нещата в мн. число?

след всичката помия която съвсем незаслужено ра4ет хвърля отгоре ми, сега аз излизам виновния...

за какво???

ЖАЛКО ЧЕ НАИСТИНА СЕ ОКАЗА ЧЕ НЯМАМ СЕСТРА... УВИ
брех каква интересна полемика се е развихрила
Рачет ти мамина златна що пастираш тука лични съобщения бре моме ,не е хигиенично ... то не ,че нямах съмнения ,че никисираков "налита" на по апетитните форумки кат вълк на младо агне ама ,като извадиш думите от контекста и хоп ги плеснеш тука ... батко ти ники има да черви бузи без да е пил капка вино
НЕ СЪМ НАЛЕТЯЛ НА НИКОГО!!!!!!!!!!!!!!!!

РА4ЕТ НАПРАВИ ЦЯЛА МЕЛОДРАМА ОТ ЕДИН МОЙ ВЪПРОС

'КАКВО ИМАШ В ПРЕДВИД ПОД ИНТЕРЕСНО ХРУМВАНЕ' -ТОВА Е ПОПИТАХ
Явно някой хора не спят,до колкото виждам ники миличък едва си заспал снощи.Колко странно,че се правиш на малоумния,който отричш че си.Хайде сега всички групово да се стегнем и да признаем всеки пред себе си че темата ми е основателна.Когато помията идва от теб е разрешена нали?Но когато получиш контра атака,опс не съм разбрал.Добра тактика,но аз вече написах че е куца и за разлика от теб няма да се повтарям отново,то се видя.Изливай гадост колкото си искаш,неможеш да кажеш нещо което не очаквам да чуя от теб.Мисля че целият сайт е наясно с това.Тъпо е да пуснеш отговор в 2ч. сещаш ли се.Смех,смех само трябва да знаеш кога да се смееш,аз поне имам причина.firefighter,приемам мнението ти.Колкото по различно от другите е то,толкова е по-полезно за мен.До който трябваше да достигне моето послание,вече стигна.Яжте колкото искате от мен,щом това ви прави по-силни и по-щастливи.Корена на всичко е забавлението.НО да приемем никенце,че твоето забавление е това поведение...Можеше разумно да приключиш темата като поне признаеш пред себе си,че в много от случаите грубостите са ти неоснователни,но НЕ твоето аз е най важно,не може друг да сложи края нали,трябва да си ти.Така че се стегни малко,кяквото и да напишеш колкото и грозно да е то няма вече смисъл и значение.Очевидно поведението ти не се котира и това е факт,само немога да разбера като виждаш че тактикта ти е куца,защо просто не я смениш,вместо да продължаваш да ровиш на едно място.Нищо лично ники,темата я озаглавих така,по простата причина,че очевидно ти имаш нещо лично към мен.Отречи ако можеш.Естествено че ще отговориш и на това,просто незнаеш кога да спреш.Казала съм всичко каквото имам,за разлика от други не вадя думите от контекста.Истината е една и всички я знаем,че ники е груб когато пожелае...ДА може да си голям професионалист в гаврите си,уви...че беше груб тогава,това и двамата го знаем не ми е нужна агитка и както доказах се преборих сама.Че ти си го видял през твоите очи по един начин,а аз по съвсем друг начин си е в рамките на нормалното,но че нямам основание да повдигам темата очевидно не е вярно защотото темата имаше голям интерес.Много хора ми писаха на лични ники и то не за да ме обиждат и хулят,а ме подкрепиха.Не оставиха коментара си тук по простата причина че не им се занимава с теб,а понеже си ми слабост за мен е неизбежно обаче.Желая на всички положително настроение и весели мигове,наближават празници това е хубаво.Нека разберем че забавлението е важна част от живота ни и да знаем как да се забавляваме.Нека бъдем по добри хора,защото преди всичко сме човеци,а човешкото винаги ни прави по добри.Благодаря на всеки който пропиля времето си тук и на онези които бяха принудени да гледат от страни.Бъдете по-добри.Обичайте и всичко ще бъде наред.С това аз финиширах,който желае нека продължи да дъвче.Останате си с мир и дано намерите мира в себе си...

Редактирано от автора , 27.11.2008 09:06:50

казах каквото имах да кажа един ред по горе,ако пак кажеш че не си разбрал...Мили хора бъдете добри и не правете това у дома си
оле боже чета и се хиля... ра4ет трябва да станеш пропагандатор... на бялото казваш черно и то така че направо почвам да ти се възхищавам

по тъпи съждения от твоите не бях чел за себе си.. тотално си объркала понятията и представите си за мен...

но успешно повтаряш едни и същи глупости...

давай смело

почна да ми става забавно до къде можеш да идеш

трябва да издадеш книга... развинтеното ти въображение ще ти помогне в първите 200 страници...
като гледам как дебнеш за моите постинги явно е кой има нужда от злобеене и показност ;)

хайде да те видим - онзи ден ти 4 пъти ми каза АДИОС АРИВЕДЕРЧИ И т.н. и пак пишеш...

покажи че това не те засяга
СПРИ

ако след този пост има дори един препинателен знак от теб значи ТИ СИ ТАЗИ КОЯТО ИСКА ПОКАЗНОСТТА И ЗЛОБАТ :)

мен не ме интресе твоето мнение, като гледам и другите не ги интересе...

аз спирам до тук
повече няма да е отварям темата...

НО АКО ТИ ПИШЕШ ПОТ ТОЗИ МОЙ ПОСТИНГ - ЗНАЧИ ПРОБЛЕМЪТ НАИСТИНА СИ ТИ...

ЧАО МИЛА...
Понякога се чудя, дали е божи дар или проклятие да се родиш в България.Колкото е умен,талантлив и какво ли още не, толкова е и жаден за чуждо нещастие и издигане на АЗ-а над околните българина.Сайта е създаден за да СЪБЕРЕ И ОБОГАТИ духовно хората.Създаден е с едничката цел - фотографията да бъде оценена и показана.Всеки заслужава своя трон,но той се кове от другите хора,а не бива да си го ковем сами.Аз самата съм срещала такова отвратително и непристойно на един човек на изкувството отношение,че чак се плаша.Всеки има талант,но не всеки го осъвършенства.Бъдете толерантни и загърбете бай Ганьовското отношение.Правете любов,а не война!
Правете любов,а не война!
"Тъй като съм наясно,че неможеш да четеш и не си прочел темата ми изцяло мога да те уверя,че съм споменала за обидите които..."
Рачет, това ти го написа по-горе, защо се връзваш на откровения опит да те предизвика. мисля, че за повечето от обидите, които си получила, сама си си виновна. Това не е обвинение, гледай на нещата по-философски, приеми, че има хора всякакви . И ако имаш време намери снимкат на Балевски /една от тези на конгреса на БСП/ и прочети излиянията на Бойко. Повярвай след тази полемика, ще ти стане по-леко.
Горе главата и се забавлявай.
Не успях да прочета цялата история, но защо ли подсъзнателно вече разбирах за кого говори авторката.
Но Козмо с 2 цитата успя да резюмира всичко --еййй, страшна си !!!Липсваше ми напоследък

Редактирано от автора , 27.11.2008 12:49:03

.:: - ::. ...
Източник: psihichnozdrave.com
http://www.psihichnozdrave.com/showpage.php?PageID=7

Редактирано от автора , 27.11.2008 12:57:17

Браво,Рачет!Обичам те! Кака неси е зад теб!...... Мани го чата и батко ти Ники,ела тука да си пишеме!
Еййй...нека и аз да се включа в темата, ПО темата:

Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...

Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...

След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайно
Лайното също го забравя