Популярни снимки за

Всички снимки

Моля, просветлете ме![i056]

Моля Ви, кажете ми, какво значи това PRO в лявата страна на снимките? Уж, четох внимателно правилата на сайта и всичко..., но нещо ми е убягнало и направо си ! Моля, кажете!
виртуален професионал
Пак не разбирам... извинявай! Давай по-конкретно... добре или зле?
добре
виртуален професионал - участник който е положил известни усилия за продължителен период от време като е качвал снимки в сайта, създавал е свое Q лоби, старал се е, развивал се е или не, коментирал е доста снимки независимо дали кадърно или некадърно, направил свои изложби или участвал в общи....изобщо човек дето е проявил траен интерес към това нещо - качването на снимки тук или там в нета, като така стимулира самият процес и отваря възможности и за непрофесионалните професионали.
Това е човек, чиято дума се чува по -всякакви въпроси! Ако някои му я отнеме, то си има агитка от себеподобни която да мобилизира и да я изсипе върху нахалника.
Наиш колко е забавно?
Ти имаш всички данни скоро да те направим такъв
Светкавичката на GSM-ма ти е много яка. Страхотни сенки хвърля на тавана дори като снимаш цветя, а от макро направо ги изблещва като пух....а и имаш смелостта да питаш с влизането си що е то
Голямо бъдеще ти предвещавам
Полвината не ги заслужават.
Ти що си изтри снимките?
Mobby_Dick: Не са от GSM, а от "фотоапарат"... Canon Digital Ixus 50...
Направооооо... бъдещето е мое... хахаха!

Редактирано от автора , 15.01.2009 22:34:28

Zina: ... Понякога, като "заиграе" метлата... така става...
Снимай се и не се занимавайс глупости. Профитата ги остави... [i022. Малко са хората под чиито име има червен квадрат и можеш да научиш нещо.Казчвай и не се притеснявай.
Mobby_Dick ти също си с червено квадратче,за какво ли от всичкото изброено от теб
Айде стига с тези тъпи квадрати вече, така ли никой не се намери да обясни на момичето, ами само си мерите... квадратчетата?
Това, което пише като "ПРО" в лявата страна на снимките ти са т.нар про-гласове. Всеки един участник тук, който успее да си хване червено в квадратчето, при гласуване носи по 2, 4, 6 и прочие до 10 про-точки. Накратко, колкото повече са ти про-точките, толкова повече червенки (от всякакви степени и нюанси) са гласували за теб

Редактирано от автора , 15.01.2009 23:54:24

Най-общо казано това е опит за отделяне на по-добрите от по-недобрите снимки /автори/.
Теб шефе какво те притеснява ??

Редактирано от автора , 16.01.2009 07:38:49

Много здраве
"svetal
Mobby_Dick ти също си с червено квадратче,за какво ли от всичкото изброено от теб
"

Заради всичкото, и още нещо.
Не ме притеснява! Просто попитах... видях на една от моите 12 гласа и се удивих... не знаех какво значи? Нима е лошо, че попитах... "шефе"...?
За мен лично няма абсолютно никакво значение, не съм професионален фотограф... просто експериментирам и се забавлям ... и... споделям! Джино!
Благодаря за информацията! Ти се оказа единствения човек, който ми отговори в прав текст! Благодаря!
За "момичето", ще трябва да почерпя!
Благодаря! Ако знаеш само, колко често се питам... дали са достатъчно прилични, за да ги публикувам...!? За мен е просто хоби и удоволствие, което споделям с непознати във виртуалното пространство! Благодаря ти Zina за топлата и сърдечна подкрепа! Извинявай за емоцията, така го усещам!
Mobby_Dick
Ся смятам да правя изложба на работа . И после чакам и на мен да ми лепнат червен
Mobby_Dick,"благодаря",не ми трябва подобно лоби,развитие,изложби и отваряне на възможности за непрофесионални професионали,ако това ме застрашава да загубя човещината в себе си,взимайки се твърде насериозно,както се е получило при теб,съдейки от отговора ти."Добре ме стимулира" :))) ....да продължавам да си снимам с GSM-ма!
Mobby_Dick,и защо да нямаме смелостта с влизането си да питаме що е то???... Страх ли трябва да ни лови? :)))
Зинче,няма какво да правиш изложба! Разгледах снимките на Mobby_Dick.. "очарована" останах ;) та,предлагам неговия червен квадрат да ти го лепнеме на теб,ти повече го саслужаваш!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола