Популярни снимки за

Всички снимки

Най-култовия фотоапапарат НИКОН Д40 + 2 обектива

Ако преодолееш собствените си софтуерни ограничения може сам да отговориш на въпросите си защото ТЕМАТА ОТДАВНА Е ИЗЧЕРПАНА но щом толкова искаш.....Според скрамната ми преценка на човек имащ бегъл опит в тая област реалните стойности на обектива на СониН2 приравнени към 35 мм стандарт са около 30-350 мм, а не дадените от фирмата....Ще завърша със следната притча. В ГОЛЕМИЯ град на Дългия Шоумен има един ГОЛЯМ МУЗЕЙ на един ГЛЯМ ЧОВЕК който през целия си съзнателен живот ВЪПРЕКИ ЧЕ МНОГО Е ЗНАЕЛ И МОЖЕЛ е повтарял “Аз знам, че нищо не знам” искайки да подчертае на всички край себе си, че човек се учи докато е жив. Човеците са създали ТОЗИ ГОЛЯМ МУЗЕЙ на този голям ЧОВЕК, творец и учител в знак на признателност и уважение....Помисли си колко ли дълго и трайно може да е уважението към интелектуалните полюции на някой “надрискан ждрольо плод на нискокачествен латекс”(използвам твои думи) парадиращ със зрънцето знание което има в безхаберната си главица....Надявам се да стигнеш до някакво Просветление....

И аз ти желая всичкото щастие!

Редактирано от автора , 12.03.2009 10:03:19

Ей големи сте образи
vladihg продаваше 18х55 + 55х200 =11,1111 ZOOM
На себе си ли го продаде?
е, не бе ... баси яката тема съм изпуснал

Честито на продавача и на купувача !
chiphead: да направо и аз чувствам загуба от това, ама наваксах, докато четях джурнах две бири и ометох пакет пуканки.

Лелеее и аз съм изтървала офертата на годината, тюх да му се невиди!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола