Популярни снимки за

Всички снимки

Най-култовия фотоапапарат НИКОН Д40 + 2 обектива

ОК да сложим край на този безсмислен спор - никъде не съм казал че Д40 снима като Д300 или Марк2, но не е и боклук както ти заявяваш недвусмислено... Процесора и матрицата са идентични с високия клас на Никон и затова качеството на снимките е ОК. ТОВА КОЕТО ИСКАМ ДА КАЖА Е ЧЕ ПРОДАВАМ НОВ АПАРАТ на практика неупотребяван и с отлични параметри - при правилно и адекватно ползване КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ Е ОТЛИЧЕН дори по-добър от Д50 според Фил Аски.

Сега коригирам цената на 600 лв. за целия комплект...ако не се продаде ще го запазя независимо, че предпочитам джобните апаратчета.
В профила ми се вижда с какво снимам по принцип....
Ще те цитирам:
"DareDevil апарата е на мой познат малко закъсал финансово, но като гледам реакцията тук - все повече се навивам аз да го купя от човека който го предлага..."
"ТОВА КОЕТО ИСКАМ ДА КАЖА Е ЧЕ ПРОДАВАМ НОВ АПАРАТ..."
"ако не се продаде ще го запазя независимо, че предпочитам джобните апаратчета."
Та - кое е вярното?
Ако не се осъществи продажба в близките дни апарата ще го запазя за мен - т.е. ще го купя АЗ от човека който го предлага ПОНИМАЕШ
vladihg,
не четеш...или си супер-мега-гига-тера тъп разбираш ли...
Мен ми е интересно(сори че ви спамя)Наистина ли аццепта - снима?!?!?!?Или снимал ,някога...Еи аццепт-а , качи нещо ве маина да видим - толква "умен"човек -снима ли,не снима ли ?!Или яко в гуглето ...

Редактирано от автора , 05.03.2009 23:05:42

BOZO супер-мега-гига-тера­ тъп разбираш ли... може да е човек даващ коментари като твоите...Човек имащ поне малко интелектуален потенциал не ръси такива г....мна КАПИШ...
vladihg,
Ясно, тъп си...виж сега тъпунгер - само ще ти кажа, че най-просто "оптичното варио" се смята, като разделиш по-големите числа написани в/у обектива на по-малките числа в мм. ... поразен съм от мощния ти интелект, но написаните ГЛУПОСТИ от теб си остават...сега си извади "професионалния" D40 oт топлия задник и като ти премине удоволствието от възвратното движение сметни с помощта на калкулатор колко е "оптичното варио" на обектива "за пейзажи"...
-------------------------------
Аман от смазаняци, няма да се учудя ако утре напишеш книга за фотография

Редактирано от автора , 05.03.2009 23:16:33

Тва за оптиката е така..чел го бях някаде...
Благодаря за инфото "професоре" BOZO само че колко пъти трябва да Ви повтарям и потретвам че апаратът не е при мен и няма как да си "извадя "професионалния" D40 oт топлия задник" ВИЖ ТИ компетентното си мнение може да си го сложиш там където никъде не огрява слънцето....защото е достатъчно за да бъдеш блокиран за нарушаване провилата на сайта.
Обречен си на интелектуална несрета. Сега съм убеден !
-------------------------
"провилата на сайта" се изписва като прАвилата на сайта.

Редактирано от автора , 05.03.2009 23:42:44

BOZOOO само елементарен дебил може да се хваща за такива печатни грешки - ти нямаш ли си работа а скапваш темите на хората...
vladihg,
Само ПЪЛЕН ДЕБИЛ като теб може да твърди, че 55-200 е пейзажен обектив с 12х "оптично варио" и то след като НЯКОЛКО пъти ти казвам да четеш написаното и да спреш да пишеш глупости... Тотален ОРЪФЛЯК !!!
... Верно че лудите не ходели по гората
vladihg,
Дай приноса си за опазването на генетичния фонд на човечеството - обеси се !
Мдаа като всеки луд BOZO умора няма Може да използваш тази гениална идея за себе си - ще е много по-полезно за човчеството
Хааааааа! Ънстебълния се включи с нещо прочетено! Темата се възвиси! Владихг, ела на себе си, човече! Написал си пълни щуротии - като апарата не е в теб, нали си изчел сума ти ревюта? Защо пишеш идиотии? Съветвам те да оставиш темата да отмине в небитието и да пуснеш нова с истинските параметри на продажбата. Никой нищо няма да ти каже. Обаче да пишеш явни неистини - тук не минава.
Надявам се че мислещите хора няма да обърнат внимание на ПОМИЯТА излята от някои неосъзнати маниаци. Те са толкова неадекватни че никога няма да разберат как сами са се удавили в НЕЯ.

Цена 600 лв., ново тяло плюс два обектива с 21 месеца българска гаранция.

Редактирано от автора , 06.03.2009 09:41:15

Мислещите хора няма да се хванат на лъжливата ти оферта, но неразбиращите ще останат измамени, защото офертата ти е пълна с измислици за параметрите на предлаганото... освен че си тъп -то друго обяснение нямам, досега и пън щеше да вдене, но си и измамник... Ако твърдиш, че аз съм луд искам да си купя "професионално" тяло Д40 и "обектив за пейзажи" 55-200 с "12х оптично варио" и ако предлаганото не отговаря на описанието ще ми върнеш парите в двоен размер, съответно всичко това с договор пред нотариус, навит ли си?
Аз съм уверен че при съпоставянето на Д50 и Д40 виждате ясно разликите в изображението. Никон са развили софтуера си за обработка на снимката. Детайлите при Д40 са по-добри, без омазване (видимо някъде в снимките при Д50), което показва, че ощият вид, краищата и детайлите на структурата са подобрени и целият резултат от снимката е че тя изглежда по-естествена и детайлизирана...

Извинявай за въпроса, ама нали не омаловажаваш ролята на обективите при заснемането на кадрите?

Няма да се впускам повече в спора, само ще кажа, че написаното по-горе в цитата е пълна глупост, особено за "омазването" каквото и да значи това

И на така зададения въпрос
КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ ПО-ПО-НАЙ.... отговорът е АЗ

Редактирано от автора , 06.03.2009 14:14:55

Че си луд за връзване е ясно след като повтаряш едно и също като развалена грамофонна плоча... Първичната нформация която са ми дали погрешно в първия пост няма как да се коригира - но те лудичките затова са луди защото ТРУДНО ВДЯВАТ и си знаят тяхното и никога не виждат своята тъпотия - също като в приказката за Крадеца, който вика "дръжте крадеца"...

Редактирано от автора , 06.03.2009 14:42:14

АЙДЕ НАПИШЕТЕ ЕДНА ПЕТИЦИЯ ДО ФИЛ АСКИ И МУ КАЖЕТЕ ЧЕ ВСИЧКО ТОВА КОЕТО Е В САЙТА МУ Е ЛЪЖА И ИЗМАМА...НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТЕ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ КОМПЛЕКСАРИ НЕЩАСТНИ...

оценка по десетобалната система
Nikon D40 Review, December 2006, Phil Askey

качество на изработка 8
ергономия и удобство 8,5
представяне 8
качество на изображението 8,5
скорост на работа 9
ценност 9
http://www.dpreview.­com/reviews/nikond40­/page25.asp

СРЕДЕН ПОТРЕБИТЕЛСКИ РЕЙТИНГ ОТ МНЕНИЕТО НА 131 автора по петобалната ситема за оценяване
качество на изработка 4,50
представяне 4,40
качество на снимката 4,72
удобство 4,66
стойност 4,77
обща оценка 4,66
Честито жълтата фланелка е вече в теб
АКО СЛУЧАЙНО ИМА ЖЕЛАЕЩИ
ПРОПУСНАТО Е ЧЕ КЪМ КОМПЛЕКТА ВЪРВИ 4 ГБ КАРТА

МОЖЕ И ТАКА
НИКОН Д40 тяло с обектив Nikkor AF-S DX 18-55mm f/3.5-5.6 G - 500 лв.

обектив Nikkor AF-S DX 55-200mm f/4-5.6G ED 180 лв.
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола