Популярни снимки за

Всички снимки

Най-култовия фотоапапарат НИКОН Д40 + 2 обектива

Пиши писмо до админа да ти коригира простотиите.
Я пусни серийните номера на камерата и обективите...ако ти е възможно след като заговори за кражби...
Никон Д 50....за мен Д 40 е по-добър
DOC_R, за теб и тази снимка е хубава http://4coolpics.com/photo/DOC_R/275286.html въпреки, че си с поне 8 изложби, но те уверявам, че почти всеки келеш ще я направи на авто със сапунерка, без да има изложби.

Редактирано от автора , 06.03.2009 22:53:17

Днес най-после имах възможност да хвана в ръце Д40 и отидох да го тествам в планиата защото трябваше да се оттърся НЯКАК СИ от изсипаната по мой адрес помия на някои олигофренични маниаци обсебили този форум. ОКАЗА СЕ ЧЕ ВЪВ ВСЯКА “МОЯ ЛЪЖА” ИМА МНОГО ИСТИНА и във във всяка “ИСТИНА” на BOZO много лъжа. Обективът Nikkor AF-S DX 55-200mm f/4-5.6G ED наистина е с 3,6 оптично варио но реално приближава обектите както старата ми турбосапунерка СониH2 с 12х оптичен зоом. Оставям на непредубедените сами да видят това въпреки, че хич не ми се искаше пак да падам до елементарното първосигналното интелектуално олигофренично ниво на някои “комплексирани маниакални тъпунгери” тук.... Апропо засега комплекта е запазен до понеделник въпреки тяхното злобно джафкане....

Ще си умреш в тъпня...но не си виновен ти...
Подсъзнателната ти кретения избиваща в необуздана агресия ПРЕДИЗВИКАНА ОТ ЛИЧНОТО СЕБЕУСЕЩАНЕ ЧЕ СИ ИДИОТ не може ли да измисли други думички тъпако освен това "тъп, тъпня, тъпунгер" ...Всички те разбраха че си парексиланс КРЕТЕН. Ходи да се
...за да стане по-екологично чисто интернет пространствотото тук...
Оли, смешен си ми в бездарието си...хвани прочети малко преди да изливаш "интелекта" си някъде... Написа куп малоумщини и вместо да хванеш да се образоваш малко продължаваш да пишеш глупости. Агресията я изливаш ти. Предполагам, така е било и към учителите ти, които са ти казвали, че си глупендер, но менталните ти увреждания не ти позволяват да контролираш девиантното си поведение. Пореден пример - ще те цитирам, признавам - ТИТАН СИ :

"Обективът Nikkor AF-S DX 55-200mm f/4-5.6G ED наистина е с 3,6 оптично варио но реално приближава обектите както старата ми турбосапунерка СониH2 с 12х оптичен зоом."

А всъщност Sony H2 има обектив 36-432mm еквивалент...знаеш ли колко е кроп фактора на Nikon-a?

Това, което съм писал е 100% достоверно, но ти няма как да знаеш, понеже си един обикновен надрискан ждрольо, елементарно и просто момченце, плод на нискокачествен латекс.
BOZO, надали има смисъл да употребяваш тук думи като "кроп фактор"
Човека иска да си продаде "този уникален модел" Д40. Съмнявам се тия снимки да са най-подходящи за ревю на апарата и обектиФчето , но нейсе...

П.С. И разбира се, че Д50 е по-добър
Цифрите, милимунките и кроп факторите не интересуват хората които се занимават с любителски снимки.. НАЛИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ КАТО ВАС НЕ СНИМАТ СА ТАКИВА БОКЛУЦИ....ТИ НЕ СИ ИЗЛЪГАЛ НО ПОДНАСЯШ ИНФОРМАЦИЯТА ПОДВЕЖДАЩО И ЕДНОСТРАНЧИВО - затова приложих и снимки ЗАЩОТО СИ чиста проба МАНИПУЛАТОР и другото ти СИ го знаеш....
vladihg,
Никъде не съм казвал, че D40 e болкук. Гарантирам ти, че поднасям информацията as is... в математиката и физиката всичко отдавна е измислено... Това, че си некомпетентен е твой проблем.
Чукан ментален, защо не си разделиш снимката веднъж на 3,6 и веднъж на 12 по хоризонтала и вертикала, и да видиш кое ще ти даде този ЕП на постройката.
Ако сапунерката ти е имала 3 кратен опт. зуум и 4кратен цифров /който е бил изключен/ или обратно, а ти си нямал хабер какво е едното и какво другото, но е пишело х12 - ето ти го заблуждението защо 3,6 изглежда като 12. Лошото е, че си интелектуален лентяй и ще продължаваш да не четеш и да плещиш простотии през целия си живот.
Не се свършиха тъпоумните войнстващи нахалитети!!!

Редактирано от автора , 08.03.2009 12:20:46

Accept можеше ПОНЕ да провериш с какъв апарат съм го сравнил преди да пуснеш поредната ГАДОСТ... Ако цинизма и олигофренията имаха свойтството да летят отдавна ти и твоят събрат щяхте да кръжите гордо в небесата като волни птици....За съжаление ти И ТОЙ сте толкова дълбоко безнадеждно потопени в зловонното блато но собствената посредственост...че едва ли някога ще разберете за какво всъщност става въпрос....Това че знаете няколко фотографски теореми 2 и 2 колко прави - не може да ви направи ПО-УМНИ глупако....Когато фактите говорят и боговете мълчат... а че сте КМПЛЕКСИРАНИ МАНИАЦИ се доказва от факта че продължавате да сипете цветистата си помия без дори да провериш за какво става въпрос– но то от блатни влечуги друго не може и да се очаква...
Та базата за сравнение беше това КЪДЕ ВИЖДАШ 3 ИЛИ 4 ПЪТИ ОПТИЧЕН ЗУУМ

Е - толкова по-зле! След като 3,6 и 12 пъти варио виждаш еднакво, тръгвай по лекари. Не - хуквай!!!

Редактирано от автора , 08.03.2009 19:30:07

Хахаха, ти май наистина НЯМАШ НИКАКЪВ ПРАКТИЧЕСКИ ОПИТ с такива хапарати и не си никакъв книжен плъх...От постовете ти прозира голата истина че май си чул-недочул, разброл-неразбрал някои нещица на някой пиянски запой с някой нафукан лилипут мислещ се за фотограф...Човече ЗАМЪЛЧИ защото ставаш все по-смешен и всички те виждат че отдавна си умрял в “интелектуална несрета” въпреки че още дишаш......
Accepta "да те светна само" при D40 матрицата е голяма 23.7 x 15.5мм, а кроп факторът е 1.5. с други думи, нашият 28 мм (обектив от 35мм стандарт) се превръща в 42мм, а вариото 55 - 200 е 83 - 300 мм. АПАРАТА Е ПРОДАДЕН с любезното съдействие на няколко интелектуални гнома.
vladihg,
А колко ли е кроп фактора на Sony H2...
-----------------------------------------------
Интелекта на планетата е константа, а населението постоянно се увеличава...
Направо не е за вярване
"Свещенна краво" на която се кланят куп болни мозъци, чети, образовай се и сам разбери
vladihg,
Друга беше идеята на въпроса, но поради хардуерните ти ограничения няма как да разбереш... Поне си запомнил няколко термина, това е някакъв напредък, макар и труден
Човече, кашата която цари в писанията по вашта тема така е разкиснала мозъците Ви, че наистина положението ВИ май е безнадеждно, ПОСНИМАЙ и тогава може би нещата ЩЕ ТИ се избистрят че много прозводители “послъгват” с цел бърза продажба..... Всъщност да оставим сухите цифри и изчисления за математиците защото там, както и във физиката не всичко е измислено и доказано, но поради СОБСТВЕНАТА ТИ ПОСРЕДСТВЕНОСТ ти няма как да го знаеш....

Редактирано от автора , 11.03.2009 09:33:49

vladihg,
Ще поснимам (почвам още от утре), дано ми се изяснят нещата. Ако имам въпроси ще се обърна към теб.

Пожелавам ти всичкото щастие !
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола