Популярни снимки за

Всички снимки

Искам и аз така..

Центрираи си цаисата...а после като се поуспокоиш трезво помисли:
Дори да си жена.
Като са те помолили 1 път да се оттеглиш...и не го направиш.
Като са те помолили втори път.
Знаеш ли, че всеки следващ ще бъде все по-болезнен.
Без извинения.
А на жена съм случил. Оставям те тебе на някои тебе подобен да му гледаш детето. Само не го възпитаваи в твоята злоба, че ще порасне и ще общува и с други.

п.п. на всякакви цветурковци вчера се понагледах из темите в сайта. И ти и другият яко рулирахте с простотия. Дори базара не беше пощаден. Никъде не се намесих! Ако, че атмосферата бъздеше.
Намерили сте да ви търпят.
При мен но пасаран!
Темата не е за вас.
Убеден съм, че сте толкова злобни, че трудно ще е било да гласувате и за човека...или за които и да е извън няколкото хорица...така, че аут

За изпроводяк:
къде ли е ...фокуса !?

Редактирано от автора , 11.03.2009 16:38:09

Тцтцтцтцтц, великият Моби.. то на всички вече е ясно що си поизгонен оттук и оттам

Жалко, че Снежанка го отнася покрай теб, щото за разлика от теб тя ми е симпатична
Ми като не искаш да ти пишат в темите опредлени хора направи си блогче, аз ти казах... Ако не ти изнася положението проблема е твой. Има свобода на словото. Ако съм в твоя сайт да ми биеш шута, ама тук... не върви някак си
"vache
Ми като не искаш да ти пишат в темите опредлени хора направи си блогче, аз ти казах... Ако не ти изнася положението проблема е твой. Има свобода на словото. Ако съм в твоя сайт да ми биеш шута, ама тук... не върви някак си
"

Тука вече си в грешка!
Където не ми изнася положението аз правя възможното да го променя.
В сайт за машинисти няма да ме видиш да давам акъл или да се държа като тебе!
Ако си в моя сайт ти ще си по-хрисима от пиленце - това е проблема с теб. Грачиш или пиукаш според свирката, и талпата. Това не е свобода на словото! Ако пък е, заповядай пак в моите теми и се дръж така, и аз имам съответната свобода....поне в тях (но не и унижението да влизам в твой например)
Ако пък толкова много ти се седи в темата мии и смяташ, че се опитвам да ти отнема свещеното право на свободно слово, тогава дръж се като дама.
Не влизаи с подстрекания "Аре бе, къде сте да го таковаме..". Не прави диагнози и не пращаи в лудници. Не коментираи тенденциозно, аругантно и обобщително. Знам, че сто дини носиш и от всичко разбираш...но показваи го по-малко, и гледаи да си в час.
Аксо си просто язвителна - бих те подминал.
Ако като чакал само чакаш да се сбере глутницата и виеш...няма да имаш моята толерантност, защото не съм мазохист
Моби, бъди милостив Виждам я вече как на един твой пост хрърля огън и жупел 24 часа без спиране след това, знаем го сценарият

А мен не ме интересува на кого съм симпатична, важно ми е не количеството, а качеството на хората. Нямам проблем заради един единствен да го отнасям от абсолютно всички.

Аз казах.
Тюх, Снежанке що развали доброто впечатление бе джанъм... Жалко!
Моби, първо се научи да пишеш правилно на български език и после пиши тия фермани. Добре, че рейтингът тук не се определя от броят на постингите
С нетърпение очаквам следващия шит дето ще изсе... тук
Бе мечтае да ме изгонят гледам...съкровена мечта, и халюцинации - все това си повтаря и кълне.
Бре, нагледах се на женска злоба из тия сайтове
Мечтае за феода и харем, а не за истина, право и свобода.
Ако и направя кефа дали ще и тръгне живеца и ще стане човек?

п.п. представям си това ако трябва да го дишам по принуда по цял ден например.....
Винаги съм смятал, че на подобни места човек може да е по-полезен като провокира съкровените мечти у хората като им показва огледалце, а не да им показва снимки
Мани, мани...ма от облъчването си страдам и аз често
Давай следващата нова тема, че тук се поизчерпа

П.С. Защо да те гонят? Та ти си атракциона тук с празните приказки

А за злобата.. върни се и попрочети какво си писал, ако успееш от правописните грешки, де...
Впечатление от какво? За разлика от Моби, аз не се изявявам във форума, че и по друг начин, така че няма как да го имаш. Аз не съм добротворец като него - като видя загниване, просто го подминавам, не се опитвам да помогна, защото макар да съм с по-малко опит, знам с абсолютно сигурност, че намесата ми би била безполезна.
Снежанке, не се подхлъзвай, мила да му ставаш адвокат. Приятели сте си ОК, обаче очевидно при това дар слово, не виждам Мобито да има нужда от защита. Аз най-откровено казах, че си ми симпатична, дори снимките ти харесвам повече от неговите. И наистина съжалявам, че негативното отношение се прехвърля към теб. Видно е! Не се притеснявай, за човека мога да си създам впечатление и от 3 думи написани под нечия снимка Недей го разваля, колкото и да не е важно моето мнение за теб
Я как хубаво могла да говори тая!
Да, снимките и определено са класа над моите. Радвам се, че това си успяла да видиш поне.
Да, тя е много-много по-добра от мене - и това е факт.
Продължаваи да и говориш в този дух, много ме радваш така!
Snezhanka - не се увличаи по моите пороци и остави темата! Ще вземеш и да пропушиш така.
Имаш да дочиташ книжката на Филби за контравербовката Когато тя се прилага от плъзмодии, забавлението е голямо, вервай ми
Бе хубава страна сме, щом и жепейците седнаха да продават краставици на краставичарите
Тази книжка и Филби явно са непознати тук. Точно толкова, колкото и Капа.

Сега на ред за четене ми е романът на Верени Дилом.

Редактирано от автора , 11.03.2009 21:55:37

плАзмодии mr *@?*, плАзмодии ...засмърдя на помияр, понеже се застоя дълго в темата...ходи да ръсиш бълхи в оня блог с малоумните стихове, там може да си сереш на воля...
-------------------------------------------------
Ретроспекция - отчайващо бездарие, елементарно поведение на екзистенциалния минимум за ментално съществуване, девиации, търсещи сцена и публика, породени от категорична липса на внимание, както и изхвърлен-изгонен-изритан от много сайтове, където не понасят помиярщината и мизерниците - това е Mobby_Dick...
-------------------------------------------------
Очаквам да напишеш подобаващ отговор - поне 5000 символа, не че някой ще чете, но е забавно

Редактирано от автора , 11.03.2009 21:57:27

.

Редактирано от автора , 11.03.2009 21:59:21

Горките краставичари... има да догонват интелектуално жепейците с години
Пускаааай, пускай следващата тема, че тази вече зацикли
Бозо, откровено се гнуся от теб.
Snezhanka,
Житейските ти драми не ме вълнуват никак... продължавай да храниш помиярите, грижи се за здравето си и това на богомолките и се гнуси от каквото искаш...
Бозо, ти още жив ли си бре!
Взех сериозно да се тревожа за твоето отсъствие.
Не искам тандема да окуцява.
Даваи все така - ся ти е паднало

Редактирано от автора , 11.03.2009 22:45:46

И така...да обобщя темата.

В основното си направление не постигна целта си, както се и очакваше.
Наблюдавах тенденцията през цялото време с много снимки на доста автори - тя продължи неизменно.
Във възпитателно отношение - па тия двамата на финала. Тук трябва да отбележа напредък. Имаше време, га и други им верваха.
Амин!
Казали са хората: "Ако спориш с идиот, най-вероятно той прави точно същото!"

Не си тровете живота в глупави и безсмислени ядове.

А който има да каже нещо на някого другиго, нека го стори по уважителен и почтен начин, за да е сигурен, че ще бъде чут и отсрещния ще поиска да го разбере! Това по повод първоначалния постинг. С рогите не става. Който рог вади другиму... сам пада в него!

Лека нощ!
VoxGabrieli
Като се събудиш претвори думите в дело и пусни дипломатично и с уважение и почит темата с въпросите които поставих.
Аз тук съм просто и само фотограф, не дипломат!
Убеден съм, че няма да събереш идиотите по какъвто и да е начин да я поставиш.
Това е трагедията!

А едно време какви идиоти имаше....това сега идиоти ли са!?

Лека нощ!

Редактирано от автора , 11.03.2009 23:35:44

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола