Популярни снимки за

Всички снимки

Искам и аз така..

Ето, преди да съм замъркал още. Ето ти темата дипломатично и ненатрапливо изказано мнение... (под номер 29)... по-скоро констатация. И без въобще да споря или обвинявам когото и да било, щото... или те разбират от едно намигване, или и с цяла тирада от твой калибър пак си знаят своето.

Така че говори за който ще иска да те чуе, а не за който ти искаш да те чуе. Всичко друго просто няма смисъл.

http://4coolpics.com/photo/fotoGrafinq/279445.html

Снимка: търкууууул...
Източник: 4coolpics.com

Редактирано от автора , 11.03.2009 23:40:25

Това не е тема, това е коментар под снимка!
Той дори е под снимка (има конкретен адресат може да се засегне поне на принципа "Защо точно мене")
В моята тема няма конкретен адресат дори. Само припознали се (от тези същите дето са продължили да хвалебстват точно под твоят коментар №29).
Ако в моята тема има конкретен обект, то това са снимки за сравнение, които по дефоулт казах, че са хубави и съм ги оценил лично.
Снимки от събитие на което сме били с колега. Хубави и оценени. Моят въпрос беше защо другите не са! Да ги защитя обективно мога лесно! Защо това да е нещо лошо! Защо трябва да приемем гнусни нападки, а да съдим това мое поведение?
Смятал съм снимките си за голяма работа - да, смятам ги, особено сравнени с тези на повечето тука. Нещо лошо?
Искал съм да са по-напред!? - Ами честно казано ми е все тая...така и не знам смисъла на тези ПРО точки и как се сумират...знам, че за лев СМС мога да ги сложа и най-отпред (може и да бъркам...никога не съм пробвал). Моята галерия тук е просто една от многото ми, в които разтоварвам това и онова на посоки, и когато случаен човек ми търси снимка от случайно събитие да му пращам линк към снимки или всичките си галерии. Толкова.

Това са големи разлики за мен, Габриели?

Знаеш ли, достка са се опитвали да ме учукват и така съм се калил, че ми е нужна дори спортна форма да не губя.
Има хора разни и всеки си следва призванието.
Аз искам да има просто яснота!

Какво постигна пост №29 - една прашинка, която забърса автора още с пост №30, а от 31 надолу вече беше стимулирана другарската консолидация и общност, като авторката дори в патос изкарва своят поглед и уникалност на попадението, ако че наоколо имало и други.

Знаеш ли, от такива хора аз не мога да бъда засегнат! Все едно...от Бозо например! Видял съм им и им гледам колая....съжалявам ги, че те не си го виждат и не могат да го видят дори като сърбат попарите си после.

Знам, че в момента света точно така се върти и обратното е срещу инерцията му....но също знам, че всеки си има призвание и е щастлив само като си го следва. Опитвал съм и другото!
Освен това знам какво пише в последната глава на Библията, която уви малко хора са чели

Разбира се, аз постоянно мисля как може да бъда най-полезен - като си мълча или не, като влагам ресурс или не. Когато имам точен и ясен отговор, тогава ще го следвам
Аз съм само един фотограф, и искам да следвам призванието си. Не ми се занимава със сайтове, организация, средства и ПР за да се опитвам да популяризирам своята гледна точка и истина. Не си струва - други са призвани за това, надявам се.
Когато се отегча достатъчно от плазмодии, тогава намирам време и за себе си и за своите снимки - тогава този мой егоизъм е напълно оправдан....
отрицателните субекти често стават мотив за творчеството ми....често влизат вътре
та така.

Редактирано от автора , 12.03.2009 10:33:53

Авторе недей така, имаш хубави снимки и трябва да се радваш.Мисля че трябва да се радваш на малко, но смислени и даващи съвети коментари. Останалото е вятър работа. Успех и смело напред:)
Я се стегнете бе хора...
Колко ме радват реакциите на случаино минаващ човек!
ПРосто радее за мир и позитивизъм! Това е чудесно, щом още го има.

Въпросът е, че каквато и тема да пусна, резултатът ще е такъв, и геройте същите.
Има проблем, той генерира фалш и брак. Има хора, които се облагодетелстват от това. Единственото средство за туширане на видимата част от проблема е да се атакуват и съботират тези, които го изнасят! С обиди, с лични нападки, с недостоини квалификации, със всички средства които може т.е. са им разрешени, т.е. не са санкционирани както трябва (Защото Бозо не веднъж е санкциониран от админ по мой сигнал. За тази плеяда от змии които избълва по-горе в бяла страна щяха да го облечат в една риза). Но какво знаеш ти, просто минаващ пътнико - усещаш миризма на пожар!
Които издържи, или го издържат в тая ситуация - неговата истина ще движи сайта.
Той ще се превърне в едно голямо затворено семейство на лелички тип БГ мама, които ще са много ама много позитивни и цъфтящи до момента когато на пътя им не се появи някое ужасно ПРО и се превърнат в зверове (то тази чуствителност е направо чаровна, а реакцията - спонтанна) , което да им разваля рахатлъка и илюзията за величие - дори само със самите си снимки! Етап №1 - изолация от класация (той сам ще си отиде). Етап №2 - саботиране на всяка негова дума с най-пошли обиди и нападки. Нежелано присъствие на прима във всяка негова тема, и под снимките.
Другият вариант - превръщане на сайта във фотографски, с акцент на фотографията, а не на виртуалната социализация на париите.
Всеки прави според възможностите си.

Редактирано от автора , 12.03.2009 15:29:44

Кукувица кука на зелена бука....
strahoten/a si

http://4coolpics.com/photo/UnStable/277735.html

но не чуруликай с чужди оффкартинки, а бъди по темата и дай рецепта как да те стигна/ем
:* blagodarq,mi az malko ne wi 4eta ... ma sigorno si prav
ako trqbwa da izbiram koq tvoq snimka me kefi qko-twa sa kadrite s bogomolkte

Редактирано от автора , 12.03.2009 16:05:37

Аз докато си умувам тука с разни благодушни душици то една снимка от тази ми серия - Пагане, взела, че ударила първа страница в личната ми галерия по гласове - 20т. и 13 коментара! - почти ти настига гугутките, UnStable
Като махна няколкото пред нея, които са отдавна и дължат повечкото си точки щото редактора ги избирал за първа стр....то това си е цяло постижение.
Хайде мислете Вие, че да не мисля аз, щото винаги грешно мисля - предупредих още в първият си постинг, но вместо мисъл срещу мене излязоха стандартните бау-бау.
Сега като по-така нахранен човек ще трябва да измислим един по-благосклонен модел на реалността
Значи, прехвърчат си пчеличките от снимка на снимка и от приятелка на приятелка, и хич не ги е еня за други...освен ако не им се набият във очите (ще взема да открия основите на ПР-а) Те нямат никакви претенции освен това, но така се получава. Големият проблем е глобалната незаинтересованост на хората от снимки. Мнооого сайтове, мноого снимки, наситихме се
Ще ми се да е така, и дано е!
Може би тук се крие разковничето в идеята на Габриели - да задаваме въпросите си ТАМ, деликатно и внимателно
Няма проблем Габриели, ако е така, няма как тук да засегнем пчеличките - те не фъркат насам (всъщност да, и аз участвам в чужди фотосайтове отпреди да има такива у нас, а съвсем скоро научих за един, че и форум има :) :) ) Нито е нужно, нито трябва да им променяме природата. Никога не съм, и не бих влязъл да разпъна нечие цветенце на венчелистчета - не съм такъв човек. И аз снимам цветенца
Къде тогава е проблема, че да се почустваме обидени!!!
Този проблем стой и тук, и там...и на разни места...и ако не съм аз...то ще е друг, и ще го постави!! - та право куме в очи
Може би проблема идва точно от шепа амбициозни некадърници, които правят от вота на пчеличките личен капитал, които при случаи осребряват като изсипват срещу такива като мене!
Е-В-Р-И-К-А !!
Дали е така...или съм на грешен път !?

Скоро в един сайт реших да се направя на най-некадърен и онеправдан! Приех върху себе си всички световни грехове...доброволно. Псетата виеха от щастие и само викаха...да...да, точно така е...сега ли го осъзна?! За тяхна безкрайна изненада обаче като дохвърчаха едни съжалителни пчелички, че като ги зажилиха....за мен работа не остана
Но честно казано, не ми беше кеф да се правя на това, което не съм

Много сложна е човешката природа!
Остава да видим какво пазят тези самопривмъкнали се кучета - своят фалшив имидж или...

Правилно или грешно мисля?

Редактирано от автора , 12.03.2009 17:44:33

Mobby_Dick : Ти не разбираш ама и аз не разбирам, какво те бърка това общество, остави ги, няма да промениш нещата. Гледай си в канчето и пак ти казвам смело напред.Защо гледаш другите, гледай извесните, стреми се натам.Казала си много истини, ама половината поне, важат и за тебе:)
kaspar - а ако там е още по-зле?
Като бърза човек, пропуска...и после трябва да се връща.
Моето канче сега-засега е тук Каспар, българската фотография. С оная голямата винаги съм комуникирал еднопосочно.
Виж заглавията, спонсорите, проявите ,разделите...ма може и да се лъжа и това да е просто бгмама клуб ;)
Ти бързай, съвсем естествено е за теб.

Виж това;

По стените на пирамидата можеха да се срещнат и люде, които мързеливо се изтягаха и не бързаха нагоре. Останали кой без слух, кой без зрение, те се опитваха да обострят останалите си сетива - нещо, което не им беше хрумвало да правят. Имаше и такива, които доброволно сваляха очилата си, или махаха слушалките си, за да не ги изкушават. Поемаха надолу изкушени от първичността, но бързо разбираха, че просто принадлежат към една общност, към едно стадо, от което няма измъкване, ако се насочиш срещу посоката на движението му. Подобно на стадо подплашени бизони.

Дяволът не бързаше, но по стените на пирамидата не растяха краставици и домати, та сетивата на стомаха изведнъж взимаха превес, викаха страха, който отделяше ударна доза адреналин, колкото да прескочат до следващото стъпало. Тези хора не бързаха. Искаха да се задържат максимално дълго, за да могат да напсуват както се полага предшествениците си и които ги поведоха към нищото и махаха отгоре доволно на псувните им. Тогава псуваха единствено който може да ги чуе и без звук - себе си, че ги последваха послушно. Така върху плещите им падаха всички тези грехове, на по-горните от тях и те можеха или да ги поемат, или да ги предадат надолу.

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=48630
Ку-ку...
----------------------
Като пишеш тези тъпизми не се ли замисляш, че някой психиатър може да ти дръпне шалтера? А, ти и мисловна дейност...извинявай...
Е dobre Moby,no tezi moi "gugutki"sa edenstweno oceneni na 20 glasa....
smqtam 4e edin pat na 2 meseca mi se pada da zasnema ne6to po-taka(galabite ne sa w tova 4islo)oba4e- glasowe nema

E taq snimka naprimer mi haresva dosta,dal sam 2 lewa da mi q printirat za da mi stoi nad legloto-nqmam mnogo snimki nad legloto-pari za gluposti nqmam.. ma ima edwa 3 glasa -Kvo da praq sq,da rewa li ... tapo e malko ... Traq si ve 4owek :/
cqla tema otwori(men 6te6e da me e sram - dosta)da govori6 gluposti...Nekvi leki raoti-twa sa nqkvi snimki...nz kwo da ti kaja ....dobre snima4 si, po4wam da ti glasuwam za vsqka snimka-6tom ti dava kef...
Nqkva bolna raota-Kato 6to snimkata na bass bila na parva stranica imala mnogo pose6teniq?!?4oweka nakraq si q iztri-a naitina si be6e za parva...davaite go po-spokoino

Редактирано от автора , 12.03.2009 23:59:37

"...Nekvi leki raoti-twa sa nqkvi snimki..."
Кви два лева бе!?
Що не си спестиш от нета, та се разправяш за тия глупости пари да даваш?
Акцентираи там, където си струва и си в стихията си.
Прав си разбира се. И аз точно това казвам!
...Nekvi leki raoti-twa sa nqkvi snimki...
UnStable...Nekvi leki raoti-twa sa nqkvi snimki...

Кви два лева!
Зарежи тая работа-pari za gluposti nqmam.. .
Що си хабиш времето и нета за това?
Употреби го за каквото си заслужава.
Напълно съм съгласен с теб.

Редактирано от автора , 13.03.2009 10:06:37

А снимката ти е уникална!!
Наистина е неоценена.
Уникална е с това, че само ти я харесваш.
Не се подигравам.
Тя вероятно е свързана с мисли и сантименти, които няма как да ни предадеш и не ти е работа да знаеш.
Затова гледай да запазиш това си чуство.
И аз имам колекция от лични неща, които сами по себе си всяко и два лева не струва.
Но не ги изнасям по антикварни сайтове, нито уговарям там ценообразуванията и конюнктурата.

п.п. Прочети "Малкият принц".
Там има един които обича само своята роза въпреки всичките и несъвършенства.

п.п. А има и един, който дърпа всички шалтери на вселената. Заповядва изгревите и залезите.
Не му дърпат шалтера, защото сам си го е дръпнал...и няма на кого да пречи, освен на някои случайно минаващ, които ще се задържи 5 минутки и ще си отиде с покруса

Редактирано от автора , 13.03.2009 10:48:36

Mobby_Dick : Нито твойте, нито на stb са добри кадри, без да се сърдим, но не може, светлината този ден беше страхотна , а вие сте ги оплескали тоталнооо, за кадреране май само една беше "ок" ,за мен това са кадри за домашен албум (лично мнение)
А тетака де!
Гризеше ме една мисъл, че не са достойни за тук.
За домашен албум...и го казваш точно ти !! (като погледнах кой ми го казва...ами остави мен, ама обиди и "снимката на деня" и съответно под нея масата хора, аз винаги знам как да се вържа)
Не, непоправим оптимист съм. Това все пак е нещо
А иначе нещата са много по-зле отколкото мога аз да ги видя. 180 градуса е твърде малка скала за да може да ги побере.
(казва това, докато си слага пентакса над клавиатурата да забие следващият шедьовър - мече, достоен за тук) Що да се аби да се и опитва нещо друго! Тук друго се харчи, и самата снимка е далеч без значение.
Оня нема ли да доде да дръпне шалтера - ся му доде момента да е напет, че да полетим над кукувиче гнездо
GIL - нека СВЕТЛИНАТА витаги да бъде с теб,...
въпреки, че не видях нито една снимка дето да ти е требвала
Mobby_Dick : Забавляваш ме добре, не ги бях гледала така снимките си
И мойте снимки са тъпи,но не рева като магаре...Умен си-използвай ума си по предназначение...
GIL - ми то сайта си е за забавление с фотографията. Аз кво търся под вола-теле
За проходилите таланти гравитиращи около своята майка-кръмилница
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола