Популярни снимки за

Всички снимки

Днес се разделихме с BigAl! Ще те помним винаги!

Най-искрени съболезнования на Галя, Алекс и Илиана! Казват, че добрите хора си отиват по празниците...

Редактирано от администратор , 20.04.2009 18:20:29

Почивай в мир Сашо
Момичета бъдете силни ние сме с вас в този миг на дълбока скръб
моите искрени съболезнования :(
Почивай в мир чичо Сашо. Искрени съболезнования на цялото семейство. Бъдете силни момичета...

съболезнования от сем Сиракови,

радвам се че те познавах Сашо

Галя... ние сме насреща.. винаги
Споменът се връща и аз се усмихвам, как да не се усмихна когато имам такива прекрасни спомени. Макар усмивката да е за миг, понеже тъгата надделява, трябва да се усмихваме и да сме силни. Маминко загубата ни е ужасна, това е огромна трагедия за всички които познавахме Сандрети. Още ечи неговото Васютка винаги гогато си спомня за него. Саше дано да отиваш на по-добро място приятелю. Винаги ще живееш в сърцето ми, Думите са недостатъчни да се опише това което беше ти за мен. Днес аз изгубих не само приятел, изгубих роднина, изгубих час от сърцето си. Ти ми беше като Баща дори повече !!! Искам да знаеш, че ще се грижа за момичетата, ще съм винаги на среща за каквото и да било, на каквато и да е цена, дори със живота си ще се грижа за тях ЗАКЛЕВАМ СЕ. Винаги съм се чувствал част от вашето семейство. Сега ще се грижа за моето семейство ОБЕЩАВАМ ТИ. Нали знаеш, че аз знам пътя!!!

СБОГОМ..........
Винаги когато съм го виждал съм се усмихвал. Моите съболезнования на семеиството и на приятелите му от саита.
Ще ни липсваш Сашо! Ще ми липсват усмивката и заразителният ти смях. Хубавите хора са винаги в сърцата ни, ти имаш своето място там.
Галя, Алекс, Илияна, моите най-искрени съболезнования!
Моите искренни съболезнования на близките и приятелите, почивай в мир!!!
Моите искрени съболезнования!
Сашо, винаги ще си с нас - в мислите ни, в сайта, на пленери и минипленери! И аз като Васко се усмихвам през сълзи, като си представя винаги усмихнатото ти лице. С кого ще опитаме сега оня прословут качамак и крем карамел на Пампорово... Няма да забравя и лодката в Кърджали, и минипленерите, и какво ли още не!

Ще се постараем винаги да бъдем до Галя и дъщерите ти! Почивай в мир, BigAl!

Редактирано от автора , 20.04.2009 20:09:37

Благодарим Ви приятели
Думите не стигат, сълзите не спират да текат. Надяваме се, че той наистина е на едно по-добро място.
... но не е честно, никак не е честно.......
Сбогом мило мое и довиждане на по-доброто място

Опелото ще се извърши в сряда 22.04.2009 г. от 15 часа в църквата на Централните Софийски гробища.

Редактирано от автора , 21.04.2009 11:17:13

Съболезнования....
искрено съжалявам за огромната ви загуба!
Съболезнования на цялото семейство!
Ще ни липсва благородството, чувството за хумор на Сашо с една дума той си е BigAL.
Галя, приеми искрените ни съболезнования! BigAl ще живее винаги в сърцата ни! Поклон.
Сбогом, братко Хипопотаме !
Изключително тъжна тема! Моите съболезнования на близките
Почивай в мир Сашо
Нашите съболезнования! Да почива в мир!
"Возвращаются все, кроме лучших друзей...
Возвращаются все, кроме тех, кто нужней..."

Сашо обичаше Висоцки. А той сякаш е изпял тези стихове и за него!
Моите най-искренни съболезнования.
Сбогом BigA...
Ако моите думи могат да бъдат утеха за теб и момичетата, приеми ги! Най-искрените съболезнования на този Великден!
Почивай в мир!Най-искрени съболезнования, момичета!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола