За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Търся си работа. Почти на 16 съм и съм от София. Нещо за през лятото. Владея английски от средното ниво на горе, ако това ще е от полза.
по морето колкото работа искаш...
В една клиника търсят мозъчен хирург...
BOZO: Много смешно..
Редактирано от автора , 20.06.2009 00:24:16
И наистина... раобтата е смешна, да не кажем, че е направо трагична....
Направо...
Според мен по-подходящо е да си потърсиш работа като редактор или репортер. Може пък и частни уроци по литература и български език да даваш...

Не мога да разбера, що се ебавате с момчето?!? Верно, допуснал е една-две правописни и граматически грешки, също така това може би не е най-подходящия начин за търсене на работа, но това едва ли са причини, поради които да го взимате на подбив...
Според мен, похвално е че иска да работи, а не се занимава с глупости. За което го поздравявам!
От мен толкоз по темата!
Според мен, похвално е че иска да работи, а не се занимава с глупости. За което го поздравявам!
От мен толкоз по темата!

Между другото, сега му разгледах и профила - има определено много добри снимки. За което, още веднъж поздравления, поне от мен!

Напълно съгласен с теб...но трябва да ти кажа, че това е "болест" на всички български форуми и явно и на много българи - гледай първо в канчето на другия, не дай си боже да иска да е по-добър в нещо от теб - бързо се протегни и го дръпни надолу...Някои хора не се сещат, че като нямаш какво да кажеш, по-добре е да замълчиш. Извинявам се на tetris, че му оспамих темата...

Мога да ти кажа че ако можеш да работиш като общак си е на оферта по строежите се търсат доста по 25-30 кинта на ден да местиш тухли не е зле но потърси като примерно аранжор в магазин.Но сервитьор ще ти е трудно щом нямаш 16.Потърси най малкото първо при познати все ще изкочи нещо повярвай ми от личен опит го казвам.А аа да и кво като има няколко правописни грешки не е нужно да му се подигравата ако нямаш какво добро да кажеш по добре си замълчи.Защото е гадно като си на 15 и някой седне да ти се присмива
Засрамете се малко все пак сме деца

Редактирано от автора , 23.06.2009 16:46:38
Ооо, не се оправдавай с това , че „сме деца”. Тия не минават. Точно в момента учащите се трябва да имат висока писмена култура, тъй като знанията им (пунктуационни и стилови) са най- пресни. Тази година, както и миналата, на изпитите след 7 ми клас по български език и литература въпросите бяха трудни. Трудни за възрастен, който е позабравил, но лесни за тези, които са имали самочувствие да се явят на тези изпити и които са минали годината! Това дали си на 12 или на 16 няма значение. Ти си българин и трябва да знаеш езика си, както разговорно, така и писмено! Никой не казва, че трябва да сте изклютително точни. Както аз, така и останалите допускаме грешки, но можете поне да слагате точки и главни букви , както и да обръщате внимание на елементарния словоред. Трябва малко да те е срам, че си минал до осми клас, а пишеш като първокласник. Най-тъжното е, че вместо да си вземете поука и да поработите върху правописа си, вие се занимавате с това да измисяте оправдания и да се чудите кого да обвините за частичната си неграмотност. Не искам някой да ми се обиди, старая се да съм обективна, тъй като държавата върви на зле от постоянното нехайство и пренебрежение на елементите въз основа на които е градена българската култура......ВрЕмЕ зА рАзМиСъЛ......
Ще завърша с думите на Паисий, които трябва да ви върнат малко на земята:
“... О, неразумни и юроде!
Защо се срамуваш да се наречеш българин
и не четеш, и не говориш своя език?
Или българите не са имали царство и държава?
Толкова години са царували и
са били славни и прочути по цялата
земя и много пъти са взимали данък от
силни римляни и от мъдри гърци.
И царе, и крале са им давали своите царски
дъщери за съпруги, за да имат мир и
любов с българските царе. От целия славянски
род най-славни са били българите, първо
те са се нарекли царе, първо те са
имали патриарх, първо те са се кръстили,
най-много земя те завладели. Така от целия
славянски род, били най-силни и най-почитани
и първите славянски светци
просияли от българския род и език...”
Ще завърша с думите на Паисий, които трябва да ви върнат малко на земята:
“... О, неразумни и юроде!
Защо се срамуваш да се наречеш българин
и не четеш, и не говориш своя език?
Или българите не са имали царство и държава?
Толкова години са царували и
са били славни и прочути по цялата
земя и много пъти са взимали данък от
силни римляни и от мъдри гърци.
И царе, и крале са им давали своите царски
дъщери за съпруги, за да имат мир и
любов с българските царе. От целия славянски
род най-славни са били българите, първо
те са се нарекли царе, първо те са
имали патриарх, първо те са се кръстили,
най-много земя те завладели. Така от целия
славянски род, били най-силни и най-почитани
и първите славянски светци
просияли от българския род и език...”

Редактирано от автора , 23.06.2009 19:21:43
Ще вмъкна само една поправка аз изобщо не сам седнал да измислям извинения и оправдания,камо ли пък за пред теб или който и да е друг.Просто казвам че това което е написал той не е молба за университет или друго заведение в което се изисква грамотност само казвам ,че не са нужни безмислени нападки за един въпрос дали някой предлага работа. И определено се съмнявам ,че от една пусната тема със правописни грешки че рухне държавата и образованието на България.

от една пусната тема със правописни грешки че рухне държавата и образованието на България
Вече си мисля че е рухнало...
-------------------------------------------------
Амин!
Вече си мисля че е рухнало...
-------------------------------------------------
Амин!
ТИ не мислиш и навярно нямаше наистина да е проблем ако беше единствен... Работата е там, че всеки си казва, че законите и нормите са за другите, а той ще си го кара "през просото". Жалко е. Съжалявам, че моя опит, както и на още 3-4 души да ви насочим към грешките ви, изглежда безсмислен. Ако е така, то навярно е изгубена кауза, но само за послендо ще ви препоръчам да се замислите... Сам човек не е държава, но капка по капка - вир става!!!
Kvo staa?!Namerihte li na 4oweka raota?!?

..I samo da popitam-Ima edna pesen,ma ni i znam imeto
Pak mnoo ma kefi,rai6 li?!Ne6to ot sorta-traaa-laa-laaa,bum tc,tc,bum,tc,tc,traaaa-laaa-laaaaAAaaaa...nekoi ako q poznae,6e se radwam da mi q prati,ne6to..

Пробвай с Ъпсурд- Светещи жилетки

За жалост тук виждам мисленето на един човек който вече е прекалено голям за детските площадки и е решил,че трябва да дава съвети на света тц тц тц Света винаги е една детска площадка лошото е че някаде по пътя повечето го забравят.И не ми казвай кво мислиш или аз какво мисла можеш да се изразяваш със аз чувствам защото като кажеш : "аз мисла", налагаш мнението си за тва ми казвай аз чувствам и тая групичка от 3-4 души да не се мислят че стават за духовни гурута (учители по български) защото човек преди да почне да помага на другите (да мисли) трябва да помогне на себе си (да чувства)
"...Вчера в детската градина
ток удари двама, трима.
Две дечица- веселушки
светнаха ка'т крууууушки.
...Зън,зън,зън,зън,зън,зън,зън,зън... светнаха ка'т крууууушки..."
ток удари двама, трима.
Две дечица- веселушки
светнаха ка'т крууууушки.
...Зън,зън,зън,зън,зън,зън,зън,зън... светнаха ка'т крууууушки..."

yoleks, грамотност се изисква дори, за да си вдигнеш гащите. Иначе, току виж ти лъснал задника някой ден. Мани, мани, за смЕх ше станем!

уолекс - отиди да се срамуваш и не се излагай повече!
Когато постигнеш това което аз сам постигнал за мойте години токава ми кажи да хода да се срамувам а до тогава подвии опашка и не ми се прави на интересен определено не привличаш внимание !

Редактирано от автора , 26.06.2009 20:21:44
yoleks,
Това, което се вижда на прима виста е ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН. СРАМ! И хвалбите ти, че си постигнал нещо на тези години, идват без покритие.
Това, което се вижда на прима виста е ЧЕ СИ НЕГРАМОТЕН. СРАМ! И хвалбите ти, че си постигнал нещо на тези години, идват без покритие.
Ай ем българче. Обичам
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
ит из фърстли джой фор мене.
Ай ем българче. Фром Кричим.
Днес ай лив ин Саут Дакота.
Тук май мадър енд май чичо
правят мъни в бизнес готин.
С ТИРА-а чичов отпътувах
на петнайсет, сиреч - фифтийн.
Моят чичо с гърлс търгува,
мадър бачка в клуб фор стриптийз.
Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.
наште маунтинс зелени.
Българче да се наричам -
ит из фърстли джой фор мене.
Ай ем българче. Фром Кричим.
Днес ай лив ин Саут Дакота.
Тук май мадър енд май чичо
правят мъни в бизнес готин.
С ТИРА-а чичов отпътувах
на петнайсет, сиреч - фифтийн.
Моят чичо с гърлс търгува,
мадър бачка в клуб фор стриптийз.
Бът ай българче оставам,
по душа, сърце енд боди.
Невър няма да забравя
брадърс Кирил и Методи.
Май народ из вери древен!
Май народ из вери твърд!
Ай ем българче. Форевър.
Чак до финиш ъф ъ уърлд.

За да коментирате, моля, влезте в профила си!