Популярни снимки за

Всички снимки

Победителите в конкурса "Всяко дете е звезда". Откриване на изложбата - вторник, 08.12.2009 г. ОТ 19.00 ЧАСА в Централни хали - София

Честито на победителите!
Хубави снимки като изпълнение, но нищо повече. По никакъв начин не отговарят на заглавието на конкурса "Всяко дете е звезда". Обяснете ми в какво се състои "звездното" в тези деца /може би с изключение на първата награда/. Заглавието предполага много повече, а не само щракане на симпатични дечица.
Поздрави за двете Мами,за "лаптопчо джуниър" и за tonita-дяволита Браво и пожелания за още успехи!!! [beer]

Редактирано от автора , 01.12.2009 14:24:27

Благодаря за вниманието на журито и честито на останалите наградени!
и от мен!
Честито на всички наградени ,и от мен!!!
Честито и от мен!!!
Честито и от мен!!!
И един въпрос - всъщност в изложбата само 4-мата наградени ли ще участват? /Съжалявам, че се получи известен дублаж/.

Редактирано от автора , 27.11.2009 11:54:46

Ще напиша имената на участниците в изложбата, веднага щом успея да определя кои са те, тъй като гласуването на журито беше анонимно и сега по снимката ще търся автора, надявам се до утре, най-късно до други ден да ги напиша
Достатъчно е на всяка предоставена снимка (не си спомням правилата но предполагам, че само хартиени копия гледа журито ) да бъде лепнат по един номер (а в теб да има предварителен списък с необходимите данни за участника, изведен с условен номер). Ще стане за минути !
Винаги аплодирам АНОНИМНОСТА, защото на наша почва тя е единствената възможност за що годе нормално протичане на нещо. Глупостта ни няма юлар и е безгранична, както и криворазбраният практицизъм изразяващ се във пристрастия. Колкото по-малко е естетическият багаж на зрителя-участника, толкова повече на везната натежава пристрастността - бич във всички сфери на съвременният ни живот.
От анонимността има смисъл само когато е
гарантирана ! Това означава (1 во условие) жури от лица извън ... сайта ! (говоря принципно, нямам впредвид конкретни лица). Предполагам, че е било трудно да се осигурят.
Други неща които ми направиха впечатление са, че качваш снимка, слагаш отметка и ... забравяш ! така са направили предполагам много от хората, неусигурили снимки на хартия в срок. Аз лично се сетих да проверя, понеже прочетох темата на админа ... но не всеки би го направил. => едно уведомяване на майл в срок, за участниците със снимки събрали над 4 точки не е излишно.
Другото, което прави впечатление е първият кръг - негово величество зрителят. Тотално не бръсне да уважава правилата ... т.е. да гласува/стимулира само снимки ПО ТЕМАТА ! Казаха се доста неща по този въпрос по-горе, с които съм съгласен.
Това се видя още в процеса на ... качването. Зрителят (да си кажем участник) беше изключително пестелив...или необичайно разточителен на точки към конкурсните снимки ! (обясних явлението по-горе на какво се дължи). Така лично аз имах доста кандидати по темата... които направо загубих интерес да пускам
п.п. тези дни протече аналогичен етап за класиране в друг,нефотографски сайт с много тясна тематика и ... висок тематичен праг (нека запазя анонимността му да не излезе реклама) .
Там разбира се от зрителят нищо не зависеше ...освен една награда - на публиката. Нормално е, стимулира посещаемостта.
Няколко глупави снимки пуснати накрая ... дето стояха като кръпки на изненадващо общото високо ниво на галерията ... за 0 време набраха няколкоцифрена преднина пред другите, стояли от месеци и с много високи качества. Имаше и такива . ..просто пренебрегнати от ...точки. Да си го кажем - абсолютно незаинтересованият зрител СЕГА е апатичен наблюдател и на хубаво и на лошо, с вътрешно убеждение, че от него нищо не зависи ...или дори да зависи "какъв му е келепира". Уви, това не указа абсолютно никакво влияние на организаторите при събиране на материала за изложба (и аналогично определяне на победители, от самият организатор)

Редактирано от автора , 27.11.2009 20:21:09

Честито на всички победители!

Mobby_Dick прав си крайно време е някой да бъде уволнен за лоша организация на труда

Редактирано от автора , 28.11.2009 10:23:56

Ами някой сме помислили и сме си надписали снимките!!!За улеснение на журито!!!
Хе-хе, моя апарат направо ми пише името върху снимката в долния десен ъгъл до датата ;-)
Аз пък мисля, че абсолютно всички участвали снимки в конкурса са по темата
Ако възмутените си направят труда да прочетат названието на конкурса, ще си отговорят защо е така.
Всяко дете е звезда
Единствено по силата на обстоятелството, че е дете. Ако трябваше да бъдем буквалисти, не се сещам колко снимки щяха да участват в конкурса. Поне аз не познавам много деца-звезди. Маколи Кълкин отдавна порастна. Хм, а и не всяко дете е звезда по тази логика - значи е сбъркан конкурса?
Не помня да е имало и ограничително условие, че могат да участват единствено снимки на известни деца или пък на сцена.
Така, че не ставайте смешни, големи хора сте все пак - мислете малко преди да пишете, но и се забавлявайте основно
Ако на някой все пак това му е ужасно важно, отстъпвам му моята награда с удоволствие - да заповяда

Редактирано от автора , 30.11.2009 23:46:48

Да, ВСЯКО дете е звезда, защото грее с ярка собствена светлина ... съвсем като истинските звезди. Една детска усмивка или сълза говорят точно за тази светлина. Нека не търсим детския "звезден" прах на сцената, защото той е посипан навсякъде около нас, има го в изобилие и в наградените снимки. Просто трябва не само да гледаме, но и да ВИЖДАМЕ. Още веднъж поздравления за победителите.
из разкаянията на един буквалист ...
който прие темата така, че са търсени снимки на децата когато ликуват, греят от щастие и топлят сърцата на хората около тях.

Найстина сме големи буквалисти и нищо не виждаме !
Налага се поръсени от звезден прах небуквалисти да ни отварят очите и затварят устите.

Всяко дете е звезда !

Точка !

Казано е ясно и просто.

Останалото е въпрос на време,съзвездия , звездна величина, филтри и експонация.
За в бъдеще - да се пишат и ЕГН на участващите звезди за да не се окаже, че някоя бивша звезда на снимката само изглежда като звезда, ама всъщност вече е я черна дупка, я мъглявина от каталога на Месие.
За поръсените със звезден прах НЕбуквалисти, около които е така ярко, че всичко виждат и без телескоп.

Редактирано от автора , 01.12.2009 13:25:58

И аз се нареждам сред буквалистите...
Mobby_Dick, с извинение към литературния ти напън, но нищо не разбрах:)))
Трябва ли да ме тревожи това обстоятелство?:)

П.П.Въпросът не очаква отговор. Моля да не ме въвличате в безсмислени спорове, не за това съм тук.
Благодаря още веднъж за вниманието, както и прочита:)
Въпросът не очаква отговор....но аз съм любезен да го дам
Не, не трябва да те тревожи това, че не си разбрала литературния ми напън. Литературата не е моето поприще, и напъните ми там са безплодни.
Ще се напъна в друга посока, белким стана читаем
Благодаря за трогателният въпрос.

Редактирано от автора , 01.12.2009 16:55:47

Абе не ми беше думата за "звезди" и сцена, ама нейсе...
MamaNaDvama, a и по-добре, че не си разбрала. Аз също известно време се опитвах да го разбера този човек и нещата, които пише. Отчитам го като загуба на време
Още един път поздравления за успеха!
Че някой да те е карал ?
Какъв тоя стремеж да си играеш на ...влакче, като се хващаш за някой отзад и му казваш как да вика Пуф-паф ?
Кефете се на децата си ,които ви изпълват профилите. Отдавайте им цялата си любов, създавайте дефицит на такава извън тях.
Хвърляйте си боклука ... разделно обаче.
Влакчето така се завъртя .. че аз се хващам за последната, да направим кръгче
Или по-просто и ясно - ще ревизирам профила си в бъдеще
Поздрави на разбралите.(и да не се срамуват от това)
Тухла в стената - Пинк Флойд / VBOX7
Източник: vbox7.com

Редактирано от автора , 02.12.2009 11:12:45

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола