Популярни снимки за

Всички снимки

Победителите в конкурса "Всяко дете е звезда". Откриване на изложбата - вторник, 08.12.2009 г. ОТ 19.00 ЧАСА в Централни хали - София

Благодаря ти Ваче
Чудесен избор, стойностни автори, не са случайни попадния. Честито на наградниете!
"admin, 27.11.2009 15:07 - Ще напиша имената на участниците в изложбата, веднага щом успея да определя кои са те, тъй като гласуването на журито беше анонимно и сега по снимката ще търся автора, надявам се до утре, най-късно до други ден да ги напиша"
Честито на победителите
Здравейте отново!
Всеки има свое лично светоусещане и е нормално да тълкуваме различно една и съща творба.
Мисля, че няма голяма драма във факта, че на някой не му допада избора на журито, тъй като считам това за нормално вземайки предвид горното.

Лично за мен снимката на MamaNaDvama говори много и е изцяло по темата. Виждам една малка кокона която казва "Хей.. и аз съм звезда!" За мен е по темата, за друг може да не е и в това няма нищо притеснително.

Поздрави и успех!
kozmo
аз не видях НЯКОЙ да тълкува конкретната снимка или избора на журито ! (нито която и да е снимка от избора му)
Изборът на жури го определя админ или собственик, журито пък определя победителите (независимо дали това се харесва или не на тях самите или на нас)
Нека четем преди да говорим!
Ако ти си видяла нещо подобно - посочи.
Аз лично оценката и коментара за наградените снимки съм си го запазил за себе си, както и доста други - както виждам и доколкото виждам ! Разбира се, има и конкретни мнения за най-най, но те са в позитивна насока, т.е. съгласни с избора ... други не видях !
Тук след поздравленията се изказаха и мнения за конкурса, сроковете му,въпроси по организацията, технологията, състава на журито и темата и кой как я е разбрал и колко от тези над 1300 снимки отговарят за нея. Ако ... все още не е ясно, да взема да посоча някоя снимка ... на която дете няма и загатнато :) (но може да се разбере пак криво - като нападка към автора .. а не към този, дето ги пропуска и такива)
Останал съм с впечатление, че адм. е отворен за диспути, за разлика на част от подребителите тук.
Не я разбирам само като "минете се поклонете"!...нито пък така: "Аз спечелих 3-то място, значи нищо лошо да не се казва за тоя конкурс, защото мнението ми е, че всички снимки са прекрасни"
С такива .... акценти от разни недоразбрани неща се изместват разговорите и то не в позитивна посока (конкретни захапки и кой ги прави също се вижда ясно от горе) , че дори накара някой хора да забълват един "позитивизъм", да ти се завие свят....чак и литературни оценки се заправиха.
Мнението ми не е задължително за четене, а още по-малко за разбиране, защото няма как да съм по-ясен, особено за една постоянна моя фенка, която отколе ми влиза под всеки постинг (било то техничарски) за да ми каже, колко не иска да го чете (ако, че и идея си нямам дали въобще е участничка) По жлъчта и разбирам ... че все пак ме разбира
Малко повече логика, и по-малко емоциика
Докато тук пише "сайт за фотография", а не "бгмама", мисля, че е редно да е така ...ако и темата да изглежда женска. Опазил оня отгоре, само майките да могат да обичат децата...и то единствено тях. Да са мили с тях,... и жлъчни навън
"Всеки има свое лично светоусещане и е нормално да тълкуваме различно една и съща творба." - а това когато стане възможно и найстина започне да се прави реално...искренно ще се зарадвам
Без да се самоизтъквам, предвид пълната ми аматьорщина и липса на фотографска техника /композиция, качество, светлина и т.н./, от всички снимки които разгледах в този конкурс, тази снимка ми се струва най-близка по идея до темата на конкурса. По идея, не по техника. И очаквах да видя на първите три места снимки, които носят нещо в себе си, не само хубави деца и техника. http://4coolpics.com/author_photo/12216/300326.html

Редактирано от автора , 04.12.2009 18:57:12

Наистина не е много хубаво да даваш за пример собствена творба, но за идеята си страшно права. Не бликаше от идеи конкурсът. Да снимаш собственото си дете в стотина ситуации е идейно за семейната история основно.
Съжалявам, че не съм видяла овреме твоята снимка, за да гласувам за нея.
Mobby_Dick, мнението ми нямаше нищо общо с теб, незная защо се смяташ за център на вселената. И ако се изказваш по-кратичко, може би повече хора ще те четат и от там следва разберат. Поздрави!
Още едно безпочвено твърдение! (защото аз и svet_1999 казахме, че има снимки не по темата, което ти "привърза" към конкретна снимка !)
Ще оставя центъра на теб.
И "логиката", и "оригиналността" и "позитивизма".
Скука ... меко казано ...отгоре, и под повърхността
Направете една виртуална галерия за хората от провинцията.
Идеята е добра и приложима за всички отминали конкурсни изложби - изложбата минава и отминава, а виртуалната галерия тук в сайта остава за разглеждане - да им е здрава гърбината на редакторите на сайта ако се нагърбят и с това
Днес, 08.12.2009 г., вторник ОТ 19.00 ЧАСА в Централни хали - София
ще бъде открита фотоизложбата `Всяко дете е звезда`. Тя е финален етап на едноимения фотоконкурс. Наградите в конкурса са осигурени от Централни хали - София. МЕДИЕН ПАРТНЬОР - списание `9 месеца`. Изложбата ще може да бъде видяна до 8.01.2010 г.
Да поздравя и аз всички автори на премираните кадри. Селекцията е чудесна! Малките са големи сладури всички!!

Хайде довечера да си спретнем купона, който всички те - дечицата - заслужават!
Няма да е лошо в някое кьошенце на сайта да има имената и на авторите на останалите снимки-участници в изложбата. За Прованса. Благодаря предварително!
rada_m На всички участници в изложбата ще им бъдат поставени отличителните знаци за участие в изложбата, най-вероятно ще я направим и виртуална, но не мога да се ангажирам със срокове. Ако имате път към София, разгледайте я, Надявам се, че ще Ви хареса и то много
Поради болест няма да мога да присъствам на изложбата, но желая на всички участници и гости много приятни емоции!
YouTube- izlovba.mp4
Източник: youtube.com
Понеже съм от провинцията и не мога да дойда, затова приветствам идеята с клипчето Потопих се в емоцията , на изложбата .
Автори, участници в изложбата: mama, borisovv, MamaNaDvama, tonita, spstefanov, vlado_kliucha, rosivas, vache, korben, kamenf, nothing, VoxGabrieli, SVS, Zelda, silvia, Dimiev, MauMyHaTa, dil_stil, elenajs, kuker, graal_74, gushterche, Lansky, rosi74, rada_m, rosi22, zlatina, Vladislava1306, dgateva, dimana123, enjoint, Maimunche, jordan, NIKOLO, valia999, firefighter.
Поставили сме отличителните знаци на победители и участници в изложбата. Честито и гласувайте по съвест за да се радваме на добрите снимки
Хубаво бе, да имаше линкове към снимките от изложбата, за да ги видят и хората от провинцията.
Админ, поздравления и от мен за изложбата - досега я гледах 3 пъти, с рода :). Мисля поне още няколко пъти да мина, докато е там. Наистина страхотно сте се справили!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола