Популярни снимки за

Всички снимки
Спирам да коментирам под снимките,щото:един ти вика... много коментираш,друг...тези са ти приятели,друг...коментираш щото искаш да ти гласуват!Аз приятели в сайта,които да ми гласуват нямам...Не искам да ме наричат червей......А според мен е хубаво да се коментира,разбира се,не и под всяка снимка.Коментирането е и един вид реклама.Доста пъти не всеки има възможност да прегледа всички снимки(особено напоследък)които са качени,но когато влиза и вижда даден коментар,цъка:) и отваря хубава снимка...е не винаги:)...Аз много съм коментирал,:)може да се провери,така че няма лошо да поспра:)Относно гласуването,ще си гласувам както до сега,където ми хареса!...И да правите хубави снимки еий...
Ей... не ви ли писна от тия теми напоследък? Гласуване, коментари, туй, онуй...

Аз като не съм почвал да коментирам, сега как да спра, а?!? Пък не е да не искам...

Да мисля,че е загубена кауза...
от два дни коментирам..тези снимки в които не са спазени и най-елементарните правила на фотографията и същите получават поне по 5-8 гласа на първа страница още!Но проблемът е по-скоро,че има хора които гласуват за тях..а това значи доста ниско ниво..
Ще си коментирам още ..жалко ,че се ядосвам напразно..
ПоЗдрав за бат Гичо за хвърления камък в блатото ,имаше нужда да се разквакат жабетата и да се размърдат блатните риби потънали в сладка дрямка.
Смело мога да кажа ,че нося на критика и критикувам - за мен това е важен елемент в израстването на един фотограф...и щото държа на този сайт и ми се иска той да стане по добър ,съм тук и се опитвам /по свой начин/ да мотивирам COOLегите за градивни коментари и ... в този ред на мисли да си кажа мнението :
-дали критикуващият е прав или не, критиката не ви заплашва по никакъв начин.
-ако този, който ви критикува има право и наистина грешите някъде – много добре ,това ще ви даде възможност да осъзнаете нещо, което ви е убягвало и да го поправите навреме...ако пък смятате, че не е прав, тогава защо се гневите или защо се депресирате?щом като вие мислите по различен начин, забележката не бива да ви интересува. Вие също имате право на мнение! Помнете, че не сте длъжни да се съгласявате с другия,просто си спомнете, че можете да реагирате по друг начин.
Например :
-Недейте да се оправдавате, да се извинявате, да се опитвате да убедите другия, че греши или да го нападате.
-Просто спокойно благодарете за споделеното мнение и съвета, който са ви дали и не го трийте /ако не е персонална обида/
-Дайте си сметка, че реагирате емоционално. Отделете се от емоциите си и чуйте това, което ви казват. Дали няма нещо вярно? Вие можете да използвате забележката, вместо да атакувате или да се отбранявате. Ако приемате критиката като нападение и усещате заплаха, значи сте несигурни в себе си.
Умението да пресеем интуитивно безцелната,преднамерената от така наречената градивна критика е признак характеризиращ твореца ,който е способен да се усъвършенства ,да вижда грешките си и да израства.
и да завърша с една мисъл на Дейл Карнеги :
„Несправедливата критика често е замаскиран комплимент. Никой никога не бие мъртвото куче.“

админе ,що няма емотикон за наздравица с вино?
Firefighter- [Наздраве с вино]......Точно казано!!!! Лично за себе си твърдя ,че за няма и една година схващането ми за фотографията коренно се измени и то на базата на многото коментари и градивна критика....Благодаря на всички , които го правят!!! БатГичо-хорското мнение няма да промениш....не забравяй, че тук е място за забавление...и аз гласувам за снимки, които на мен ми харесват/дори и да не са харесвани от "специалистите"/ Това си е моето мнение...при толкова много други данъци за плащане- данък обществено мнение / и одобрение/ ми идва в повече... ;) Наздраве и на теб и ....не се отказвай! :)
batgicho не си го слагай на сърце и да не ти пука кой какво мнение ще си направи за теб а си гледай собствения кеф,с най-добри чувства ти го казвам а всичко останало си го сложи през ****
Svetlio70 във връзка с репликата ти по горе,пуснали са едно ново лекарство
firefighter
батгичо, файтъре,
пуснах една темичка, която отиде та се не виде...
а доста хора се показаха и изказаха и имахе желанието някои неща да са маааалко по-добри...

но всуе е суета, както са казали...
Почвай тогава, какво чакаш, Ясене??
Как тъй ще изчезне тема! Не следя често форума, но не е нормално това ...
ceco:Така е.И тази е бегала!Аз съм много здържан човек,никога не съм отварял тема,много неща искам да кажа...но няма смисъл......що не си пия хаповете....благодаря за тях на Firefighter [wine]
firefighter: Ти щу дойдеш голям идеалист, човече. Осъзнай се в какво време живееш...

Аз пък напротив, коментирам без да гласувам
ceco: просто бива изтрита без никакво обяснение, името и беше "и азда попитам..." и обсъждахме разни интересни нещица
абе за женски става ли туй хапче или някакъв еквивалент трябва да се търси
Да,по половинка 3-пъти на ден след храна
А обяснете ми..защо хората си дават парите за да качват няколко снимки от един и същ кадър при това,че и неотговарящи на които и да е показател за качествена снимка...
Аз си знаех,че няма да издържа и седмица ..тук..

Редактирано от автора , 30.10.2010 00:45:25

Всички искаха да се освободим, но нямаше кой! - из кандидат-студентски бисери на тема "Възраждането и борбите за освобождение на българския народ от турско иго".

Гледам тук - повечето хора се оплакват: криви са коментиращите, криви са незнаещите, криви са неможещите, криви са 'червените квадратчета', и системата крива ... само АЗ съм прав, но не ме разбират, затова - протест! До тук добре, но малко странна форма на протест е това "спирам да коментирам" ... бих казал, конформистка. Защо да критикувам - да си навличам гнева на агресивната посредственост ... или да ме заподозрат в подмазване и 'приятелски' далавери - ако коментирам позитивно, защо аз, не може ли някой друг да свърши черната работа, пък аз да си гледам само хубави снимки, идеално селектирани и подредени по мой вкус, и ! Е, ако стане скандалче някъде, с удоволствие ще дам компетентно мнение 'с више', но без да се навирам между шамарите.

Да, ама не - всеки е прав за себе си, хора разни, с различни и критерии и мотиви. Истината е, че докато вие си мълчите, други ще продължат да наричат черното бяло, да си се хвалят един други по приятелски или просто - защото толкова ги разбират нещата. Ако имате собствено мнение и особено ако то е по-различно от масата вече изказани мнения за снимката, редно е да го споделите. Гласът си е глас - личната ви (и анонимна) оценка за една снимка, а коментарът е много повече: с него давате препоръка към автора и останалите посетители на какво да обърнат внимание, респективно как да я оценяват. И нещо много важно - коментарът не е анонимен, зад него стои вашето име и профил, откъдето всеки може да си направи извода в каква степен е компетентен и обективен (сравнявайки го и с други ваши коментари). Така, че ако имате твърдо мнение за една снимка - коментирайте, иначе други ще определят нейното място на сайта!

Коментари не трябва да се трият (освен ако не съдържат цинизми) - знаейки автора им, всеки интелигентен човек може да прецени доколко са компетентни и обективни.

Хайде, със здраве и наздраве!

Редактирано от автора , 30.10.2010 02:59:33

arthuro: " БатГичо-хорското мнение няма да промениш....не забравяй, че тук е място за забавление...и аз гласувам за снимки, които на мен ми харесват/дори и да не са харесвани от "специалистите"/ Това си е моето мнение...при толкова много други данъци за плащане- данък обществено мнение / и одобрение/ ми идва в повече... ;) Наздраве и на теб и ....не се отказвай! :)"
Много точно казано!

ceco:
firefighter:

Редактирано от автора , 30.10.2010 02:33:15

по желание на госпожа Шивачева , пускам хапчета и за дамите:

3 пъти по 1 след топъл душ преди лягане

Редактирано от автора , 30.10.2010 10:55:54

batgicho...чудя се кво ти пука кой, как, къде, какво и защо...я си пий винцето и се радвай на живота!
..а относно хапчетата се оказва, че съм ги взимала непрекъснато без да знам, че така се казват, тенкс на firefighter!
ceco -
Аз пък гласувам без да коментирам
Мнения не се приемат, а от писане на Браво не виждам смисъл
firefighter тенкс за аповете мое да ми пратиш некои и друг кашон
batgicho не се коси коментирай си
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола