Популярни снимки за

Всички снимки

Галерии Папарак и Ах морето...

Притеснявам се. И в двете галерии тази година няма снимки на голи каки от плажа. Къде отидоха папараците. Ще позволим ли нивото на саита да падне. Уважаеми колеги, вземете се в ръце, дигаите дългите обективи и запълваите празнината в галерията и в душата ми.
Темата е отворена за всякакъв жизнерадостен спам. За предпочитане в снимки.
deadlirics:
Хубава тема!!!
Абе то няма лошо,ама трябва и на бой да носиш!А и ако те спаси дългия обектив после току виж,случайно се видели в сайта,айде пак бела на главата!
Важно е да има дупита и сиси, изкуство без жертви не стаа.
Уникален парадокс, в тема за фотография, няма кои да пусне снимка. В тема за скандали гледам вече 500 коментара ама без снимки ????
Явно всички папаРаци са на морето ,та ще требва да почакаш...

ааа такалибило айде пускам една ,по правилата

Редактирано от автора , 26.07.2011 10:52:44

: firefighter
Темата е за дупита и сиси, а ти как я оспами с някакви неприятни образувания. Въпреки това няма да та банвам щото си единственния сериозен папарак до момента
firefighter: Право в десятката, вади още от архива.
Колеги само да мине тази седмица.Щото ми свърши лимита за качане и ще кача снимки
Недей да тъгуваш- снимки има! ;) А и файтъра няма да го оставим сам в тази неравна битка! :))))) [object][otitle]

Редактирано от автора , 27.07.2011 21:56:55

от тая година нямам папарашки ,ала ще ви разкажа какво ми се случи миналото лято ...
август бе ,в началото ,значи към паркирам си пожарникарския катер на кея и се запътвам по крайбрежната алея и току пред хотела на стълбичките - хоп едно маце ,само ,пуши и пие вино розе - това розето е много коварно вино - напива бърже и пощуряваш ,и така - щраккк с никоня /пояснявам за COOLежките - без светкавица дан са стресне/

гледам чашите до момето са три ,брех викам си - корава мома ще да е - иска тройка
.. оглеждам се и - фюит ,некой ми подсвирна палаво - гледам една от камериерките ококрила очи в никоня

и ми вика ела бе !!!
викам и - мени малко ма е страх мадам ;-)
ела бе нем та изям !
ела да ни снимаш с колежката... е ако е за снимка ,нали съм ПРО-фи ,нем се дърпам
щраккк ,ама никоня как му щракна затвора ,оргазъм за ухото

я да вида как стана фотото - гледам на прозорчето отзад - леле мамо вък на джамо - нема фокус ,ей това сефте ми се случва ,никон да нема фокус ,това се едно млада булка първескиня капка млеко да нема ...зуумнах е разбрах де е проблема ,фокуса избягал отзад в рекламата на никон

ама то щот рекламата яка - ви ковър йо дисковър - в превод - никон що види и око ш'му завиди
викам и на камериерките - я така малко по бавно една по една - да наточа фокуса

ама на нещо по забележимо кат детайл

фокуса наточих ала от стари папараци бях чул че на дупе най-добре се настройва ДОФ-а

щрак един профил на дупе ...
ама от последните лекции на ГАФ-а знам требе да си е дупето в анфас

оправих и ДОФ-а ,остава белия баланс - гледам другата камериерка с праосмукачка и бял надпис - Опипай Ме ,

трудно е за фокус ,мъка е - малко ситни буквите ала ний никонците за мъка сме родени ,щрак щрак ииии нещо ми се видя много цветно зърно по матрицата

загледах се верно зърно има ама не цветен шум от матрицата ,това си е цицата

а слънцето августовско пече ли пече - настана жега

сега ако някой ш попита хубави камериерки ама що не ги снимах в цял ръст ,ами щот много дългокраки

после и много любопитни

току ако има дадеш повод в обектива се навират

та така пощраках ги малко ,ама те много палави
и щот беше жега и ми се допи бира
им предложих дакат си пия бирата да ми почистат катера

много се умориха девойчетата

а аз доволен ,вместо заплащане им обещах привечер да им направя една по разголена фотосесия с никоня на кея

..... FIN !

Редактирано от автора , 29.07.2011 11:09:04

Файтър, е те сега вече разбрах , колко важен и верен избор съм направил с марката....чудех се аз как се получава така, че почти с виждането ми на някой "обект" и се чува "шрак", а после ходи се оправдавай ,че ти всъщност не си искал да снимаш...Никона си е ценител на хубавото...))))
Е, случва се понякога и да ми обърнат гръб

Ravda_1276.JPG - разглеждане на изображ...
Източник: prikachi.com

но то не е заради НикоН-а......

Редактирано от автора , 28.07.2011 13:16:22

Венци-Файтър, и викаш всичката тази хубост си я нащракал с Д 700, а?
"От: Arcadia
Изпратете лично съобщение | Добавете към вашите контакти
Дата: 29.07.2011 00:07 Отговори

Венци-Файтър, и викаш всичката тази хубост си я нащракал с Д 700, а? "

Ванка ,тъй амчи как
то на всяка снимка по горе има екзиф - пише си :
Автор-В.Гълъбов ,дата 4 август 2010 ,заснето 18.30 часа,камера Никон Д700 ,скорост ,бленда и фок. дължина и т н
така че пускай в базара тия пентакси дет си ги сбрал на половин цена ,Стефанов ще ги лапне кат куцо пиле домат и взимай некой убаво стъкло за Д700 ,време е да влезеш в А-група
А бе викай да помагаме с момичетата. До неделя съм тук и пак заминавам. И да попитам само? Това новият екип на пожарната ли е? Ицо!
RATTONNI е тая година нема да викам ,ш ода по гръцко да снимам поликала гъркини с дебели дупета и полиореа гръбави носове
хехе,браво на никонджията, верно за мъки сме родени,то едни мъки,еле ако решат да потретят:))
firefighter-Аааа не думай,от гледката по гръцко ще омекне пожарникарския шланг.Идвай къдя Фиордско там може и да кокаляса!
firefighter: Ако си мислиш, че по гръцко ще снимаш млади гъркини по плажа - много си се объркал. Там по плажовете само българки, румънки и сръбкини. Аз 6-та година ходя там и млада гъркиня на плажа до сега не съм видяла, само сбръчкани баби пенсионерки. Младите гъркини бачкат по заведенията и хотелите.
vess_ta предполагам първите няколко дни няма да има ,докато разберат ,че съм там ... после незнам дали ще им смогна

Редактирано от автора , 30.07.2011 23:02:47

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола