Популярни снимки за

Всички снимки
Моите предложения:
Евентуално за февруари :

Или пък за декември:

Венци, зимната разходка ме грабна най-много :)

Редактирано от автора , 28.10.2011 16:01:24

Великолепна идея! Чакам с нетърпение появата на календара! Ще съм любопитен и за инфо, от къде, евентуално, да си набавя произведението :)
А не разбрах еротичен календар ще има ли или не, че да се включа и аз?
Календарите не могат да са различни!!! /за такава цена/
firefighter - януари

kokofresha - декември

graal_74 - септември

Blackthrone - май

това засега е моето виждане ,но не е крайния вариант ,просто вариант,един колега сподели че би било добре снимките в календара да са тематично обвързани ,примерно само планински пейзажи ,което е естетически обосновано ,ала мисля че може да разчупим тесните граници и да подберем характерни снимки по скоро обвързани с сезона и месеца ,естествено няма как да вместим голо тяло и макро или портрети и спорт ,по скоро темата която предлагам е да е ориентирана към природа и пейзаж с или без човешко присъствие
От мен- за зимните месеци:
Team work - - 4CoolPics.com...
Източник: 4coolpics.com

или някоя от тази поредица...
За пролетните: Пейзаж - Фотограф jordan - Снимка - 4Co...

За летните:
Пътешествия - Фотограф jordan - Сним...

Природа - Фотограф jordan - Снимка - 4...

Пътешествия - Фотограф jordan - Сним...

Добре дошли в Силвъртън,Колорадо...

За есенните:
Всичко останало - Фотограф jordan - С...

Редактирано от автора , 28.10.2011 19:21:12

Нещо розАво в оранжеви нюанси :)
http://4coolpics.com/pics/0512/170620512188.jpg

или пък:

Редактирано от автора , 28.10.2011 20:20:21

Предлагам за юли:
За август или септември:
За август или септември:
Август/?
Подберете си добре снимките да си пасват че ще стане шаренийка голяма

Аз засега се въздържам макар че имам снимки за доста от месеците.

Успех
Ноември?
Две летни снимки
Две летни снимки
Завои - Снимка - 4CoolPics.com...

Тишина - Снимка - 4CoolPics.com...
Една есенна Земните пластове 3 - Снимка - 4CoolPic...
Браво бат' Венци, чудесна идея!
Аз кандидатствам за м. МАЙ:

и за някой от летните месеци ЮЛИ-АВГУСТ:

Айде, за идеята по едно бърбънче...
Хубава идея, бравос! :)

Само... защо авторите, които предлагате снимки, не се ограничите само с предлагането, а да помолите Админа да събере 2-3-ма разбирачи, неучастващи с кадри, за да направят селекцията и подредбата... щото е важно да го $&@... Сещам се за Боровинката примерно и някой друг от старите муцуни в бранша. Нещо като жури (Админа спокойно може да си премълчи кой му е помагал в избора и подредбата). Щото така авторите сами... пак ще има разсърдени или най-малкото недоволни. А повече от 1 календар не си струва, май.

И откровено си го направете като календар на 4coolpics.com - така е лоялно, логично и честно. Само Пламен е добре да си пипне едно малко по-джиджено принт-лого, да върви и пасва на най-широка гама снимки... по възможност, де! :)

И накрая ни викнете да го полеем като му дойде времето! :)

Хайде хаирлия.
VoxGabrieli:

Как пък от всякъде започна да валят идеи и акъл! За този календар Венци имаше питане: "кой иска да се включи?" и то при положение, че всеки си плати поне 10 броя за скоромната сума от 70 лева. Не съм съгласна да се намесват журита, админи, боровинки, малинки, шуринайки и всякакви други ентусиасти с идеи и предложения за кадри и оформление!!!
Право на мнение спрямо предложените кадри и оформлението на календара, би трябвало да имат само и единствено участващите с кадри, защото те си ПЛАЩАТ!!!
vessta VoxGabrieli го е написал много добре даже,става въпрос компетентен човек на тема календари да помогне при селекцията на снимките да са тематично подбрани защото например пейзажи и китки не се връзват в един календар,при кофти селекция ще стане мазало.....ама то това си е до вкус де

А право на мнение има всеки в този форум пък това какво ще си изберете си е ваш проблем,само не опорочавайте хубавата идея на файтъра

Като гледам някои от по-горните снимки ни бих ги сложил в какъвто и да е календар.

Редактирано от автора , 29.10.2011 17:44:41

Svetlio70, точно с такива изказвания като твоето се опорочават нещата!
Дали ще е шаренийка или няма да е - това е решение на хората участващи с кадри.
А за това, че не харесваш моите китки - хич ми не пука!

Имайки предвид вече многото мераклии за календара и АКЪЛИИ, аз се отказвам.
Венци, ако обичаш, моля - отпиши ме! Не желая да участвам в такава шуро-баджанашка масовка с участието на "журита, админи, боровинки, малинки, шуринайки и всякакви други ентусиасти".
Веста мноого се палиш,кой визира точно твоите китки,китки имам и аз и продължавам да ги снимам,просто пример давам ама явно не си схванала какво съм написал.
Аз напук на теб пък ще взема да участвам и ще изпраскам тук 100-на снимки
Интересно как някои потребители се явават, като по сигнал...
Други, които смятат, че биха били способни да издадат собствен календар... - да го направят! Файтърът се файти "За Родину" - "за сайту"
Ще се радвам да видя на бял свят "Идеята" - Много! Има какво да се покаже!
За Файтъра
Svetlio70, може да съм русичка, но не съм тъпичка! Много добре разбрах какво имаше предвид.
Пожелавам ти успех със стоте снимки .
Абе мисли си каквото си искаш,твое право,нямам намерение да ти се обяснявам!

Поразгледай няколко календара и ще зацепиш за какво иде реч
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола