Популярни снимки за

Всички снимки
piliev ще си изпрати снимка, не се е отказал (просто не си е бил дома)!
То октомври си е циганско лято. Трябва за се отрази с подобаващ кадър :)
Тъй, тъй , аз затова му предложих тази да изпрати:
Предложение за октомври Есенни цветове - Снимка - 4CoolPics.com...
Източник: 4coolpics.com
Пуснах 3 снимки за октомври, дано да си изберете една. Успех!
az 15br
за мен 1бр, сложи го към бройката на Граала, ние с него ще се разберем
Аз ще взема 5, ако останат -може и още.
Ще взема 5 бр, ако останат, ще взема още 5.
Ако все още има ,за мен 2 броя
все още има 50-на броя ,в момента с COOL-ежката правим и уточнявам дизайна
първоначалния вариант бе такъв :
отказах се ,доста място заемат цифрите ,а все пак календара е фотографски ,после стана така
ала и той отпадна ,името на автора се натрапва прекалено ,сега съм на трети вариант
ообаче се чудя ,дали това "2012" да присъства на всяка страница от календара ,а няма къде да го вместа ,дали да го махна - така след време календара пак може да се ползва на някоя високосна година
впрочем давайте и вие идеи ,ама бърза - че времето тече
Втория вариант, като името на фотографа се сложи долу вдясно на кадъра и не с толкова едър шрифт.
Без 2012 и месеца също с бели букви?!? Или ако има възможност да се намали шрифта на датите, месеца и 2012 да си слезат пред тях под снимката...
Съгласен съм!

При първия вариант се губи прекалено много от фотографията.

Ако се тръгне към третия - по добре без годината... или да е значително по-малка. Прекалено много тегли погледа.

В крайна сметка ми се струва че нещо между втория и третия вариант ще стои добре. Ако трябва да съм точен от втория вариант ми харесва разположението и стила на месеца, а в третия - отделните дати и автора.

Линка предполагам ще бъде към страницата на автора.

Предложение:

rokoko, точно нещо такова имах предвид :) И годината черна, а може би под месеца...
rokoko
kshivaceva:
Кой да е отгоре, няма значение.
Обаче цвета на годината требе си е червен. Така се асоциира с почивните дни (в случая събота и неделя) и демек - годината си става един вид празнична!
значи варианта на пРОРОК ОКО
rokoko
Подкрепям и аз варианта на rokoko!

Годината - с червен (усмихнато-празничен) цвят, а не с черен, нали не правим календар на маите?! Шегичка де, нямам претенции към цвета.

А за подредбата - най-добре си е така (с месеца отдолу), в противен случай се натрупват само цифри на най-долния ред и не става много добре ако се прочете:
"2012 1, 2, 3, ......"
По-добре звучи:
"ФЕВРУАРИ 1, 2, 3, ......"
И с годината като се чете, "година - месец - ден" е по-логично като последователност, отколкото "месец - година - ден", струв ми се ...
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола