Популярни снимки за

Всички снимки

"Снимка на седмицата"......на къде върви тоз сайт....

Редактирано от автора , 01.12.2011 09:45:39

Ако бях дал пример с твоя подценена снимка, сигурно нямаше да бъдеш толкова разрушително убииствен към скромното ми творчество!?
Но прощавай моето невежество. Не бях толкова запознат с други подценени снимки, щото в тая анархия следя коментарите само по мойте (както казах)
: vladimir12:
неее, просто на тези хора това им харесва, т.е. разни хора- разни идеали
Ми източване на картата са си я.Аз кво казвам.
(по -точно щеше да е да кажеш хабене на филм - щото е по-скъпо. А най-точно - губене на време. Но ...ако си наблюдателен има години паузи)
Ходи на фотокомюнити - там съм използвал по една снимка от карта, и може по да те накефи галерията ми
Но що се уторачи в мен бе, непознати ...аз това се опитах да ти обясня

Редактирано от автора , 01.12.2011 09:46:42

Трудно е да се преживее от висотата на твоят Черен трон, нали?
Реши да развееш мантия и да го забраниш

Уви, не съм си измислял ника сам ... а приятелка ми го даде по моя молба да избере ... цаца на мен по-ми харесва, някакси по-влиза навсякъде, и никак не я преследват царете на моретата

А ти на колко си години прощавай, че те питам!?
И без това се освини темата с якото ти цвъркане, опс баритон . Пък и не те изтриха

Редактирано от автора , 01.12.2011 09:45:58

Чао.
Лека вечер.
Вече не ме вълнува възрастта ти.
Ако беше жив , Марк Твен щеше да стане днес на 176 години.
Един цитат от негова книга си плаче да бъде сложен точно в тази тема
"Шумът нищо не доказва. Кокошката, снесла яйце понякога кудкудяка толкова силно, като че ли е снесла малка планета. "
Първата си книга пише на 40 години.
Един цитат си плаче да бъде сложен точно в тази тема:
"Пораснаха пилци - пойебаха квачки"
kalinabor
Това е най-мълчаливият форум , който съм срещал!
Темата за "Sony alpha 350 - обективи и изображения с тях" е на 12-та позиция на първа страница в секцията си, като съм я пуснал когато си купувах апарат преди 4 години !!!
За базара ...ми той се замразил направо, какво да пускам! Подобна е картинката.
Темите направо хващат паежини.
И не мисля, че това е хубаво.
Както виждам, подмолно се контактува активно.
Но на някои много им харесва. Колкото настояващи да се мълчи тук , колкото агресивни и саботиращи тук- толкова разговорливи и хрисими там другаде. Някои така търсят призванието си.
Ваша работа.
Лека нощ и на теб.
"jino:Снимката е готина и си струва всяка една точка."

възможно е ,ако ги осребрява индивидуално на гласувалите
Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.

т.е. по нашенски речено- никога не спорете с идиоти защото падате на тяхното ниво, където вече те (идиотите) са в свои води и ще ви разбият с богатия си опит

Редактирано от автора , 01.12.2011 14:59:34

На баба ти фърчилото.Познаваш ли я за да говориш.
Далеч съм от мисълта да я защитавам по един или друг начин ама като чета такива врели некипели...
Красена снима по добре от 99% от тукашните потребители. Нещо от фотопавилиона ли ,тя отдавна вече не работи там
Каква нечувана невероятна мъдрост. Благодаря ти, че ни я преведе.Каква благодат е да си текстилен инженер.
Затова скачаи от километричният камък горе на черният си трон, където буби ще ти тъкат златотъкани плащеници а ти шарени черги. Не налитаи така като батман разни мухлясали галерии и цвърчащи автори. Аз ще се направя , че бримката отзаде ти се не види - само цъкни още едно dell на постингите си с простотия и обиди за да не ти мирише дирята и да разваля красотата.
Хайде, спази голямата мъдрост, и лека нощ отново.
И що се карате, сайта си е толкова смешен колкото и в началото
Дори и повече
svetozarkrastev защо се ядосваш?
Фотката си е направо за снимка на годината!
Кадриране,композиция всичко си е перфектно
warrrrr маке лове нот вар
"При установяване на "приятелско" гласуване за снимки със съмнително качество дежурния администратор има право да отнема точки от снимката и/или отличителни знаци на гласувалия, временно или за постоянно по субективна преценка."
Не разбирам за какво е цялата тая дандания... Това са част от правилата - дано само администратор/ът/ите не сметнат това за коментар на тяхната дейност/бездейност/, че е забранено пак според правилата на сайта.
Никой никого не държи тук насила. Видях, че няколко страхотни фотографи са имали участие в този сайт, и в един прекрасен ден са спрели да публикуват.
Може да решите дали ви е комфортно или не и да останете или не, но не виждам смисъл да се обиждате един друг.
mimoza5
За едни темата вече беше тотално отплесната, след настоичиво и последователно влизане с персонални обиди. Ето всичко е над теб и чети, все още не всичко самоизтрито - поне началото. Причина и следствие. Можеш да видиш кой и как е започнал.
Още след първият обиден пост, помолих админ да изтрие натрапника. Това не се случи , а вторият продължи с обиди.
Причина и следствие - добре е да се отчита добре този закон. В случая не бе - нито от админ, а виждам и нито от теб. Общият знаменател не е добро решение.
Винаги е имало и ще има хора с болни амбиции, които да минават границата на допустимото и да те дърпат нон-стоп за косата отзад. Особено пък като мислят, че така стават герои в един друг сайт, където участват. На мен найстина ми е болно да гледам как така елементарно сайта така се доминира и държи в подчинена позиция там, някъде долу.
Аз ,макар и обиждан съм се въздържал от обиди - и това можеш да провериш.
За последното си много права."Никой никого не държи тук насила. Видях, че няколко страхотни фотографи са имали участие в този сайт, и в един прекрасен ден са спрели да публикуват."
И аз започвам да се убеждавам, че това май най-се харесва на всички. От повечко решителност и смелост да се прилагат дори текущи правила ... всеки бяга.
Ами успех.
Мен ме пиши емигрант.
Кашалоте, извинявай за всичко, не бяв прав....не знам как можах така да те нараня

Редактирано от автора , 04.12.2011 00:19:31

Хей,
нали нямаше да спориш
Казах ти, че снимките ми са буклук а аз бездарник.
Смеи си се тихо на това ... щото темата е друга.
Нам що те избива така начи
И аз съм забелязала, че колкото "по-активен" е човек и колкото повече се "разписва" под чуждите снимки - толкова повече гласове получава сам... Това мен лично не ме засяга, защото нямам амбиции в сайта, но малко намирисва на клюкарник и лицемерие... Нещо много далече от профисионализма.... Може би е редно гласуваането някак си да се отдели от коментарите, за да е анонимно и хората да гласуват "по съвест". Или пък коментари от типа: "Да!" "Харесвам!" и пр. да се забранят. Т.е ако човек няма какво да каже - да не го казва...

Струва ми се, че идеята на сайта е сериозна и професионална работа - според възможностите на участниците, за да се усъвършенстваме в творческите си търсения. Критиката би била нещо полезно, ама много рядко се случва
kolobra
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола