За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Все пак един ог вас трябва да прояви разум и да не пише повече в тази тема. По-мъдрият отстъпва
Редактирано от автора , 07.01.2006 22:33:59
Иначе ще се карате до безкрай..........
Ами да прояви - НЕ АЗ ЗАПОЧНАХ това -
Тъй де, ама няма нужда за всяко нещо да се карате.
не се карайте, на всички ще ви туря по една титла отпред...ама по мое осмотрение
Козмо - аз не се карам - най-спокойно отговорих на молбата ти - написах си ника и името... след което някой форумки почнаха да остроумничат... земи си поговори с тях... явно имат проблем некакъв
за мен темата (ако Госпоицата не се обади) е приключила...
за мен темата (ако Госпоицата не се обади) е приключила...
дам да е жива и здрава майка ми че покрай нея се пречупих да гледам латино сериали
jumbo, мойта не успя да ме приучи! Ше чупим телевидението скоро!!!!
ми докторе и ние сме учили повечко години ама не се кичим с титли.... влизаме си с обикновени имена
май това имаха предвид хората
май това имаха предвид хората
Ами по паспорт Джъмбо се водя така... А ако те е срам от титлата ти... ми жалко.. аз неам такива проблеми (виж колко е по-добре да се говори разумно и спокойно) - с теб винаги сме се разбирали...
jumbo: А стига почва пак и ти......
ЧЧЧЧШШШШ АЛООООООО - Елришата и Сираков !!!!!!!!!! ТОВА НЕ ВИ Е ФФ.НЕТ - аре разправяйте се ДРУГЪДЕ А !!!!!!!!!
Владо, кажи ми ,че си с ОНАЯ физиономия! Кажи ми! Кажи мииииииии!
А така, сега AGISOFT ша ва оправи
ааа,внимавай с думата "оправи",че някои я тълкуват погрешно
маааалко по-зла е само дето ракията ми е малко още но и без нея се оправям
vadin: ми така де .... аре стига с тия сапунки тип внецуелски серияли по дяволите ..... Козмо си пита съвсем нормално а то кво стана .... пак сапунка
vadin: ми така де .... аре стига с тия сапунки тип внецуелски серияли по дяволите ..... Козмо си пита съвсем нормално а то кво стана .... пак сапунка
той в момента е аги хард щото софта му е в мен
Извинявам се на Козмо,че така се разводни темата,ама не ме сдържа...още се хиля с глас
почва веселба, усещам
веселбата ще е като козмо се появи с плаката тогава туко виж сме се разревали
дано да стигне мястото за титлите!
нали? да не забрави да раздаде безплатни визитки на всички, за да има безплатна реклама няма за всичко да си плащаме, я, малко ли безплатно добро настроение създаваме?!
Агисофт - аз не се разправям - ФЕТИША е с проблем (явно критическа или пък мензеса и закъснява - знам ли) и е решила да се прави на остроумна...
Обществените защитници не закъсняха да се появят - похвално е (фетиша, агисофт, джъмбо и може би балевски) срещу самотния сираков - дето се вика чесна игра...
Ма давайте забавно е
Обществените защитници не закъсняха да се появят - похвално е (фетиша, агисофт, джъмбо и може би балевски) срещу самотния сираков - дето се вика чесна игра...
Ма давайте забавно е
За да коментирате, моля, влезте в профила си!