Популярни снимки за

Всички снимки
Ох, Сираков, надявах се да не ме разочароваш, но ... уви
Е, надявам се Елришата да бъде умно момиче и да постъпи разумно оттук нататък - Деси, я "направи добрия избор"
Тя ако беше умна нямаше да започва този цирк
И сайта се побърка - прати ми отговора преди съобщението на Сираков.
Хайде да му дадем почивка и на туй чудо, че и то прегря. Ще му трябва Доктор да го оправя, пък на Сираков не може да се разчита да спре да тормози сървъра
Защо искаш да спра нещо, което не съм започвал?????
Как защо!? заради сървъра, не заради хората - то с хората оправия няма!
Извинявам се на всички (присъстващи в списъка)за причиненото главоболие, оказа се че няма да има място за имената на авторите, ако ги сложа не остава място... за мойта безплатна реклама (приятелю balevsky). Много ми е тъжно, ма к'во да се прави, животът е несправедлив, свиквайте...ХА-ХА-хъ
Предлагам боксов мач между двамата "каращи" се. В три рунда, по 2 минути всеки. Рефер ще е Згрънц. Даваме 7 точко аванс на Елриша.
За залози-към мен.
Flowerfly - Мая Станчева ( v sluchai che ti potrqbva syjalqvam che tolkova kysno se vkliuchih,no po uvajitelni prichini figurirah izvyn dyrjavata,ta sym popropusnala dostaaaa )
iskam i za men plakat

Редактирано от автора , 08.01.2006 09:19:59

alexcubata: 7 tochki ot men za nsirakov :) iskam spravedlivost i ravnopravnost ;)!!!

Редактирано от автора , 08.01.2006 09:28:44

Flowerfly - ОК, за теб залозите ще са без Handy cup :)
Re: ВАЖНО!!!
От: ceco
Дата: 07.01.2006 17:58 Отговори

ceco - Цветан Остромски

Re: Re: ВАЖНО!!!
От: ceco
Дата: 07.01.2006 18:11 Отговори

На научната си степен и звания (ст.н.с. II ст. д-р ... ) не държа, тъй като не са в областта на фотографията или сродни изкуства/науки, но ... както решите

"Каза Цецо и замълча, нямаше смисъл да словоблудства и напада, когото и да било, знаеше колко струва!!!"
А Вадин и Вокса няма да ги повтарам! Сайта е за забавления, но защо за хора със странен вкус към забавленията??????? Или може би, тези които не се забавляваме от полемика в жълто, та чак зелено сме странни?
...шегуваш се:))) в тоя форум темите претърпяват такива метаморфози, че ако пуснеш такава с изначална идея "elrisha vs nsirakov" нищо чудно към края да се роди бебе
Козмо - много моля да не говорите глупости за мен - Елриша ми стига
Бебе ако се роди няма да е от мен повярвай ми....

____

Едит - що нямате ревящо бебе емотикон

Редактирано от автора , 08.01.2006 13:10:30

Kozmo искаш да кажеш, че като напиша сега това :

"Smile - Мартин Янков "

няма да има смисъл заШТото няма да има къде да се лепнат тея 10-тина буквички . Еееех, а аз толкова да се надявам . Нищо, другия път, нали?
добрутро на всички!
elrisha, на добрутрото не му ли е местото в чата?

Иначе, ако ще го обръщаме на чат, виж в другите теми некъв младеж се е изказал по твоя въпрос със затъмнението
Декстер, извинявам се че Ви поздравих!Отивам да си посипя главата с пепел повече няма да правя така
tkostov - Чавдар Костов
Optio - Александър Михов
tkostov, трябваш ми много спешно! Пускам ти писмо, погледни си пощата моля.
tkostov, грешка - объркала съм се.
Моля някой ако знае имената на dreamfall да ги напише, в профила и има само Десислава.
graphic - Тенчо Петков
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола