Популярни снимки за

Всички снимки

Защо се трият коментари на снимки, които съдържат критики?

Преди да критикуваш някой, трябва да го обичаш, той да вярва , че градивно го критикуваш. Но критиката не трябва да е демонстративна. От спорта знам, истинския спортист трябва да се наложи , да победи по-слабия с малко надмощие, без да го срази. Същото е и с критикиката. Най-добре става на клубно ниво, очи в очи двамата. Но не може да се чете критика от човек, който изглежда в очите на критикувания като турист с фотоапарат. На тази страница има само един фотограф, всички други сме любители. Нека да сме по скромни, да ни обединява желанието всеки един от нас да споделя радостта от кадъра, който е направил и споделил. Успехи на всички !

Редактирано от автора , 16.01.2013 11:01:13

Аз пък си направих регистрация тук, именно с цел да получавам само и единствено критика, за да се науча да снимам, но наистина такава напоследък липсва. Почти всички снимки си ги качвам в галерия "Искам критика", но не получавам такава
Аз,лично,не се чувствам достатъчно компетентна,за да критикувам свободно,но определено ми прави впечатление,когато снимките не са преоразмерени правилно и това силно си личи,а пък събират луди гласове!Тогава няма как да не взема отношение и е глупаво -както наскоро направи един съфорумец- да спреш коментарите с оправданието,че "не ми се занимава",видиш ли!Не се иска кой знае какво усилие,а резултатът може да е само от полза.
да се похваля: Още един от юзърите тук забрани коментарите ми под снимките си, точно след като съм изкритикувала една от снимките му/и.
Избери си друг обект за критики. Тук има много които го заслужаваме :)
Ти пък ,тук всички сте ПРОта.
Администратора на този сайт също не търпи и не се вслушва в критика.
То затова и нещата тук не могат да надхвърлят определена граница на развитие.
Но както не за пръв път ще кажа "пазарна ниша " какво да се прави .

Редактирано от автора , 18.01.2013 06:58:54

предлагам на админа да включи в секцията с медалите на заслужилите ПРОфите тука освен синьо и червено квадратче и още един вид квадратче- жълто , за най-критикуващ ,ама само за първата десетка критикари да е , да се знае кои сме попо най , аз и джино определено ще сме от жълтурите ,стефанов и светлю70 тоже , ей на напоследък и П-е-т-ю показва данни че го е хванала жълтеницата , обаче кака Ния и КраситоТед хич нямат шанс
Като стана въпрос за критики аз съм на 15 тепърва си взимам професионален фотоапарат и съм качил 5 снимки (лимита за седмицата) и не бих отказал малко градивна критика да подобря снимането си .Се пак съм млад и е добре от сега да знам как да снимам а не 10 години да се самозалъгвам и после защо не ми върви .
А ако научиш първом правописа на родния език (знаеш,навярно,че има препинателни знаци,нали?),може и още по- да ти потръгне

Редактирано от автора , 24.01.2013 07:26:02

"Преди да критикуваш някой, трябва да го обичаш, той да вярва , че градивно го критикуваш."

- Що за куха фраза!
Защото му е красив ника ли трябва да го обичам !!
Mobby_Dick явно в тоя сайт много се обичат някои хора,току виж се и вземат
Mobby_Dick,Svetlio70,фразата "Преди да критикуваш някой, трябва да го обичаш, той да вярва , че градивно го критикуваш." е моя ! След като не сте разбрали смисъла на израза , значи само си пишете и дори и Вие не търпите критика. Само си помислете, кой би харесал Ваша критика, дали сте желани . Аз лично не вярвам почти на никой, ПОЧТИ, в градивнот на критиката на хора, които го правят, за да бъдат забелязани, да не бъдан в сянка в този сайт. Вложет повече смисъл и авторско виждане, авторско разнообразие и интелект в снимките си, радвайте се на чуждите снимки и критиквайте повече своите.Аз лично показвам, имам нужда от критиката само на няколко хора в този сайт, на много критики гледам с насмешка. От сърце Ви желя успехи, защото "Преди да критикуваш някой, трябва да го обичаш, той да вярва , че градивно го критикуваш."
Джордан виж аз знам за преминателните знаци и ги използвам в час по бг правилно ( ще имам 6 за срока),но просто не обичам да ги слагам ,когато пиша нещо набързо :–). Сравни моето писане на кирилица без преминателни знаци с това на връсниците ми - латиница + таблицата за умножение в писането 7-т 0-о 4-ч 6-ш 1-ъ и така някой пишат @ вместо а .....абе аз съм си направо със златно писане
До Luci...
Как е възможно да ти пишат отличен, ако не знаеш, че се пише 'връсТници'?
Скок подскок ..........

Djoro търпя критика ама ако я има,за съжаление под снимките ми такава няма.
Аз пък нищо не знам за преМинателни знаци
"За да критикуваш някой трябва да го обичаш!"
Май е време да се научим да обичаме
Малко спамче но лесно тани :–) просто учим за Илиада и сме на гръцка тематика , а аз от 10 годишен знам всички митове легенди и подобни свързани с гърция + добро писане ( да 2-3 грешки на ЕСЕ НЕ НА РЕД!!! е допустимо ) е равно на 6 :–) Ще си кача снимка с бележника хД и да кшивачева знам че е преПинателни знаци просто ми е по лежерно но както виждаш знам къде ми е грешката :–)

П.П-За да не е баш спам и да има нещо по темата ще кажа че не е нужно да обичаш някого за да го критикуваш по скоро се има предвид най-вероятно че трябва да си приятел с човека за да го приеме като градивна критика :–)

АКО ИМА ЖЕЛАЕЩИ НА ЛИЧНО ДА НАПИШАТ НЕЩО С ГРЕШКИ ДА ГО ПОПРАВЯ И ДА ЗНАМ КЪДЕ ТРЯБВА ДА СА ЗАПЕТАЙКИТЕ В ТОЗИ КОМЕНТАР :–)
Е, щом го можеш - просто го показвай! Какъв е проблема? От кого криеш това, което можеш? - или мислиш, че така е "по-интересно"? ... Това с "лежерното" го заеби! То си е тъпо!!! Тук говорим на български език, май?! ;) Или се ебаваме с него, а?

Редактирано от автора , 26.01.2013 21:06:22

Айде и аз да се запиша.
Някой като не търпи критика,ами да не си прави профил в такъв сайт.Аз пък се радвам на критика,особено като е обоснована.Друг е въпроса,че всеки има свое виждане за нещата.Мен тук доста хора са ме "хапали" и съм се радвала,защото ми обръщат внимание на неща, за които не съм се и сещала.Някои даже и лични съобщения са ми писали,за да ми обяснят по-подробно. И се радвам,че има такива хора :)
Не се сърдете на Luci, не го защитавам, но 90%от учащите в момента така пишат. Добре , че не учат китайски писмен и говорим език. Хубавото е, че един млад човек се занимава с фотографията. Надявам се, че един израз "От все по-лошите деца стават все по-добри родители" ще заработи и тук.
Така е пишат в "интернет жаргон" макар да са се справили на матурите по български език и литература отлично. Не можем да го разберем. Явно е част от кризата между поколенията :)
Леле аз как яко ги коментарите,
само като видя някой дето не ми харесва и хайде, заминава.
Щото и моите ги трият де.
А и се блокирваме понякога с някои другарчета и така.

--------------------

Абе то си личи кога е писал човека за да се заяжда.
Понякога правя редакция на някоя снимка ама рядко реагират положително.
То като му кажеш нещо че оплескал някой, все едно си му бръкнал у дъто направо, подскача като ужилен.

Един път една госпожа направо си изтри снимката, щото бях писал че погледа не ми харесва.
Ама то е прекалено лицемерно само хвалби и точици.

Редактирано от автора , 05.02.2013 00:21:56

Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола