Популярни снимки за

Всички снимки

Защо се трият коментари на снимки, които съдържат критики?

добре си хортувате но никъде не видях конкретен пример- дадено произведение-ответна критика. Резултата е ясен- предизвикване на забрана :)

Та ако искате да сме малко по-конкретни
требе да се въведе регистър на най-критичните коментатори ,та и аз да се видя начело на класация ,инак както е сега нема тръпка - пишем - трият ,куче влачи рейс - дира няма
Тази тема хич не е станала по интересна за последните месеци. Просто матрияла си ни е такъв. Големите автори в този сайт подкрепиха тоталната посредственост, издигнаха я на пиедестал. После обидени подвиха опашки и заминаха за някъде. Админите раздадоха премии на една купчина некадърници, а същите тези некадърници се заобиколиха с агитки. Ревете заплашвате псувате ама най-вече на лични щото сте даже и страхливи. Всички станахте лицемери, щото ако взема да се скарам с файтъра например, 20 човека ще спрът да ми гледат снимките за да не го обидят и той да спре да им гласува. Скъсвате се да ревете на админа да изтрие тази снимка или някои пост във форума и сте доволни, а когато някои ви изтрие вас ревете. Апатията и посредственноста така ви е обзела че даже и не мислите преди да снимате и преди да пишете. някои беше казал че има по 150 посещения на снимка и само 10 коментара. Ами има и снимки с по 1500 посещения и само 10 коментара.
Абе както каза един поет наскоро : лош матерял, лош....
deadlirics евала
Имаш бира и виртуална и матриална дет се вика като се видиме някой ден
дедолирикс - "20 човека ще спрът да ми гледат снимките за да не го обидят и той да спре да им гласува" демек аз търча кат кокошка носачка да снасям за да не ме обидят ... погледни ми профила, кат боливийско сираче съм - има няма 10 "монети в паничката" за месец и толкова мои обратно ,повечето критични ... я дай по удачен пример
Файтър, споменах те само защото знам че не си обидчив, и носиш и на маитап и на бира и на кИбабчета :). Съвпадението с деиствителни лица и събития е съесем случаино :)
абе нарочно си беше, ама разгеле
Еха, къв сеир имало тука, а аз да пропущя!
Аз съм тотален аматьор във Фотографията и не го крия... и като се регнах веднага ми записаха непознати "доброжелатели" със съвети как да направя кариера в сайта. Най ценните бяха да блокирам предварително Файтъра и Светльо70, че ако ме заапят лошо ми се пише, да оценявам анонимно и да пиша ЛС та да не се набивам на очи и да не критикувам ... А аз преди да разбера, че тия шарени квадратчета не са само за украса, най наивно критикувах китката на едно ПРО и още съм блокирана...
Та това от опит:)
А иначе в критиката няма нищо лошо... А бе , убав сеир си става и ем публиката доволна, ем като посметеш след сеира остава некое заблудено гласче бонус:)

swestan - хаха, развесели ме
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола