Популярни снимки за

Всички снимки

Рекордьори в сайта!

Според статистиката Траксчо /traxpax/ направи месечен рекорд - само за 01.11.2014г. водещия автор на 4coolpics успя да направи 241 коментара! Най-много за месец Ноември тази година! Поздравления!
Не виждам нищо лошо в това че някой е погледнал някъде и си е мръднал пръста да сподели това.........
случайно "не анонимно" 241 пъти за няколко часа :)
Е все пак е събота...
traxpax за мен е един много разнообразен, звучен автор , с широк мироглед и красиво лично присъствие в сайта. Не бих си позволил да броя коментарите му, но с удоволствие броя снимките му. Боли ме за други автори, не горе пишещите, на които творческата крива е една права, щампа с атрофирало чувство за красота при поднасянето. А и Spstefanov е име в сайта, не виждам причини за талиманиране на мнения от някой за някой в сайта. С уважение към по-горните пишещи !
241 коментара за 2 часа и 35 минути=155 минути=9300 секунди=38,5 секунди за 1 коментар!
Докога ще се пулите в "паницата" на другите,особено когато по никакъв начин не ви ощетява с нищо? Докога с тия дренбавости? Един бил оставял N-брой коментари (необидни)-да го посочим с пръст! Друг бил качвал N-брой кадри (нелоши,при това)-удрИ по главата,къде е тръгнал?!?Не ви ли омръзна?
Крайно време е да се съгласим с това, че няма да сме съгласни едни с друг...(поне - не винаги). И какво лошо има в това? Май такъв е животът?! Ако можем да си измислим по-добър от този - дай предложение, Джордан.

Редактирано от автора , 03.11.2014 00:52:43

Единственото ми предложение би било за по-голяма толерантност- нека гледаме и отсяваме това,което ни допада и не сочим назидателно към интересите на останалите. Дори и в този си вид сега сайтът е повече от жив- в смисъл,има някакъв живец в него,абсолютно неприсъщ за другите сайтове. Всички отдавна сме се съгласили,че ако някой иска чиста фотография на професионално ниво ... ще трябва да се пробва другаде.
Много съм зле, имам 10 коментара за цяла година, сега ми е ясно защо не ме познават в сайта.
Не за първи път, Г-н Стефанов брои и обсъжда броя снимки и коментарите на останалите автори в сайта.По добре би било да остави статистиката/въпреки че има нужда и от статистици/ и да съсредоточи вниманието си върху собствените си "творби".МИсля че всеки има правото да прави каквито и колкото пожелае коментари, без да нарушава правилата на сайта и без да обижда останалите автори.Всички знаем старата истина, че таланта боде бездарника в очите!
VREDITEL - Добре, че можеш да се обърнеш поименно към мен, защото аз не мога да кажа същото. На анонимни коментари принципно не отговарям, но ще ти кажа и че броенето не е забранено в правилата на сайта. Нито похвалите за активност. По на Цецо и Петьо.
Стефанов, въобще не съм се обръщал към теб, просто съм изказал мнението си във форума по зададена от теб тема, което мисля че не е забранено. Любопитен съм къде точно в горе-написаното от мен видя обръщение към теб, къде точно се разпозна?
Къде ли
Не мога да повярвам че минаха вече колко 4-5 години от както в сайта имаше сбирка. Някои помни ли ги вече.... Там имаше хубави коментари, и градивни критики, и споделяне на опит и много ама много бири :). Наздраве за Стефан Стефанов, един от създателите на това място, факт които никои вече не знае. Може да го нападате всякак, но първо помислете какъв огромен труд е хвърлил тои за да Ви има тук, и дали това му дава право да изказва упрек към поведениети на някои юзър. Моля Ви, не ставаите смешни.
Браво на рекордьора
Истина се лее от клавиатурата ти deadlirics. Наздраве
VREDITEL - сравни твоите снимки с тези на Стефан и махни кавичките от творбите му
kdlaz-с удоволствие ти връщам съвета, сравни собствените си снимки с тези на Стефанов и постави кавички кадето пожелаеш!Това че дадена снимка е на фокус не я превръща в творба, а в най-добрия случаи в само "творба"
Имаш завидно самочувствие, дано в други области на твоите изяви е подплатено. Аз просто не мога да си позволя да сравнявам моите снимки с тези на Стефанов.
За съжаление, започнаха пак искри да прескачат, което не е от най-хубавите ситуации. Мисля си, че това отклонява темата от въпроса "Какво става със сайта. Много обещания, като политиците, конкурси за лого, предложения и т.н. Господин Админ, въпреки че съм гост в сайта Ви, позволявам си да Ви попитам, избистри ли ви се визията за сайта и предназначението му като място за по-изтънчена фотография ? Защото все повече срещам десетина фотографи, за радост много от тях жени, на които работите им вършеят аплодисменти в други сайтове, а не качват вече тук на тази страница. Или за сайта да мислим като онази поговорка,"Преоблякъл се Илия и като се погледнал пак с тия". Е, може и на мен да ми спрете кранчето като на един именит и не случаен фотограф, присъствещ трайно в сайтовете, малко зъбат, но с покритие от знания . И на края нещо хубаво, поздравявам редактора за избора му с това слънчево през есента дете, дай боже този избор да не е единично явление. Понеже мисля бавно и нямам време, пиша дълго ! Хубав ден на всички, а усмивката на лицето Ви господин Админ след прочета да не избяга, усмихнете се !

Редактирано от автора , 04.11.2014 10:52:20

Бързаш да даваш отценки на моето самочувствие и неговото покритие, с какво право и защо го правиш,защото съм изказал мнение- несъвпадащо с твоето и съм поставил кавички или по други причини???
След, като си позволяваш да си сравняваш снимките с тези на Стефанов и да му слагаш кавички, значи налице е доста солидно самочувствие, което аз само регистрирам - не давам оценка (даже може да се каже, че ти завиждам), за да ме питаш с какво право, макар, че логично в този ред да се запиташ с какво право му слагаш кавичките. Виж, премахни заядлвите съставки от коментарите, изложи позицията си без да целиш да уязвиш някого и мисля, че тезата ти ще се възприеме нормално. Поздрави и хубави снимки
Ще ми посочиш ли точно кога и къде съм сравнявал снимките си с тези на Стефанов, и ако съм го направил защо нямам право на това. Защо аз нямам право на лично мнение и кавички, а ти имаш право на отценки кои ти го даде? Защо моите коментари са заядливи а твоите не?Защо адвокатстваш на Стефанов, няма да предполагам в скоби да не кажеш пак че съм язвителен
Бъди щастлив
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола