За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
Поради невъзможността ми да се ориентирам изобщо тук, смятам, че трябва да си ни върнете стария сайт и да си правите експерименти на друго място. Който е съгласен с мен, моля да подпише Петицията.
Това е много прибързано според мен. Да, новия сайт не е идеален и има много неща за оправяне, но е нещо по-съвременно от 4coolpics. Поне да изчакаме известно време, за да видим дали ще има промяна :)
По-съвременно е това, което те улеснява и не ти губи времето! Тук се губи доста време, няма необходимата прегледност, обозримост и мобилност, а така се губи и удоволствието да си сред снимките... Жалко!
Аз изказвам своето мнение, който иска да ме подкрепи. Искам на първа страница да виждам - форуми, галерии, рейтинг, новини, съобщения, всичко, както преди. Сега не знам за какво да гласувам, за какво ми е да харесвам дадена снимка, ако това не й носи рейтинг, и за какво ми е да потвърждавам, че наистина искам да гласувам за тази снимка. Първа страница изобщо не струва + плюс тази непрестанна атака с постоянно променящи се снимки - на мен лично не ми хареса. Загуби се чувството за общност. Липсват и галерии като "Ах, моретоѝ и не знам още какво, това е на първо четене.
Някой да ми обясни какво значи "последователи"! Зад някои имена няма нито една снимка!
Новият вид на сайта не ми харесва! Няма да обяснявам защо, вече е писано по-горе. Това, което не успях да намеря е: как да изтрия снимките си една по една, а не да деактивирам целия профил, с което очевидно информацията остава в архивите на сайта...
Разочарована съм от новия вид на сайта! Изключително неудобен, хаотичен и неприятен дори като визия!
Напълно съм съгласен. Новият интерфейс е просто шарена цапаница в стила на бомбастичните кампании на някои агресивни интернет магазини. Поради миниатюрния размер на фотографиите човек не може да ги оцени. Къде са "Нашите деца хубави", "Ах, морето" и др. прекрасни утвърдени галерии? Къде е щедростта на такива ентусиасти като Sopancho с неговия незаменим варненски "поглед", Adler с удивително красивите български птици и всички останали? Деактивирам профила си, призовавам колегите да направят същото. Да оставим "собственика" да си избърше г--за с тази "маркетингова" шарения!
Има една мисъл, "Човек не може да създаде нищо по-културно от себе си!" Срам ме е господа заради новата Ви страница. Занимавай те се с неща само с които разбирате. Напълно съм съгласен с всичко по-горе писано от тези изявени автори. ВЪРНЕТЕ НИ СТАРАТА СТРАНИЦА !
Подкрепям напълно мнението Ви. Тук е голяма каша...
Редактирано от автора , 21.05.2015 10:37:31
Това не е само нещо по-съвременно, а напълно различен сайт! Аз лично изтрих снимките си, понеже не съм ги качвал в този сайт, а в 4coolpics. Но все пак ще следя какво се случва тук, понеже предишния сайт ми допадаше, въпреки ретро визията си.
Защо на личната си страница не мога да подредя снимките си нито по рейтинг, нито по посещения, нито да видя изписан рейтингът на всяка снимка! А ми се изпращат и известия за всеки гласувал, които трябва да трия, вместо да мога да отворя коментарите, събрани на едно място, както преди! Сайтът е най-добре да се казва не Фотоплейс, а Голямото щракане! Кой ни принуждава в 21.век да си губим така неразумно времето - що за концепция!? Кой иска да ни изгони от сайта и защо!? Засега оставам! Да видя докъде ще стигнат нещата! И тези "плаващи" снимки страшно дразнят очите!
Не е добра идея да си изтривате снимките, по-скоро админите трябва да вземат мерки да възстановят доколкото могат предишния вид на сайта. На мен също не ми харесва този тъп и досаден дизайн, вдъхновен от новият Windows, който все повече се налага, най-вече заради подкрепата си от Google, понеже така билo по-mobile-friendly. Че е грозно и изнервящо с тия подвижни менюта - много им е важно!
Ама както и да е! Според мен, най-важно е да се върне първата страница с най-новите снимки, за да не гледаме все едно и също като влезнем, или да обикаляме по всички галерии за да видим новото.
И един бонус въпрос: каква е разликата между гласуване и харесване на снимка?!?
Ама както и да е! Според мен, най-важно е да се върне първата страница с най-новите снимки, за да не гледаме все едно и също като влезнем, или да обикаляме по всички галерии за да видим новото.
И един бонус въпрос: каква е разликата между гласуване и харесване на снимка?!?
Който иска, нека подпише Петицията! http://www.peticiq.com/4coolpicscom
Подписах я. За сега няма да трия снимките си, но няма да пускам и нови, както и да коментирам. Надявам се все пак разумът да победи пред маниерността и самоцелното оргиналничене на създателите на Photo Place.
На мен ми харесва идеята, но изпълнението е доста зле - да, на визия - да се ползват снимки за фон на заглавните страници е хубаво, но така страницата Начало е доста празна - нито се вижда кои са последните снимки, нито кои са темите във форума. Опитали са се да копират от 500px, но с много побългаряване...Не се показва рейтинг - т.е. колко гласа е събрала една снимка. А това да пита дали искаш да гласуваш дори не схващам защо е там.
Колкото до мобилната версия на сайта - подобре да се изтире, защото там НЕ МОЖЕ да се виждат коментари под снимките, да се пишат такива, да се пише във форума и да се гледа снимка на цял екран... За какво си говорим...
Колкото до мобилната версия на сайта - подобре да се изтире, защото там НЕ МОЖЕ да се виждат коментари под снимките, да се пишат такива, да се пише във форума и да се гледа снимка на цял екран... За какво си говорим...
Редактирано от автора , 21.05.2015 13:05:55
Въпросът е "КОЙ" вкара търговците в ХРАМА на фотографията? Кой ни продаде за бели стотинки, аз лично напускам сайта, докато не се възстанови в предишния му вид.
Не ми харесва.Обърквам се...На личната си страница не мога да видя изписан рейтингът на всяка снимка !
Хора, не напускайте сайта - това е отстъпление от позициите и морала, които в момента отстояваме! Просто трябва да имаме търпението и силата да се преборим, в името на фотографията!
Лош краен резултат! В предишния си вид, сайта стоеше далеч по-добре! Присъединявам се към Laura!!!
МНОГО ЗЛЕ,НАИСТИНА ЖАЛКО ЗА ПРЕДИШНИЯ ФОРМАТ1
Лош краен резултат! В предишния си вид, сайта стоеше далеч по-добре! Присъединявам се и аз
Напълно съм съгласен с Laura и всички който я подкрепят. Подкрепям я и аз. Да се върне предишния саит 4CoolPics. А админа и всички които държът на този сайт, да се отделят и да си направят отделен такъв. Този изобщо не ми халесва. Нама нищо общо с предишния. В началната страница няма наи нови снимки. Няма коментарите към снимките. И когато отворя някоя снимка да я разглеждам, без значение моя или чужда, няма редакций. А под снимката всеки които коментира трябва да има възможност и за редакция. Как иначе ще ми покаже грешките? Имам снимки за качване, но не искам да си хвърлям снимките (колкото и лоши да са) в помията. Защото този нов сайт е една помийна яма.
Админа вместо да се обижда, сърди цупи като ученичка, да си вземе забележка и да върне стария сайт 4CoolPics.
Админа вместо да се обижда, сърди цупи като ученичка, да си вземе забележка и да върне стария сайт 4CoolPics.
Чувствам се толкова самотна тук!!!А беше такава веселба.............
За да коментирате, моля, влезте в профила си!