Редактирано от автора , 21.05.2015 22:42:18
Редактирано от автора , 21.05.2015 23:23:06
Господа/госпожи собственици,админи и тем подобни,съсипахте нещо градено с години.Това което сте сътворили е не нов сайт а една голяма гавра!!
Или направете така че да придобие приятен вид това "нещо" наречено photoplace или въобще не си губете времето а направо пускайте кепенци.
Този сайт не ми казва "посети ме" а напротив казва "айде нема нужда да ме посещаваш"..........
Влизал съм в какви ли не сайтове но в толкова смотан досега не бях.Думата функционалност не се вмества тук.......
Такъв бълвоч не очаквах.Изключително разочарован съм.

Laura напълно подкрепям петицията.

Опитвайки се да намеря точните думи разбрах, че понякога най-силното крещене е всъщност мълчанието... та затова ще помълча за минута... заради духът "4 CoolPics"
" "
P.S.: Пламене, Пламене... какво направи, Пламене!

Успех!
Редактирано от автора , 22.05.2015 11:42:37
Редактирано от автора , 22.05.2015 13:26:27

Редактирано от автора , 22.05.2015 14:27:21
потребности и критерии от тяхните. Получи се едно огромно разминаване между автори и собственици. Зейналата яма между двете страни е огромна и ще трябват много усилия, за да се преодолее. А дали изобщо си струва?
Редактирано от автора , 22.05.2015 14:25:44
А на мен сигурно ми плащат :) Знам само едно, че няма как стария сайт да се върне. И всякакви такива петиции единственото което могат да постигнат е да си чешем езиците. Може да е петиция с различни искания така че, вече така направения сайт да осигури функционалноста която търсят потребителите, но да се върне облика на стария сайт - звучи ми нереалистично. Може да се съберете, познавате Пламен, да си наемете нов домейн и нов сървър и да си организирате един сайт като по старому така че на firefighter да не му е болно. Това също е вариан. А тук новия собственик да му бере грижата. Никой никого не може да задължи да остане тук насила. както беше и в стария сайт. Много добри автори престанаха да го посещават, включително и firefighter, така че явно проблема не е бил във визията.
Вашият отговор Уважавам мнението ти и не смятам, че ти плащат :) Нормално е на 1 % от потребителите новата платформа да се харесва. Но е недостатъчно.
Редактирано от автора , 22.05.2015 21:13:17
Редактирано от автора , 22.05.2015 21:28:59

Редактирано от автора , 23.05.2015 09:06:16