козмо как се казваше сайта с логата???
жалко че няма това което търся
а и като погледнах на никон колко старо лого има.....

Редактирано от автора , 26.02.2006 16:27:45

Със Светал сме се разбрали преди лятото Балкана да не преминаваме

Редактирано от автора , 26.02.2006 17:10:24

> ясно е че има периоди в годината дето не стават за снимане....
?!?

jumbo, да не си пил вчера някаква вкисната бира, та да стигнеш до такова велико прозрение ...! Днес, за радост, си по-конструктивен.
Ще се въздържа от обобщения, но за мнозина по-опитни от мен фотографи именно пролетта е предпочитания сезон за снимане, защото времето често се променя и предлага невероятно разнообразие от гледки и свежа природа, и разбира се, много изненади (и приятни, и не дотам), но в такива ситуации вероятността да се направят хубави снимки е най-голяма.
Между другото, ето ви Мелник в "неподходящо" време (снимката не е моя):

Разбира се, ще очакваме да е по-добро в края на март, но ако там е лошо, на други места най-вероятно ще е много по-лошо. Аз не държа особено да е точно Мелник, където и да отидем смятам, че добре ще си изкраме. Просто при варианта Мелник вероятността да се върнем с повечко хубави снимки е най-голяма.
Кюстендил също е вариант, но далеч по-подходящ са срещата в края на май, за да има череши (за снимане и ядене, естествено).
Търново е подходящо за април - Великден - предвид многото красиви манастирчета в околностите (Преображенския и Къпиновския са най-атрактивни за мен). Дряново също става.

Редактирано от автора , 26.02.2006 19:23:28
Редактирано от автора , 26.02.2006 19:35:12
> ясно е че има периоди в годината дето не стават за снимане....
?!?
jumbo, да не си пил вчера някаква вкисната бира, та да стигнеш до такова велико прозрение ...!
не не съм пил вкисната бира
научил съм се да снимам когато е оптимално а не когато и да е
Празните приказки са изтрити!
Редактирано от администратор , 27.02.2006 08:07:24

Празника продължава да се отбелязва на 21 март с подходящите празнични програми, това е нерушима традиция за града.
След усвояването на няколко проекта по програмата "Красива България" Кюстендил е още по-привлекателен, а останки от римско време - колкото искате, и в центъра на града, и в "Хисарлъка".
http://www.kn.government.bg/kn/info-kn/kul_kalendar/kalendar03.htm
Забележителности и събития има достатъчно, кръчми и хотели също. При евентуален интерес може да се създаде организация.
Празника продължава да се отбелязва на 21 март с подходящите празнични програми, това е нерушима традиция за града.
След усвояването на няколко проекта по програмата "Красива България" Кюстендил е още по-привлекателен, а останки от римско време - колкото искате, и в центъра на града, и в "Хисарлъка".
Забележителности и събития има достатъчно, кръчми и хотели също. При евентуален интерес може да се създаде организация.
Редактирано от автора , 27.02.2006 15:10:28

Tova 4e vremenno sym nqkyde-si ne mi pre4i da poznavam i Bylgariq dobre.I ne se 4uvstvay da byde6 na "vsqko gyrne..." ako nqma6 kakvo smisleno da komentira6.

Не ми е известно да има такива по нашите географски ширини, напротив - през всеки период от годината е имало и идеални за снимане дни, и не особено добри. Но 20 дена предварително никой не може да ти каже на конкретния ден какво ще е времето. Доколкото дните са в общи линии ясни, можем да избираме само мястото. За Мелник вероятността за хубаво време е по-голяма, отколкото на други места, затова предложението е много разумно.

Ако не ти се идва и се самонавиваш, че времето ще е лошо ... твоя работа, но адски несериозно ми звучи това. Едва ли и ти самия си вярваш.