За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
BOZO - добро предложение, особенно като станат черешите
Ако се наемеш с организациата може да те посетим
Si111 ми се обади от Сандански, харесала е хотел. Мелник, Роженския манастир, Петрич и Рупите са наблизо, чакаме я да си дойде и да имаме конкретна оферта

Ако се наемеш с организациата може да те посетим

Si111 ми се обади от Сандански, харесала е хотел. Мелник, Роженския манастир, Петрич и Рупите са наблизо, чакаме я да си дойде и да имаме конкретна оферта

Редактирано от администратор , 28.02.2006 15:35:07
Админ, ако дефинирате по параграфи какво разбирате под организация и се конкретизирате с приблизителен брой участници, както и с дата или времеви период може и да се получи...
Сега се връщам от Мелник и Сандански. Основната идея на мартенската среща, както разбрах е, "да се хванем за първото зелено". Местните хора в Мелник казаха, че предвид малко по-високата му надморска височина, през март това е почти невъзможно. За сметка на това Сандански е с доста по-благоприятен климат в това отношение. Откирих и приятен, нов и с нормални цени хотел в центъра му. Хотела е "Астра". Има общо към 80 места. Стаите са:
11 бр. двойни Х 40лв.
5 бр. тройни Х 50лв.
5 бр. четворни Х 60лв.
Има и апартаменти, луксозни и по-малко луксозни, но за тях не съм питала. Ако някай се интересува за тях, тел. на хотела е: 0746/31065; 31605. Не пожелаха да ми направят отстъпка, въпреки броя на хората, защото събота и неделя Сандански е пълен. Намерих и друг хотел с подобни цени и условия, там също преговарях, принципно обаче, така че ако се съберем повече хора и го заявим на време, можем да се ползваме и от неговите услуги. Няма проблем да направим резервация и за кръчма "Тримата мускетари" на 50 м. от хотела, която може да ни побере, но също трябва да капарираме. Датите за нощувка са 24 и 25 март. Наоколо има доста интересни места за снимане. Конкретното ми предложение е да съберем по 10лв. капаро за ресторанта и кой, както се групира по стаи и бр. нощувки да си плати спането от сега. В понеделник 06 март, трябва да капарирам хотела и ресторанта, както и да заявя броя на хората.
http://www.4coolpics.com/forum.php?c=2&t=8015
11 бр. двойни Х 40лв.
5 бр. тройни Х 50лв.
5 бр. четворни Х 60лв.
Има и апартаменти, луксозни и по-малко луксозни, но за тях не съм питала. Ако някай се интересува за тях, тел. на хотела е: 0746/31065; 31605. Не пожелаха да ми направят отстъпка, въпреки броя на хората, защото събота и неделя Сандански е пълен. Намерих и друг хотел с подобни цени и условия, там също преговарях, принципно обаче, така че ако се съберем повече хора и го заявим на време, можем да се ползваме и от неговите услуги. Няма проблем да направим резервация и за кръчма "Тримата мускетари" на 50 м. от хотела, която може да ни побере, но също трябва да капарираме. Датите за нощувка са 24 и 25 март. Наоколо има доста интересни места за снимане. Конкретното ми предложение е да съберем по 10лв. капаро за ресторанта и кой, както се групира по стаи и бр. нощувки да си плати спането от сега. В понеделник 06 март, трябва да капарирам хотела и ресторанта, както и да заявя броя на хората.

http://www.4coolpics.com/forum.php?c=2&t=8015
Редактирано от администратор , 28.02.2006 22:19:26
За да коментирате, моля, влезте в профила си!