Популярни снимки за

Всички снимки

Жури за фото изложбата "Детство" & "В света на животнитe"

В последните два фотоконкурса "Детство 18.04 - 01.06.2005г." и "В света на животните 30.04 - 02.07.2005г." вече има страхотни снимки! Ще правим изложба!
Предложението на организаторите на сайта е:
Да обявим срок за изпращане на снимки на хартиен носител от всички желаещи от конкурсите "Детство" и "В света на животните" с размер 20х30 см и производните му. След това с Ваша помощ да изберем жури и то да определи творбите за изложбата оценявайки изпратените копия.
Организаторите на сайта предлагат участието в изложбата да се определя от 3-членно журе в състав:

1. Борис Бишков, фотограф - Председател
2. Пламен Ташев - представител на Организаторите на сайта
3. "ОЧАКВАМЕ ВАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ"

Направете Вашите предложения! След това ще ги включим в анкета където чрез гласуване ще определим третия член на журито.
Бъдете активни!

Редактирано от администратор , 10.05.2005 10:53:47

има ли доброволци, или да посочвам ?
посочвай де
Dobra ideja - privetstvam ja !
За да стартираме предлагам MamaNaDvama!
Има добри снимки, активна е
A zashto ne jordan_rusev? Toi sushto ima mnogo hubavi snimki i e aktiven
(nishto protiv MamaNaDvama)
jujata, jordan_rusev, vadin, lumix...nqma da obqsnqvam za6to
Абсолютно съм съгласен с Kozmo
az ne znam zashto???
xaxa
админ, ще тря6ва анкета:-)
A участника в журито как ще оценява снимките си, като в същото време участва в конкурса?
Защото имаш чудесни снимки, хипер-активна си и създаваш впечатление на положителна личност. Това достатъчно ли е? А и доколкото разбрах ще има анкета...така, че последна дума ще има мнозинството.
za6to ne "MamaNaDvama"?
хайде сега, защо не та защо не...

първо искаш предложения, после - защо не е това, дето аз предложих?
егати демокрацията !

искаме анкета !
Който и да изберете, мисля да му дадем 2-3 снимки по право в изложбата та да оценява безпристрастно

Борис Бишков и Пламен Ташев нямат снимки в конкурсите.

ПОБЪРЗАЙТЕ С ПРЕДЛОЖЕНИЯТА - пускам анкетата!

Като наблюдавах активността на авторите и техните коментари предлагал kozmo
admin i administrator...mai sa razli4ni hora
Не мисля че активността на някои юзери(имам предвид Mamma na dvama)е критерии за безпристрастно и коректно жури.Още повече че и като фотографски умения има доста спрони умения.Бих предложила jujata и vadim
Predlagam Flowerfly - Maya Stancheva
pokazva estetika v tvorbite si no ne znaia dali e v BG
Сега виждам предложението за мен. Много ви благодаря, но искам да ви призная, че аз съм пълен аматьор и не би било сериозно да участвам в журито на изложобата.Обичам да снимам, но правеики го разчитам единствено на усета си.
Мисля, че е редно в журито да участват професионалисти, а такива смятам, че са jordan_rusev и vadim. Също така и Lumix и jujata са подходящи
6tuka не мисля, че е удачно да прехвърляш тук лично отношение от други места в нет пространството и това да е причина да ме обвиняваш в некоректност. Не е етично.
MamaNaDvama това отвод ли е, че нещо неразбрах? Аз мислех да гласувам за теб,все пак това не някакъв супер професионален сайт !
Az sum ot Varna i ste mi e trudno da u4astvam v jurito , plus tova u4astvam v konkursa !
Moe li4no mnenie e 4e nai-podhodiasht e Vadin !
Да, feta, отвод е
Има много по-подходящи хора от мен, а и не намирам за редно лаик да оценява работите на професионалисти / защото има такива участници в конкурса/.
Но ти благодаря
Мисля, че Vadin ще свърши работа :)
Ако използвам журналистически клишета - дълъг творчески стаж, богат опит ...
Извинявам се на Vadin че съм написала името му с правописна грешка.На Mamma na dvama-изказвам личното си мнение,не е опит за заяждане тава за лично отношение,етиката и некоректност го оставям без коментар!!!!!
Моля попълнете полето.
Моля попълнете полето.
Регистрация Забравена парола