За да коментирате, моля, влезте в профила
си!
6tuka, vadin, lumix, kozmo, jujata,...
Мисля, че независимо, че имат снимки в конкурсите ще бъдат безпристрастни!
Мисля, че независимо, че имат снимки в конкурсите ще бъдат безпристрастни!

Az mislia, che 6tuka shte se spravi mnogo dobre! Syshto Vadin i Lumix, Kozmo sushto!!!

аз ли не съм разбрал или вие криво пишете ?
какво жури какви оценки какви пет лева?
ако правилно съм разбрал, публиката в интернет ще оценява снимките и ще ги подреди в края на обявения за гласуване срок, а работата на журито(защо ли го кръсти админа жури) ще бъде да избере от изпратените снимки кои ще ходят на изложба и кои не...
относно техническа грамотност - Борис Бишков е достатъчно грамотен и с достатъчен опит за да прецени кое става и кое не.... и в този ред на мисли мисля, че няма нуджа да се нахвърляте да вадите МамаНаДвама
какво лошо има в такова жури да има участващ в конкурса? да не мислите, че Борис и Пламен ще и позволят да избере всичките нейни снимки ??? аз мисля, че дори няма да и мине през ум да прави такива неща :-)
за това - призовавам към спокойствие ;-)
какво жури какви оценки какви пет лева?
ако правилно съм разбрал, публиката в интернет ще оценява снимките и ще ги подреди в края на обявения за гласуване срок, а работата на журито(защо ли го кръсти админа жури) ще бъде да избере от изпратените снимки кои ще ходят на изложба и кои не...
относно техническа грамотност - Борис Бишков е достатъчно грамотен и с достатъчен опит за да прецени кое става и кое не.... и в този ред на мисли мисля, че няма нуджа да се нахвърляте да вадите МамаНаДвама
какво лошо има в такова жури да има участващ в конкурса? да не мислите, че Борис и Пламен ще и позволят да избере всичките нейни снимки ??? аз мисля, че дори няма да и мине през ум да прави такива неща :-)
за това - призовавам към спокойствие ;-)
Предлагам Vadin
За всички ни са видни фотографските му умения, но по-важното за мен, е че е много отзивчив, не се пести и разяснява тайните на фотографията, някои от които се разгадават основно по емпиричен път, което ги прави още по-ценни.
Не го познавам никога не сме си говорили, но твърдо вярвам, че ще бъде безпристрастен и обективен.
За всички ни са видни фотографските му умения, но по-важното за мен, е че е много отзивчив, не се пести и разяснява тайните на фотографията, някои от които се разгадават основно по емпиричен път, което ги прави още по-ценни.
Не го познавам никога не сме си говорили, но твърдо вярвам, че ще бъде безпристрастен и обективен.
Torbalane,
никой не напада Mama na Dvama.
Aко някой прави темата"гореща" то това е самата тя,привиждайки й се неща които и се искат и привличайки вниманието върху себе си
Нещо е свръхчувствителна и няма обективна оценка за нещата.Тя ме напада ЛИЧНО,а мнението ми е по-скоро препоръка към организаторите на конкурса.
Другото за третият в подбора на снимките за изложбата(това си е ясно обяснено в първият постинг),мисля че всеки би се поблазнил да се запознае с Борис Бишков и Пламен Ташев,да общува с тях и да понаучи нещо полезно.Та от тази гледна точка е много приятно да бъдеш третият
никой не напада Mama na Dvama.
Aко някой прави темата"гореща" то това е самата тя,привиждайки й се неща които и се искат и привличайки вниманието върху себе си

Другото за третият в подбора на снимките за изложбата(това си е ясно обяснено в първият постинг),мисля че всеки би се поблазнил да се запознае с Борис Бишков и Пламен Ташев,да общува с тях и да понаучи нещо полезно.Та от тази гледна точка е много приятно да бъдеш третият

predlagam jujata i jordan_rusev, mislq 4e fotografiite im sa na nivo i mogat da dadat obektivna ocenka pri izbora na pobeditel

кръчми в шоплука много...не съм чул Борето и Пламен да се дърпат :-)
колкото до нападките - я умната! и по-засмени ;-)
колкото до нападките - я умната! и по-засмени ;-)
Vadin
...не го познавам но съдейки по снимките му и кометарите, които пише!!!!

Прочети постовете в темата преди да предлагаш

Редактирано от администратор , 11.05.2005 22:57:38
Представете с няколко думи Flowerfly - Мая Станчева
Гледам - доста народ гласува за нея

Гледам - доста народ гласува за нея

Flowerfly,снима леко и приятно-подкрепям!

Zdraveite,
poliubopitstvah po kakyv nachin sym izbrana za chlen na anketata
i blagodarq za ocenkata na Cveti. V momenta sym v Bg i sym v Sofia. Blagodarq i za ocenkite na tezi koito sa glasuvali za men i sym iznenadana che imam dosta visok reiting. Az ne sym profesionalen fotograf, snimam za udovolstvie i se ucha ot opitite si.
Blagodarq na vas che vi ima i che davate vyzmojnost na mnogo hora da publikuvat tvorchestvoto si i stila si.
Jelaq na vsichki v konkursa uspeh !
poliubopitstvah po kakyv nachin sym izbrana za chlen na anketata

Blagodarq na vas che vi ima i che davate vyzmojnost na mnogo hora da publikuvat tvorchestvoto si i stila si.
Jelaq na vsichki v konkursa uspeh !

Търсим доброволец/доброволка за участие в организацията на ПАРТИ за заснетите малчугани. На партито ще връчим наградите от фото конкурса "Детство"

Бих ви помогнала с удоволствие с каквото мога и доколкото времето ми позволява. Какво точно се иска?
Може би обаче ако са повече от един доброволците, ще бъде по-ефективна организацията.
Може би обаче ако са повече от един доброволците, ще бъде по-ефективна организацията.
и без друго май аз дадох идеята ?
Наистина идеята е на torbalani!
Други доброволци освен MamaNaDvama?

Други доброволци освен MamaNaDvama?

Редактирано от администратор , 14.05.2005 14:16:47
ама не виждаш ли, че два поста по-горе съм се предложил ве !
За да коментирате, моля, влезте в профила си!